|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dzilek

|
Zaslal: ne červen 04, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
| skmurphy napsal: | | by ma zaujimalo ci ten synthol aj neaku tu silu dodava alebo iba toho ducha ze ked ma vacsia svaly tak je silnejsi ? Nekde v bare sekaju machrov a staci mu dve na nos a lezi so syntholom na zemy a nebude sa dokazat ani zdvihnut.. chlapci naco to je dobre.. |
Je to uplne nanic. Je to jen olej, kterej ti zvetsi obem (ruky, ramena...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
filo
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 10:02 am Předmět: |
|
|
| Fire.Tiger napsal: | | Design napsal: | | ale notak.. vzdyt jim stejne tise zavidis ty objemne paze |
|
kam sa ja hrabem s mojimi 40 cm rukami ? :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 10:29 am Předmět: |
|
|
Z mýho pohledu jsou to chudáci. Neví o co přichází, tvrdá dřina dá člověku o hoooooodně víc než jen nafouklý paže... Se zvětšováním objemu by měla růst i osobnost uživatele ( viz Arnie, kam to dotáhl ), to je pak teprve něco... _________________ "Vojna je zvláštní druh onanie, kdy č***k honí člověka."
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz se tady ten topic znovu otevrel, tak taky necim pripspeju. Podle me to jsou lide, kteri pochazi z bohatych rodin a protoze je znamo, ze bohati lide chcou vzdy vsechno rychle, tak je to pripad i techto klucinu. Proste chci mit svaly a mam penize, neni nic jednodussi, nez zkusit neco, co mi v tom pomuze a urcite museli vedet, co kupuji, kdyz chteji, aby jim to rostlo bez nejakyho cviceni. Urcite ale trpi nejakym komplexem, nebo maji nejakou psychickou poruchu, protoze normalni prumernej clovek co je se sebou alespon castecne spokojen by toto v zivote neudelal _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
já jsem si parkrát s gregem valentinem psal přes e-mail a je to docela sympaták-90%lidí mu nadává do debilů ,ale jemu je to jedno,on vypadal
dobře ještě jnež začal něco brát -dokonce i Arnold si ho váží jako poctivýho kluka-chtěl mít největší ruce tak je má -nic víc nic mín
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | já jsem si parkrát s gregem valentinem psal přes e-mail a je to docela sympaták-90%lidí mu nadává do debilů ,ale jemu je to jedno,on vypadal
dobře ještě jnež začal něco brát -dokonce i Arnold si ho váží jako poctivýho kluka-chtěl mít největší ruce tak je má -nic víc nic mín |
Kdysi davno sem videl taky jeho fotky a nevypadal zrovna nejhur, ale proc se takto spizdil nepochopim. Mohl to nekam dotahnout a misto toho se z nej stal clovek, kteryho vsichni prirovnavaji k monstru. Navic nevim, proc zrovna tito kluci si takto brzo nici zdravi. Nejaky AS pri cviceni budiz. Dnesni kulturiste rikaji, ze bez AS by to neslo a je to tak. Dnes je kladeny obrovsky duraz na velikost a mohutnost a malo koho zajima symetrie. Sice si to doba zada, ale nez jit s dobou ve vsem, tak budu radeji staromodni _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 4:01 pm Předmět: |
|
|
Jinak taky vidim pekny ruce uplne nekde jinde. Kdybych mel sahnout za ocean, tak by tam byl Jay, Kevin a ze Slovenska urcite Vladimir Flimel _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Arnold Strong napsal: | já jsem si parkrát s gregem valentinem psal přes e-mail a je to docela sympaták-90%lidí mu nadává do debilů ,ale jemu je to jedno,on vypadal
dobře ještě jnež začal něco brát -dokonce i Arnold si ho váží jako poctivýho kluka-chtěl mít největší ruce tak je má -nic víc nic mín |
Kdysi davno sem videl taky jeho fotky a nevypadal zrovna nejhur, ale proc se takto spizdil nepochopim. Mohl to nekam dotahnout a misto toho se z nej stal clovek, kteryho vsichni prirovnavaji k monstru. Navic nevim, proc zrovna tito kluci si takto brzo nici zdravi. Nejaky AS pri cviceni budiz. Dnesni kulturiste rikaji, ze bez AS by to neslo a je to tak. Dnes je kladeny obrovsky duraz na velikost a mohutnost a malo koho zajima symetrie. Sice si to doba zada, ale nez jit s dobou ve vsem, tak budu radeji staromodni |
ja nevim, zase nejaky supertalent nebyl, tezko by na sebe upozornil, tezko bysme o nem slyseli proste kulturistika je pekna drina a docela nevdecna, ani spicky nemaj nejake zazracne penize jako spickovy hraci fotbalu apod. takhle o nem aspon kazdy, kdo se pohybuje v kulturistice vi, ikdyz si o nem mysli sve
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Terminatorus napsal: | | Merhule napsal: | | Arnold Strong napsal: | já jsem si parkrát s gregem valentinem psal přes e-mail a je to docela sympaták-90%lidí mu nadává do debilů ,ale jemu je to jedno,on vypadal
Kdysi davno sem videl taky jeho fotky a nevypadal zrovna nejhur, ale proc se takto spizdil nepochopim. Mohl to nekam dotahnout a misto toho se z nej stal clovek, kteryho vsichni prirovnavaji k monstru. Navic nevim, proc zrovna tito kluci si takto brzo nici zdravi. Nejaky AS pri cviceni budiz. Dnesni kulturiste rikaji, ze bez AS by to neslo a je to tak. Dnes je kladeny obrovsky duraz na velikost a mohutnost a malo koho zajima symetrie. Sice si to doba zada, ale nez jit s dobou ve vsem, tak budu radeji staromodni |
proste kulturistika je pekna drina a docela nevdecna, ani spicky nemaj nejake zazracne penize jako spickovy hraci fotbalu apod. |
Presne tuto vetu rekl Valentino v jednom clanku, tak sme cetli stejnej clanek a nemyslim si, ze by tam byl az takovej zebrak (za mlada) _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | smetak napsal: | Jsou to dokonali esteti a vy jim pouze zavidite |
Ano, ano, ted si nas vsechny odhalil. Vetsina tohoto fora cvici, aby mela peknou postavu a oni k tomu nasli zkratku. Vsechna cest |
To je jasny, si rekli, ze je zbytecny busit, kdyz z troskou rostlineho oleje mohou vypadat takto skvele
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
tak Greg ještě 5 krát týdně trénuje-nemyslete si že on jen si píchá sračky a čumí na televizi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|