|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dosiahli ste v GVT dobre vysledky aj ked ste pouzivali male vahy?? |
| ano |
|
63% |
[ 7 ] |
| nie |
|
36% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 11 |
|
| Autor |
Zpráva |
serpent
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:11 pm Předmět: |
|
|
nevidim dovod preco nie _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ganxterko
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
este by som sa chcel spytat jeden detail:D na co je dobry mrtvy tah?? co som sa uz dozvedel tak ze na zadnu stranu stehien a taktiez na spodok chrbta, a tiez udajne na celkovu silu. Moze mi to niekto potvrdit?? _________________ Rýchlosť môjho pripojenia nameraná na [url=http://speed.etomite.sk/][b:c25c07398f]speed.etomite.sk[/b:c25c07398f][/url] - 24. 8. 2007 o 09:10 je [b:c25c07398f]14.89 Mbps[/b:c25c07398f] (1.86 MBps).
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | este by som sa chcel spytat jeden detail:D na co je dobry mrtvy tah?? co som sa uz dozvedel tak ze na zadnu stranu stehien a taktiez na spodok chrbta, a tiez udajne na celkovu silu. Moze mi to niekto potvrdit?? |
vsetko pravda _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasný sokol

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 12:00 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem jel MT, bench, dřepy, lejtka, tricák a břicho. Když jsem dřepoval po MT, tak jsem pořádně cejtil spodní záda jako nikdy  ...
Ale mám problém: u MT 5x6 (80 kg) už mi padala činka z rukou. U 90 kil jsem dal dřív jen 4 opakování, nedá se to udržet  . Jak zesílit úchop? Dělat nadále mrtvoly a přítahy a zlepší se to samo? _________________ Fotr by Vám měl za tu češtinu zliskat držky a ne Vás pouštět do posilovny ... special thanks to LJ :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 12:38 pm Předmět: |
|
|
podla mna jeden zo sposobov su aj rukavice s trhackami....aby si si uchytil cinku...moj nazor ..to by som najskor robil...viem o com hovoris..ja ked som cvicil bicepssovy dvih nadhmatom na predlaktie,tiez mi padala cinka z ruk pri poslednych seriach..prsty nevladali udrzat,ale ruky mali este energiu...je to taka osemetna situacia no _________________ Rýchlosť môjho pripojenia nameraná na [url=http://speed.etomite.sk/][b:c25c07398f]speed.etomite.sk[/b:c25c07398f][/url] - 24. 8. 2007 o 09:10 je [b:c25c07398f]14.89 Mbps[/b:c25c07398f] (1.86 MBps).
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasný sokol

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 12:41 pm Předmět: |
|
|
Trhačky nebo háky mě taky napadly, ale tim jenom vočůrám úchop. => Radši najdu způsob jak zlepšit ten úchop ... _________________ Fotr by Vám měl za tu češtinu zliskat držky a ne Vás pouštět do posilovny ... special thanks to LJ :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | este by som sa chcel spytat jeden detail:D na co je dobry mrtvy tah?? co som sa uz dozvedel tak ze na zadnu stranu stehien a taktiez na spodok chrbta, a tiez udajne na celkovu silu. Moze mi to niekto potvrdit?? |
+ na cely zada, snad krome lattu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 5:11 pm Předmět: Re: GVT - male vahy? |
|
|
| ganxterko napsal: | | mam maly problem,mozno to problem nieje,mozno to tak ma byt, ale...Zacinam robit GVT a vahy s ktorymi cvicim sa mi zdaju katastrofalne nizke nakolko si mam zvolit cca 50% svojho maxima..tak trebars tlaky - tlakujem s lacnou 50tkou, uz aj to v poslednych seriach nevladzem (kedze robim 10x10). V clanku ku GVT ktory som nasiel na tejto stranke je povedane nieco v zmysle - nehambite sa cvicit s malymi vahami...s tym by ani nebol tak problem ale ja ked tych 10 serii s tak malou vahou docvicim tak necitim nejaku extra pumpovacku na prsia...nebojim sa povedat ze svojim treningom by som prsia rozbil ovela viac...Mam mat take pocity alebo mam s GVT zacat radsej inokedy,ked uz budem mat svoje maxima vyssie?? (poznamka - prsne svaly mam mierne zaostale oproti inym vaham),zato u treningu ruk GVT metodou sa nestazujem tam mam velmi dobry pocit napumpovania aj vytazenie...neistotu citim len pri treningu hrudnika...pls poradte kto mozete,diky | Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma---Takže já bych místo toho rovnou klidně přešel na 10x6 protože 50% nebo 60% u mě přinese hovno hypertrofii nehledě na to že to neodjedu, takže to máš možná stejný...Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 5:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma.
Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda...
|
Presne tak. Mam naprosto stejnej problem. Kdyz sem jel GVT zacal sem na 50% - tak nejak sem to dal (ale mizerne) 55% 7. serie selhani, 8-10 musel sem ubrat a stejne to stalo za houbec. Zlatej bear.. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma.
Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda...
|
Presne tak. Mam naprosto stejnej problem. Kdyz sem jel GVT zacal sem na 50% - tak nejak sem to dal (ale mizerne) 55% 7. serie selhani, 8-10 musel sem ubrat a stejne to stalo za houbec. Zlatej bear.. |
No ja som na tom nejak tak, ze prvych 6 serii odcvicim poctivo s tou 50tkou, 6,7,8 seria po 9 opakovani horko tazko ale sam, a 9,10 seria tak to uz tak pri 5 opakovani koncim...totalne _________________ Rýchlosť môjho pripojenia nameraná na [url=http://speed.etomite.sk/][b:c25c07398f]speed.etomite.sk[/b:c25c07398f][/url] - 24. 8. 2007 o 09:10 je [b:c25c07398f]14.89 Mbps[/b:c25c07398f] (1.86 MBps).
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 10:58 pm Předmět: Re: GVT - male vahy? |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | ganxterko napsal: | | mam maly problem,mozno to problem nieje,mozno to tak ma byt, ale...Zacinam robit GVT a vahy s ktorymi cvicim sa mi zdaju katastrofalne nizke nakolko si mam zvolit cca 50% svojho maxima..tak trebars tlaky - tlakujem s lacnou 50tkou, uz aj to v poslednych seriach nevladzem (kedze robim 10x10). V clanku ku GVT ktory som nasiel na tejto stranke je povedane nieco v zmysle - nehambite sa cvicit s malymi vahami...s tym by ani nebol tak problem ale ja ked tych 10 serii s tak malou vahou docvicim tak necitim nejaku extra pumpovacku na prsia...nebojim sa povedat ze svojim treningom by som prsia rozbil ovela viac...Mam mat take pocity alebo mam s GVT zacat radsej inokedy,ked uz budem mat svoje maxima vyssie?? (poznamka - prsne svaly mam mierne zaostale oproti inym vaham),zato u treningu ruk GVT metodou sa nestazujem tam mam velmi dobry pocit napumpovania aj vytazenie...neistotu citim len pri treningu hrudnika...pls poradte kto mozete,diky | Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma---Takže já bych místo toho rovnou klidně přešel na 10x6 protože 50% nebo 60% u mě přinese hovno hypertrofii nehledě na to že to neodjedu, takže to máš možná stejný...Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda... |
Tak ked mam uplne pravdu povedat....moje maximum v tejto dobe sa pohybuje niekde od 85 - 90 kg, niesom vo forme v ktorej som bol, len sa ju bohuzial zufalo snazim nabrat späť... _________________ Rýchlosť môjho pripojenia nameraná na [url=http://speed.etomite.sk/][b:c25c07398f]speed.etomite.sk[/b:c25c07398f][/url] - 24. 8. 2007 o 09:10 je [b:c25c07398f]14.89 Mbps[/b:c25c07398f] (1.86 MBps).
|
|
| nahoru |
|
 |
polopes

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Jasný sokol napsal: | Včera jsem jel MT, bench, dřepy, lejtka, tricák a břicho. Když jsem dřepoval po MT, tak jsem pořádně cejtil spodní záda jako nikdy ...
Ale mám problém: u MT 5x6 (80 kg) už mi padala činka z rukou. U 90 kil jsem dal dřív jen 4 opakování, nedá se to udržet . Jak zesílit úchop? Dělat nadále mrtvoly a přítahy a zlepší se to samo? |
U MT mám stejný problém, taky neudržím činku v ruce Tak jsem začal používat háky a nemůžu si je vynachválit. Dřív sem se soustředil na udržení činky víc než na techniku. S hákama MT super procítím a určitě jsem zlepšil techniku, které je zrovna tady dost důležitá.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 9:30 am Předmět: |
|
|
daryll je asi jeden z filozofov buducnosti :D a vyjadruje myslienky ktore mu v jeho vnutri nechcu dat pokoj :P proste lolo _________________ Rýchlosť môjho pripojenia nameraná na [url=http://speed.etomite.sk/][b:c25c07398f]speed.etomite.sk[/b:c25c07398f][/url] - 24. 8. 2007 o 09:10 je [b:c25c07398f]14.89 Mbps[/b:c25c07398f] (1.86 MBps).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|