|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tyrael

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 8:21 pm Předmět: |
|
|
Jj, sem vcera cumel na Ramba 3, a tam mel Sly vazne super formu! _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út listopad 21, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
Tak podla toho Visneho by to potom aj sedelo. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 8:19 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | prcekja napsal: | | skoro jako fotka s domova důchodců a takový ikony to byly ...smutné |
kazdej starne nahodou sou to borci hovno z domova duchodcu.... serou mne takovy keci.... |
to bylo pouze konstatování , že čas nepříjemně letí !
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 8:20 am Předmět: |
|
|
Uz sem se lekl, ze na Chucka zapomenem _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 11:48 am Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Uz sem se lekl, ze na Chucka zapomenem |
Taky jsem si rikal, ze tu "nekdo" chybi
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | m4l napsal: | | prcekja napsal: | | skoro jako fotka s domova důchodců a takový ikony to byly ...smutné |
kazdej starne nahodou sou to borci hovno z domova duchodcu.... serou mne takovy keci.... |
to bylo pouze konstatování , že čas nepříjemně letí ! |
ok teda ale napsal si to dost nesikovne..
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 1:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 1:19 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | prcekja napsal: | | m4l napsal: | | prcekja napsal: | | skoro jako fotka s domova důchodců a takový ikony to byly ...smutné |
to bylo pouze konstatování , že čas nepříjemně letí ! |
ok teda ale napsal si to dost nesikovne.. |
napsala ...jsem žena , a každý máme svůj způsob vyjadřování
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st listopad 22, 2006 1:29 pm Předmět: |
|
|
 Tady si budes muset zvyknout, 90% fora jsou muzi. Taky se mi stalo, ze sem nekoho oslovil jako muze  Jinak ten Chuck Noriis a jeho total gym 1000, je zajimavej. Jak se vlastne jmenuje ta zenska, co dela reklamu na orbitrac, kterej posiluj imunitni system, kardiovaskularni ..., posiluje, tvaruje a kdovi co jeste _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|