|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
smetak: nenavist pro mne asi nejlepsi horor..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:35 pm Předmět: |
|
|
Ten film byl sracka.. ale byl sem u toho posranej neskutecne.. tesim se na tu 2ku .. at se na to budu divat kdekoliv, musi byt nekdo se mnou... :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ten film byl sracka.. ale byl sem u toho posranej neskutecne.. tesim se na tu 2ku .. at se na to budu divat kdekoliv, musi byt nekdo se mnou... :) |
to mnela byt nabidka?
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
Hele to uz tady minimalne jednou bylo  .. To bylo mysleno jako nejaka holka, co se chudera bude bat jeste vic nez ja:) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Hele to uz tady minimalne jednou bylo .. To bylo mysleno jako nejaka holka, co se chudera bude bat jeste vic nez ja:) |
a co, kdyz si vezmu paruku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 10:02 pm Předmět: |
|
|
no mne se tam zdalo jedna z nejhnusnejsich zcen:jak ta holka zdrha do sveho pokoje zamkne se vleze si do postele a najedno slysi divny zvku a podiva se pod svoji perinu a tam to dite to bylo docela husty..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so listopad 25, 2006 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 25, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
To ano, je to priklad toho, ze aj komercne uspesny film moze mat myslienku a dat sa nazvat umenim. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so listopad 25, 2006 10:25 pm Předmět: |
|
|
Spacey je Spacey proste a to je herec.. tenhel film je vybornej, akorat sem ho napoprvy lehce nezachapal :) ale v pohode..asi na to mrknu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 8:32 am Předmět: |
|
|
uz sem videl to saw3 a oproti 1 a 2 je to fakt picovina celkem me to nastvalo...je to strasne zmateny a pripada mne to uplacany na rychlo. _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|