Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Asteroidman

PříspěvekZaslal: so prosinec 02, 2006 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Objemák napsal:
Chodíš na diskotéku se špuntama v uších?

... za prvé nejsou skoro vůbec vidět a za druhé fakt nejsem výjimka.

ležim doma s nákou chripkou a pocitem jak chabnu, ale po přečteni tohodle topicu se mi zvedla nálada natolik, že bych si snad šel i za cvičit :D díky :D

Chuck Norris doesnt wear a watch, HE decides what time it is.

Slayter : narust hmoty musis stimulovat..ne jen jist bilkoviny

to je jako soulozit oblecenej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slayter

PříspěvekZaslal: so prosinec 02, 2006 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepsi na disko chodit s tema sluchatkama jak se pouzivaj na stavbach (viz. Vesničko má středisková)

to pak setříš uši super..ale je to trochu videt
Jahoda

PříspěvekZaslal: so prosinec 02, 2006 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Cvičit chodím pravidelně, teď zatím do malinkatý firemní posilovny, ale hledám něco trochu lepšího.

Jinak se divím, že vám ten randál v některých posilovnách nevadí.
Poslední dobou jsem dospěl k názoru, že nejlepší je nějaká posilovna středních rozměrů s aerobními aktivitami někde mimo, nejlépe oddělenými v úplně jiném patře. Protože když vám do samotný posilky, kde hraje nějaká hlasitá hudba tak, aby navíc přehlušila ty hlučné motory z těch slavných běhacích pásů, řve z jiných sálů směsice několika dalších pecek, nejlépe nezavřenými dveřmi, aby se tam neudusili, tak je to lehce na palici.
Taky jak tak tady koukám všichni obdivují pouze stroje Grun. Myslím si, že jsou mnohem lepší např. Stanmark, KWP*?, aj. (ovšem TechnoGym se mi taky moc nelíbí).

Staněk že má lepší stroje než Grun?To ses asi posral,ne?Kdo trochu rozumí technice,tak tohle nikdy nemůže říct.Jsou srovnatelné a i lepší stroje než GS,ale ne Stanmark
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 02, 2006 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Lepsi na disko chodit s tema sluchatkama jak se pouzivaj na stavbach (viz. Vesničko má středisková)

to pak setříš uši super..ale je to trochu videt

... myslel jsem si, že to někoho napadne. No jen si dělejte prdel, až pak na sebe budete řvát jako hluší dědci a říkat: "Cos to povídal?" Tak vás to přejde.
jewix

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
jewix napsal:

Já sice nejsem z Prahy, ale ohledně toho randálu si to řeším mp3 a je to v pohodě, u nás v posce jsou všechny kardio stroje v jedné místnosti s jednoručkama a strojama.

Tak tak bych to neřešil, toho jsem byl svědkem asi předevčírem. V naší posilovně normálně hrála hudba a jedna holka měla sluchátka, kterýma ji přebíjela tak, že jsem to, co poslouchala, slyšel i já. Ta bude za chvilku hluchá jak patron. To samé na diskotékách, kvůli tomu jsem si koupil v lékárně štuple do uší (a zdaleka nejsem sám). Výsledkem je, že to utlumím na normální příjemné decibely, přitom to krásně slyším a nakonci nemám v uších vymeteno.

No možná jsem trochu náročnej na hudbu, ale radio co hraje v posilce mě teda moc neber, kor když po každe písničce jsou 3 minuty reklam furt dokola.Nemyslím si že bych měl hudbu nějak nahlas, když na mě někdo promluví, třeba kolik ještě pojedu na stroji, tak skoro bez problemů slyším.
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:

No možná jsem trochu náročnej na hudbu, ale radio co hraje v posilce mě teda moc neber, kor když po každe písničce jsou 3 minuty reklam furt dokola.Nemyslím si že bych měl hudbu nějak nahlas, když na mě někdo promluví, třeba kolik ještě pojedu na stroji, tak skoro bez problemů slyším.

... já si chodím do posilky hlavně zacvičit, to co tam hrají, pokud se při tom dá trochu cvičit, mě moc nevzrušuje (reklamy tam stihnu jedny max dvoje) nebo si tam můžu donést vlastní CD, příp. mi to vypnou úplně.
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jahoda napsal:

Staněk že má lepší stroje než Grun?To ses asi posral,ne?Kdo trochu rozumí technice,tak tohle nikdy nemůže říct.Jsou srovnatelné a i lepší stroje než GS,ale ne Stanmark

Jak jsem psal někde v úvodu, tak mi u každé značky strojů mi vadí pouze některý nebo něco. Po mých zkušenostech z posiloven bych si (teoreticky) asi vlastní posilovnu nevybavoval kompletně pouze jednou značkou. Každá značka vyrábí dobře pouze něco a to bych si od ní vzal a to co by se mi u ní nelíbilo bych koupil od jiné. Patrně jednotlivé konstrukce jsou různě licenčně chráněny, tak žádná značka je nemůže v celé šíři sortimentu vyrábět tak, jak to nejlíp jde.
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

houmii napsal:
Ubytuj se na kolejích Strahov a choď na blok 2 - podle mě parádní posilka, ale je fakt, že nemám srovnání ...

Alespoň podle obrázků to vypadá na pražskou posilovnu mých snů. Škoda, že nejsem student nebo zaměstnanec ČVUT ;-)
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V posilkách mi taky trochu hodně vadí přítomnost ženských. Ne že bych je neměl rád, ale mám pocit, že v chlapských posilkách nemají co dělat, ať si chodí do svých. Dost mě rozhodí a rozptylují. Cvičí úplně jinak a v jiném rytmu než chlapi, věčné věky se tam protahují nebo cvičí půl hodiny s jednoručkama dvojkama nebo stahují jednu až dvě cihličky (a nebo blbě civí). Cvičení, alespoň u mě, je skoro něco jako meditace a ani do klášterů ženský nemají přístup, tak co mají pohledávat v mužských chrámech těla. Začínám rozumět tomu, proč jsou v Anglii prestižní pánské kluby, do kterých nemají ženské přístup. Chlapi si od jejich vibrací potřebují odpočinout alespoň v posilovně.
cha cha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ses provokater
Tahle by ti treba vysvetlila neco o chramu tvyho muzskyho tela
Bara

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Jahoda napsal:

Jak jsem psal někde v úvodu, tak mi u každé značky strojů mi vadí pouze některý nebo něco. Po mých zkušenostech z posiloven bych si (teoreticky) asi vlastní posilovnu nevybavoval kompletně pouze jednou značkou. Každá značka vyrábí dobře pouze něco a to bych si od ní vzal a to co by se mi u ní nelíbilo bych koupil od jiné. Patrně jednotlivé konstrukce jsou různě licenčně chráněny, tak žádná značka je nemůže v celé šíři sortimentu vyrábět tak, jak to nejlíp jde.

Tak to je celkem rozumný názor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

houmii napsal:
Ubytuj se na kolejích Strahov a choď na blok 2 - podle mě parádní posilka, ale je fakt, že nemám srovnání ...

http://strahov.utulekfest.cz/
sry za OT, tedka sem si docetl tehle clanek a asi bych na strahov nelez :)
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
houmii napsal:

http://strahov.utulekfest.cz/
sry za OT, tedka sem si docetl tehle clanek a asi bych na strahov nelez :)

tak to jsou nějací těžcí extrémisti ;-))) Fuj
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela slušné jsou posilky na Petřinách jako: Fitness centrum Větrník a Nemo posilovna. Máte s nimi někdo dobré zkušenosti?
WildOrchid

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Docela slušné jsou posilky na Petřinách jako: Fitness centrum Větrník a Nemo posilovna. Máte s nimi někdo dobré zkušenosti?

na vetrnik chodim trenovat ja :) a jsem spokojena. jen tam maji malo jednorucek, alespon tech s mensi vahou. kdyz cvici nejaka zenska cokoliv, tak si vezme jediny 3kg cinky a ja nemam cim cvicit ramena.
ale to je jen docasny nastesti :)) brzo je budu cvicit s 5kg a ty jsou tam dvakrat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: