|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Číža
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 12:51 am Předmět: |
|
|
Zítra nebo pozítří vyrazím na velký nákup, máte nějaký typy pro tento týden? Třeba tunáka jsem v praze nenašel pod 15kč...
Dneska jsem byl v delvitě, tam mají akci na kozi s kostí za 99kč kilo, což ale v porovnání koz bez kosti za 114kč neni zas až tak moc výhodný  Jinak jsem objevil super výběr tvarohů na zličíne ve sparu ale je to docela daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 8:37 am Předmět: |
|
|
No v Praze to není, ale pro Bňáky bych typ měl. Legendární Nutky na Lidické, kromě předmikulášského (mluvím o úterý) čokoládového boomu, 1kg tuňáka v oleji za cca 70kč. Nekoupil jsem, páč jsem šel do práce a tam bych s takovou pixlou snad ani nemoh. Nevím jestli hmotnost je před, nebo po okapání, ale vypadalo to dobře. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číža
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 9:26 am Předmět: |
|
|
v jedný velký konzervě-to mohlo být zajímavý
Tak co pražáci, kam chodíte nejvýhodněji nakupovat?
kozi, tunaky, tvatrohy, rejži apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 9:39 am Předmět: |
|
|
svedsky chipsy do ikey na zlicine ,150g za 25kc ,lepsi v zivote nepotkate
nejaka nemecka oriskova cokolada,200 g za 35 ,bejvala trznice Pankrac
|
|
| nahoru |
|
 |
polopes

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
Kuřeci + krůtí prsa, drcený tuňák, tmavé pečivo, rýže - Makro
Odtučněný tvaroh (9,90,-), nízkotučný jogurt (3,90,-), banány - Lídl
Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
Číža
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 4:27 pm Předmět: |
|
|
| polopes napsal: | Kuřeci + krůtí prsa, drcený tuňák, tmavé pečivo, rýže - Makro
Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat |
jsem tady teprve pár měsíců, kde je lídl a makro? Nemusím mít na makro živnost, nebo nějakou registraci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat
|
jj taky je porad hledam jak ko*ot a regaly prazdny. Nekde sice jsou, ale malo. V Kauflandu maji tvaruzky sice nejsou Olomoucke, ale nejake Nemecke jestli sem se dobre dival, ale chutnaji skoro stejne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
polopes

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Číža napsal: | | polopes napsal: | Kuřeci + krůtí prsa, drcený tuňák, tmavé pečivo, rýže - Makro
Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat |
jsem tady teprve pár měsíců, kde je lídl a makro? Nemusím mít na makro živnost, nebo nějakou registraci? |
Lídl: http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/i.home
vpravo napiš město a ukáže se ti seznam prodejen
Makro: http://www.makro.cz/index.php?page_id=29&s=125
ano registrace je nutná, potřeba živnostenský list
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | No v Praze to není, ale pro Bňáky bych typ měl. Legendární Nutky na Lidické, kromě předmikulášského (mluvím o úterý) čokoládového boomu, 1kg tuňáka v oleji za cca 70kč. Nekoupil jsem, páč jsem šel do práce a tam bych s takovou pixlou snad ani nemoh. Nevím jestli hmotnost je před, nebo po okapání, ale vypadalo to dobře. | Je to myslím čistýho 600gramů,ale stejně ho tam výdávám minimálně půl roku
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Douglas napsal: | | No v Praze to není, ale pro Bňáky bych typ měl. Legendární Nutky na Lidické, kromě předmikulášského (mluvím o úterý) čokoládového boomu, 1kg tuňáka v oleji za cca 70kč. Nekoupil jsem, páč jsem šel do práce a tam bych s takovou pixlou snad ani nemoh. Nevím jestli hmotnost je před, nebo po okapání, ale vypadalo to dobře. | Je to myslím čistýho 600gramů,ale stejně ho tam výdávám minimálně půl roku |
No to je jenom dobře, protože já to v pondělí vyzkouším, jestli teda tady někdo nemá nic zásadního, vlastní zkušeností podloženého, proti. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
lopez3

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat
|
jj taky je porad hledam jak ko*ot a regaly prazdny. Nekde sice jsou, ale malo. V Kauflandu maji tvaruzky sice nejsou Olomoucke, ale nejake Nemecke jestli sem se dobre dival, ale chutnaji skoro stejne. |
Tak proto zrejme nikde nebyly:
Nebezpečnou bakterii listeria, která může způsobit zdravotní potíže, našli olomoučtí veterináři i v loštických tvarůžkách. Přestože ji v oblíbené pochoutce objevili už minulý měsíc, veřejnost se o tom dozvěděla teprve v neděli.
Také vyšlo najevo, že se kvůli tomu dokonce na deset dnů zastavila výroba loštické tvarůžkárny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číža
|
Zaslal: so březen 03, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem byl nakupovat a mám tu další tip: Tesco na Andělu má rýži paraboiled velký balení po osmi pytlíkách za 21! (mimochodem malé balení po 4 stojí 24) nevím jestli je v tom nějaký háček, záruka je ok, další akce tam maj na tvaroh, mlíko - 9kč a spoustu dalšího, taky tu nejraději nakupuju kuřecí, je celkem levný a vypadá vždy dost dobře. Navíc je tam ted spousta pěkných holek s reklamníma letákama, takže když nic jinýho je aspon na co koukat... Ještě chci dodat že tohle není reklama na tesco, ale dnešní nákup jsem si užil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|