Jurassuv nakupni koutek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Jurassuv nakupni koutek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Číža

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra nebo pozítří vyrazím na velký nákup, máte nějaký typy pro tento týden? Třeba tunáka jsem v praze nenašel pod 15kč...
Dneska jsem byl v delvitě, tam mají akci na kozi s kostí za 99kč kilo, což ale v porovnání koz bez kosti za 114kč neni zas až tak moc výhodný Jinak jsem objevil super výběr tvarohů na zličíne ve sparu ale je to docela daleko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No v Praze to není, ale pro Bňáky bych typ měl. Legendární Nutky na Lidické, kromě předmikulášského (mluvím o úterý) čokoládového boomu, 1kg tuňáka v oleji za cca 70kč. Nekoupil jsem, páč jsem šel do práce a tam bych s takovou pixlou snad ani nemoh. Nevím jestli hmotnost je před, nebo po okapání, ale vypadalo to dobře.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Číža

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v jedný velký konzervě-to mohlo být zajímavý
Tak co pražáci, kam chodíte nejvýhodněji nakupovat?
kozi, tunaky, tvatrohy, rejži apod...
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

svedsky chipsy do ikey na zlicine ,150g za 25kc ,lepsi v zivote nepotkate
nejaka nemecka oriskova cokolada,200 g za 35 ,bejvala trznice Pankrac
polopes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuřeci + krůtí prsa, drcený tuňák, tmavé pečivo, rýže - Makro
Odtučněný tvaroh (9,90,-), nízkotučný jogurt (3,90,-), banány - Lídl

Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat
Číža

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

polopes napsal:

Ale nikde v poslední době nemůžu sehnat moje oblíbené olomoucké tvarůžky, snad je co jsem se doslechl i dočasně přestali dělat

jsem tady teprve pár měsíců, kde je lídl a makro? Nemusím mít na makro živnost, nebo nějakou registraci?
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

jj taky je porad hledam jak ko*ot a regaly prazdny. Nekde sice jsou, ale malo. V Kauflandu maji tvaruzky sice nejsou Olomoucke, ale nejake Nemecke jestli sem se dobre dival, ale chutnaji skoro stejne.
polopes

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číža napsal:
polopes napsal:

jsem tady teprve pár měsíců, kde je lídl a makro? Nemusím mít na makro živnost, nebo nějakou registraci?

Lídl: http://www.lidl.cz/cz/home.nsf/pages/i.home
vpravo napiš město a ukáže se ti seznam prodejen

Makro: http://www.makro.cz/index.php?page_id=29&s=125
ano registrace je nutná, potřeba živnostenský list
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
No v Praze to není, ale pro Bňáky bych typ měl. Legendární Nutky na Lidické, kromě předmikulášského (mluvím o úterý) čokoládového boomu, 1kg tuňáka v oleji za cca 70kč. Nekoupil jsem, páč jsem šel do práce a tam bych s takovou pixlou snad ani nemoh. Nevím jestli hmotnost je před, nebo po okapání, ale vypadalo to dobře.
Je to myslím čistýho 600gramů,ale stejně ho tam výdávám minimálně půl roku
Douglas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 08, 2006 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Douglas napsal:
Je to myslím čistýho 600gramů,ale stejně ho tam výdávám minimálně půl roku

No to je jenom dobře, protože já to v pondělí vyzkouším, jestli teda tady někdo nemá nic zásadního, vlastní zkušeností podloženého, proti.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: čt prosinec 14, 2006 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidická shop
Douglas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 14, 2006 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
img
lidická shop

Áno, to je to místo!!
Tento týden byl snad sýrový, výběr jako ve Francii, koupil jsem tam Krkonošský Eidam 100g = 28g bílkovin cca 8kč.
lopez3

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

jj taky je porad hledam jak ko*ot a regaly prazdny. Nekde sice jsou, ale malo. V Kauflandu maji tvaruzky sice nejsou Olomoucke, ale nejake Nemecke jestli sem se dobre dival, ale chutnaji skoro stejne.

Tak proto zrejme nikde nebyly:
Nebezpečnou bakterii listeria, která může způsobit zdravotní potíže, našli olomoučtí veterináři i v loštických tvarůžkách. Přestože ji v oblíbené pochoutce objevili už minulý měsíc, veřejnost se o tom dozvěděla teprve v neděli.
Také vyšlo najevo, že se kvůli tomu dokonce na deset dnů zastavila výroba loštické tvarůžkárny.

Číža

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem byl nakupovat a mám tu další tip: Tesco na Andělu má rýži paraboiled velký balení po osmi pytlíkách za 21! (mimochodem malé balení po 4 stojí 24) nevím jestli je v tom nějaký háček, záruka je ok, další akce tam maj na tvaroh, mlíko - 9kč a spoustu dalšího, taky tu nejraději nakupuju kuřecí, je celkem levný a vypadá vždy dost dobře. Navíc je tam ted spousta pěkných holek s reklamníma letákama, takže když nic jinýho je aspon na co koukat... Ještě chci dodat že tohle není reklama na tesco, ale dnešní nákup jsem si užil :-)
Freimen

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole

Kde v Brně ta Lidická je? Dík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: