|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dosiahli ste v GVT dobre vysledky aj ked ste pouzivali male vahy?? |
| ano |
|
63% |
[ 7 ] |
| nie |
|
36% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 11 |
|
| Autor |
Zpráva |
fofo
|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
MT - striedavý uchop + magnézium - súhlasím u mňa funguje na 100%
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jasný sokol

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 2:01 pm Předmět: |
|
|
Střídavej úchop používám vždycky, už od začátku,co jsem začal MT cvičit. Levá podhmat a pravá nadhmat.
Btw. u přítahů v předklonu, když pojedu podhmatem - poroste mi z toho víc vrchní část předloktí? U podhmatu zase dolní? _________________ Fotr by Vám měl za tu češtinu zliskat držky a ne Vás pouštět do posilovny ... special thanks to LJ :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Holubar

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
| fofo napsal: | | MT - striedavý uchop + magnézium - súhlasím u mňa funguje na 100% |
asi nemam prehlad, ake magnezium?a preco je dobre menit uchop?ja idem stale nadhmatom a postupne sa zlepsujem
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 10:17 pm Předmět: Re: GVT - male vahy? |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | ganxterko napsal: | | mam maly problem,mozno to problem nieje,mozno to tak ma byt, ale...Zacinam robit GVT a vahy s ktorymi cvicim sa mi zdaju katastrofalne nizke nakolko si mam zvolit cca 50% svojho maxima..tak trebars tlaky - tlakujem s lacnou 50tkou, uz aj to v poslednych seriach nevladzem (kedze robim 10x10). V clanku ku GVT ktory som nasiel na tejto stranke je povedane nieco v zmysle - nehambite sa cvicit s malymi vahami...s tym by ani nebol tak problem ale ja ked tych 10 serii s tak malou vahou docvicim tak necitim nejaku extra pumpovacku na prsia...nebojim sa povedat ze svojim treningom by som prsia rozbil ovela viac...Mam mat take pocity alebo mam s GVT zacat radsej inokedy,ked uz budem mat svoje maxima vyssie?? (poznamka - prsne svaly mam mierne zaostale oproti inym vaham),zato u treningu ruk GVT metodou sa nestazujem tam mam velmi dobry pocit napumpovania aj vytazenie...neistotu citim len pri treningu hrudnika...pls poradte kto mozete,diky | Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma---Takže já bych místo toho rovnou klidně přešel na 10x6 protože 50% nebo 60% u mě přinese hovno hypertrofii nehledě na to že to neodjedu, takže to máš možná stejný...Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda... |
twe, mám úplně to samé.. ted' jedu gvt a připadám si jak kokot :) Například na benchi zvedám na 10x10 jen nějakých 45kg .. a přitom jsem dojel nedávno Muscle Media Bench press rutinu a maxko měl 120. Ale bojuju s tím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 7:19 am Předmět: Re: GVT - male vahy? |
|
|
| übersh1t napsal: |
twe, mám úplně to samé.. ted' jedu gvt a připadám si jak kokot :) Například na benchi zvedám na 10x10 jen nějakých 45kg .. a přitom jsem dojel nedávno Muscle Media Bench press rutinu a maxko měl 120. Ale bojuju s tím :D | Proto bych okamžite škočil na druhou fázu, aby tvoje maxxko ze 120ti nebylo brzo 100
|
|
| nahoru |
|
 |
MateBoban
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:25 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma.
Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda...
|
Presne tak. Mam naprosto stejnej problem. Kdyz sem jel GVT zacal sem na 50% - tak nejak sem to dal (ale mizerne) 55% 7. serie selhani, 8-10 musel sem ubrat a stejne to stalo za houbec. Zlatej bear.. |
...tak tak, zlatý bear
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:33 am Předmět: |
|
|
já jel GVT dvakrat a je fakt problem se soustredit na to tempo a jeste si pamatovat kolik mam odjeto serii. si pamatuju ze sem si musel delat značky. dneska taky netuším jak bych to odjel.
hodně opakovaní je pro mne vopruz.
|
|
| nahoru |
|
 |
MateBoban
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:50 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | já jel GVT dvakrat a je fakt problem se soustredit na to tempo a jeste si pamatovat kolik mam odjeto serii. si pamatuju ze sem si musel delat značky. dneska taky netuším jak bych to odjel.
hodně opakovaní je pro mne vopruz. |
....nie si sám, do 5 série som si to pamatal, potom som mal hojej, musel som to začať rátať na 5+5
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 12:25 pm Předmět: |
|
|
Vemu papir propisku a pokazdy serii udelam carku, ale jak pise Schwaca, kdyz bych mel dnes odjet 10x10 cehokoliv, tak by me to asi taky unudilo k smrti _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|