GVT - male vahy?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - GVT - male vahy?  Úvodní stránka -> Trénink -> GVT - male vahy?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dosiahli ste v GVT dobre vysledky aj ked ste pouzivali male vahy??
ano
63%
 63%  [ 7 ]
nie
36%
 36%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 11

Autor Zpráva
fofo

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MT - striedavý uchop + magnézium - súhlasím u mňa funguje na 100%
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jasný sokol

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Střídavej úchop používám vždycky, už od začátku,co jsem začal MT cvičit. Levá podhmat a pravá nadhmat.
Btw. u přítahů v předklonu, když pojedu podhmatem - poroste mi z toho víc vrchní část předloktí? U podhmatu zase dolní?
Holubar

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2006 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fofo napsal:
MT - striedavý uchop + magnézium - súhlasím u mňa funguje na 100%

asi nemam prehlad, ake magnezium?a preco je dobre menit uchop?ja idem stale nadhmatom a postupne sa zlepsujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
übersh1t

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2006 10:17 pm    Předmět: Re: GVT - male vahy? Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
ganxterko napsal:
mam maly problem,mozno to problem nieje,mozno to tak ma byt, ale...Zacinam robit GVT a vahy s ktorymi cvicim sa mi zdaju katastrofalne nizke nakolko si mam zvolit cca 50% svojho maxima..tak trebars tlaky - tlakujem s lacnou 50tkou, uz aj to v poslednych seriach nevladzem (kedze robim 10x10). V clanku ku GVT ktory som nasiel na tejto stranke je povedane nieco v zmysle - nehambite sa cvicit s malymi vahami...s tym by ani nebol tak problem ale ja ked tych 10 serii s tak malou vahou docvicim tak necitim nejaku extra pumpovacku na prsia...nebojim sa povedat ze svojim treningom by som prsia rozbil ovela viac...Mam mat take pocity alebo mam s GVT zacat radsej inokedy,ked uz budem mat svoje maxima vyssie?? (poznamka - prsne svaly mam mierne zaostale oproti inym vaham),zato u treningu ruk GVT metodou sa nestazujem tam mam velmi dobry pocit napumpovania aj vytazenie...neistotu citim len pri treningu hrudnika...pls poradte kto mozete,diky
Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma---Takže já bych místo toho rovnou klidně přešel na 10x6 protože 50% nebo 60% u mě přinese hovno hypertrofii nehledě na to že to neodjedu, takže to máš možná stejný...Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda...

twe, mám úplně to samé.. ted' jedu gvt a připadám si jak kokot :) Například na benchi zvedám na 10x10 jen nějakých 45kg .. a přitom jsem dojel nedávno Muscle Media Bench press rutinu a maxko měl 120. Ale bojuju s tím :D
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 7:19 am    Předmět: Re: GVT - male vahy? Odpovědět s citátem

übersh1t napsal:

twe, mám úplně to samé.. ted' jedu gvt a připadám si jak kokot :) Například na benchi zvedám na 10x10 jen nějakých 45kg .. a přitom jsem dojel nedávno Muscle Media Bench press rutinu a maxko měl 120. Ale bojuju s tím :D
Proto bych okamžite škočil na druhou fázu, aby tvoje maxxko ze 120ti nebylo brzo 100
MateBoban

PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Pokud si opravdu zvolil 50% z maxima na začátek a máš problémy to odjet, tak nezoufej. Tenhle trénink totiž neni pro každýho. Já třeba s 50%ti procenty odjedu 10x10 v předepsaném tempu jentaktak a nebo dokonce vůbec. A 60% 10x10? Sci-fi.V předepsaném tempu neexistuje u mě. Mý svaly maji prostě problémy s víc opakováníma.
Tušim že i Draper psal že má s timhle problémy...Jestli se nepletu teda...

Presne tak. Mam naprosto stejnej problem. Kdyz sem jel GVT zacal sem na 50% - tak nejak sem to dal (ale mizerne) 55% 7. serie selhani, 8-10 musel sem ubrat a stejne to stalo za houbec. Zlatej bear..

...tak tak, zlatý bear
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já jel GVT dvakrat a je fakt problem se soustredit na to tempo a jeste si pamatovat kolik mam odjeto serii. si pamatuju ze sem si musel delat značky. dneska taky netuším jak bych to odjel.
hodně opakovaní je pro mne vopruz.
MateBoban

PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
já jel GVT dvakrat a je fakt problem se soustredit na to tempo a jeste si pamatovat kolik mam odjeto serii. si pamatuju ze sem si musel delat značky. dneska taky netuším jak bych to odjel.
hodně opakovaní je pro mne vopruz.

....nie si sám, do 5 série som si to pamatal, potom som mal hojej, musel som to začať rátať na 5+5
Tyrael

PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vemu papir propisku a pokazdy serii udelam carku, ale jak pise Schwaca, kdyz bych mel dnes odjet 10x10 cehokoliv, tak by me to asi taky unudilo k smrti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - GVT - male vahy? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: