|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 3:12 pm Předmět: |
|
|
a abys neřekla,že neporadíme,tak pro začátek bude stačit nežrat ve fast foodech,jíst min 5x denně,začít cvičit.až se omrzí,trochu si pohledej na foru , treba na "dieta" to urcite neco vyhodi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
iva20
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | kamoska se zacla hejbat a zmenila jidelnicek..ale 9 kg shodila z hydroxycutu |
já jsem neřekla, že z něj. Myslela jsem po dietě s ním.
a ve fast foodech nežeru
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:14 pm Předmět: |
|
|
iva poviem ti tajomstvo, legalne predavane spalovace na spalovanie tuku naozaj nefunguju ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:18 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | iva poviem ti tajomstvo, legalne predavane spalovace na spalovanie tuku naozaj nefunguju ... |
bohuzel toto je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:31 pm Předmět: |
|
|
No ale latky (legalne),ktore vyvolavaju vnutornu termogenezu v podstate funguju.Urcite nie ako uz zakazane,ale nieco to spraví.Ale neda sa spoliehat len na to! _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:34 pm Předmět: |
|
|
jenže které legální spalovače opravdu fungují? aspoň trochu? Max lean, Ma-Huang?
Zaměř se raději na stravu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:35 pm Předmět: |
|
|
mahuang je nelegalni, ten funguje
Naposledy upravil SCHWACA dne út prosinec 19, 2006 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:36 pm Předmět: |
|
|
tak volně prodejný tuším je? a slečna na závody nejde a detekce snad jeden den...
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:36 pm Předmět: . |
|
|
Fungují i legálně prodejné spalovače.Jen vědět jak a kdy je užívat a kombinovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:40 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Fungují i legálně prodejné spalovače.Jen vědět jak a kdy je užívat a kombinovat. |
S tymto suhlasim. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 5:05 pm Předmět: |
|
|
Teď čtu v listopadovém světě kulturistiky o hydroxycut hardcore a není to reklama. Je o něm pouze článek - v nějaké rubrice - novinky na trhu a je tu hodnocený velmi dobře. Obsahuje nějaké tekuté kapsle.
Máte s ním někdo zkušenosti?
Jinak pro všechny. Vím, že samotným spalovačem nic nezískám, ale to už jsem říkala. Chci to jako doplněk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 6:44 pm Předmět: |
|
|
| iva20 napsal: | | Teď čtu v listopadovém světě kulturistiky o hydroxycut hardcore a není to reklama. Je o něm pouze článek - v nějaké rubrice - novinky na trhu a je tu hodnocený velmi dobře. |
tak to pak joo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 6:47 pm Předmět: |
|
|
a jak dlouho se tady udrží tohle?Tři dva jedna teď
--
edit, viz pravidla fora
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 7:02 pm Předmět: Re: . |
|
|
| hruda napsal: | | leos boruvka napsal: | | Fungují i legálně prodejné spalovače.Jen vědět jak a kdy je užívat a kombinovat. |
S tymto suhlasim. | Já zas ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
jsem říkala, že mě ten karnitin nepomáhal - ve státech se to taky řešilo a někteří tvrdili a doposud tvrdí, že nefunguje
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|