|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
iva20
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
| bazinger napsal: | | ak by mal niekto zaujem viem kde sa v BA ECA este predava (dopredava asi) |
měla bych zájem - napiš prosím na iva20@centrum.cz - sice mám objednané 2 hydroxycuty, ale zkusím pak i toto
včera mě na mailu kontaktovali z nějaké firmy muscletech, že se tu dočetli, že scháním hydroxycut, že je již dostupný i u nás (škoda, že to nebylo dřív - vyšel by mě levněji ) , takže taky nabídnu po napsání všechny kontakty, ale adresa je jednoduchá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 3:52 pm Předmět: |
|
|
no,tak hodne zdaru,a kdyby hydroxycut nezabral, zkus tohle,prej je to neco na stejnym principu nebo co...
http://www.rychlytom.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:28 pm Předmět: . |
|
|
Opět příklad že cele toto forum je hovno.4lověk který má z užíváním karnitinu vam tady něco napíše a vy neznalý ničeho to tady zpochybnujete.A víte hovno.Cizopasníku kolikrát ty jsi v životě držel dietu a jak velké zkušenosti s carnitinem máš?
Pro nevěřící:kontaktujte Zbynka Slanaře,on vá vysvětlí jak dobře carnitin funguje.
A pro neználky co nevědí kdo je Zbynek Slanař,tak věřte že je to největší odborník na povolenou "chemii v bývalem Ceskoslovensku".
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:33 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | Opět příklad že cele toto forum je hovno.4lověk který má z užíváním karnitinu vam tady něco napíše a vy neznalý ničeho to tady zpochybnujete.A víte hovno.Cizopasníku kolikrát ty jsi v životě držel dietu a jak velké zkušenosti s carnitinem máš?
Pro nevěřící:kontaktujte Zbynka Slanaře,on vá vysvětlí jak dobře carnitin funguje.
A pro neználky co nevědí kdo je Zbynek Slanař,tak věřte že je to největší odborník na povolenou "chemii v bývalem Ceskoslovensku". | ...leoši - mírni se please....karnitin je fakt placebo - pokud chceš - můžu Ti třeba pm vysvětlit mechanismus jeho účinku v organismu...zítra mám zkoušku z biochemie jako doktorant a zrovna nedávno jsem se karnitinem docela zabýval...Slanaře znám...kdo by ho neznal:o))...mimochodem - má sestudovanou biochemii...ovšem jako samouk ( i když nepopírám jeho kvality )
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:35 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | Opět příklad že cele toto forum je hovno.4lověk který má z užíváním karnitinu vam tady něco napíše a vy neznalý ničeho to tady zpochybnujete.A víte hovno.Cizopasníku kolikrát ty jsi v životě držel dietu a jak velké zkušenosti s carnitinem máš?
A pro neználky co nevědí kdo je Zbynek Slanař,tak věřte že je to největší odborník na povolenou "chemii v bývalem Ceskoslovensku". |
my o tom vieme hovno,zachvilu si to hovno budem pisat aj pred meno a ty co robia studie a venuju sa vyskumu maju hovno dokonca aj pred menom aj za menom ale Zbynek to je hviezda _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:41 pm Předmět: . |
|
|
Chceš polemizovat o tom že Zbyněk Slanař je neznalý problému?
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:47 pm Předmět: . |
|
|
Víš znal jsem doktora který na mě vykřikl že 3*25mg nandrolonu týdně je smrtelná dávka.
Ale k věci.Mam min dvě studie které naopak dokazují že Carnitin v potřebném množství za predpokladu nízké hladiny krevního cukru,dokáže zabezpečit daleko efektivnější využítí tuku,jako zdroje energie.Nejdůležitější je ta hladine cukru.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:52 pm Předmět: . |
|
|
A za další již několikrát jsem psal že je rozdíl mezi medicínou a Sportovní medicínou.Zbyněk je samouk ano,ale jelikož se timto zabyvá deně a již spoustu let a umí znalosti využít pro sport,je v této oblasti o kus dal než promovaný Mudr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:53 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Chceš polemizovat o tom že Zbyněk Slanař je neznalý problému? | ty snad nechceš slyšet...Slanař je jeden z mála lidí, kteří jsou odborně na výši...ovšem to nic nemění na tom - že karnitin funguje u několika procent lidí...on musí být v těla, aby fungovala karnitinoylacyltransferasa I a II..tedy enzymy přenášející mastné kyseliny přes membránu do mitochondrií - kde podléhají odbourávání beta oxidací...karnitin se v cyklu neustále regeneruje ( když to přeženu - přirovnal bych to k vybití a nabití akumulátoru )...tím že ho dodáme víc - neurychlíme reakci...enzym je schopem prostě katalyzovat přenos pouze určitého množství substrátu za urč. čas...je to dáno Michealisovou konstantou pro zmiňovanou dvojici enzym - substrát....z výpočtů a odvozování vzorců pro kinetiku dle Michealis - Mentenové vyplývá, že ZVÝŠÍME - LI KONCENTRACI SUBSTRÁTU TISÍCKRÁT !!! VZROSTE RYCHLOST REAKCE DVAKRÁT !!!...takže teď plácnu...je - li v těle gram karnitinu - docílíš příjmem jednoho kila karnitinu dvojnásobnou rychlost přenosu mastných kyselin do mitochondrie...toť vše...karnitin funguje u lidí u nichž je karnitin ayloyltransferaza deficientní...a těch je asi 5 % v populaci
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:59 pm Předmět: . |
|
|
Ano.Zhruba toto jsem taky cetl.Ale praxe ukázala neco jíného.Tak jako u dalších látek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:00 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | Víš znal jsem doktora který na mě vykřikl že 3*25mg nandrolonu týdně je smrtelná dávka.
Ale k věci.Mam min dvě studie které naopak dokazují že Carnitin v potřebném množství za predpokladu nízké hladiny krevního cukru,dokáže zabezpečit daleko efektivnější využítí tuku,jako zdroje energie.Nejdůležitější je ta hladine cukru. | ...to zní rozumně...ta funkčnost karnitinu je diskutabilní...osobně bych (jako AS free resp. přesto že nejsem uživatel doping. látek ) volil efedrin s kofeinem a aspirinem...případně céčkem....TOHLE! funguje stopro:o)
...to samé platí o tribulusu...než tribulus...vrazil bych prachy do metandienonu....čistě pragmaticky:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:04 pm Předmět: . |
|
|
Taky jestli jsi si všimnul napsal jsem carnitin na predposlední misto.Dle důležitosti a učinku.Nejduležitejsí je kombinace Vit C,Kofein,Eph.Aspir je trochu problematicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mik
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:05 pm Předmět: |
|
|
nevydelava nahodou zbynek na karnitinovych doplncich :)?
k veci :
karnitin je v tele obsazen ve velkych zasobach az abundantne a za normalni situace, ani pri extremni fyzicke zatezi, jeho suplementace neni potrebna. exogenni privod karnitinu v zadnem pripade (ani v zatezi) nezlepsuje utilizaci mastnych kyselin a odbouravani tuku. take pri klasicke parenteralni vyzive s tukovymi emulzemi neni podavani karnitinu ucelne. organizmus dovede uvilnit ze zasob potrebne mnozstvi karnitinu pro transport dlouhych mastnych kyselin a jeho synteza pri dostatecnem privodu methioniny a lysinu je natolik kapacitni, ze podavani karnitinu ztraci smysl.
zdroj - vyziva v intenzivni peci - Prof. MUDr. Zdenek Zadak, CSc.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
Pan Zadak ale nikdy neprovedl výzkum kde skupinou pozorovaných osob byli sportovci.A za předpokladu že hladina krevního cukru je minimální.Taková studie se ve zdravotnictvý neprováděla.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:11 pm Předmět: |
|
|
stale tu visi ten otaznik kde je chyba kdyz je karnitin doporucovan jako vynikajici doplnek na spalovani tuku pro beznyho cloveka a my se tu zatim dovidame ze funguje pouze za naprosto absurdnich podminek (nekolikanasobne prekrocene davkovani, takova a makova hladina krevniho cukru a taky pouze v pripade ze se pouziva zaroven dalsich X latek) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|