|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hruda
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:42 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | hruda napsal: | | L-arginin? Na ktory je plno studii,ze v podstate jeho suplementaciou neboli dokazane ziadne velke rozdieli v hypertrofii svalstva ani sily. | ...aha...jakože arginin má krom primární aminoskupinu ještě guanidin. skupinu s dalšíma dusíkama?....si myslím, že je to blbost...nadbytek argininu v těle vede jen k tomu, že se v močovinovém cyklu odštěpí močovina a z argininu vznikne ornithin...nevidím, jak by to mohlo fungovat...studií jsem pár četl a je to jako vždy...na deset negativních zpáv najdeš dvě co účinnost potvrzují...osobně ych do nitrixu nešel....Cutler nitrix nebere...Coleman jo a jak dopadl:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
No sak tvrdime v podstate to iste,ze nitrix (jeho zazracne zlozky)nam nic nedaju. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
great

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:57 am Předmět: |
|
|
starsi trener by vam povedal ze zo suplementov mu najlepsie fungoval stenolon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 12:14 pm Předmět: |
|
|
| great napsal: | | starsi trener by vam povedal ze zo suplementov mu najlepsie fungoval stenolon. |
Stejně jako to,že lepší než 20 tablet Tribulus denně jsou dva Undíky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | great napsal: | | starsi trener by vam povedal ze zo suplementov mu najlepsie fungoval stenolon. |
Stejně jako to,že lepší než 20 tablet Tribulus denně jsou dva Undíky | ...jasně...nepodporuju si anabolismus ( krom sexu ) ničím...ale než utratit plácnu dva litry za nějakej nablblej kořen z Bulharska...vrazil bych ty prachy raději do metandienonu...nebo lépe do unestoru...jenže mám takovej pocit, že dvě tablety undestoru je málo ne? ( 2 x 80 mg )
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:49 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | L-arginin? Na ktory je plno studii,ze v podstate jeho suplementaciou neboli dokazane ziadne velke rozdieli v hypertrofii svalstva ani sily. | nebuď na arginin tak hodný, nebyly dokázané žádné rozdíly
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bara napsal: | | great napsal: | | starsi trener by vam povedal ze zo suplementov mu najlepsie fungoval stenolon. |
Stejně jako to,že lepší než 20 tablet Tribulus denně jsou dva Undíky | ...jasně...nepodporuju si anabolismus ( krom sexu ) ničím...ale než utratit plácnu dva litry za nějakej nablblej kořen z Bulharska...vrazil bych ty prachy raději do metandienonu...nebo lépe do unestoru...jenže mám takovej pocit, že dvě tablety undestoru je málo ne? ( 2 x 80 mg ) |
Undík má 40 mg,takže 2x40,ale to není podstatné.V jádru je to tak,že Undík je nejslabší účinná látka,která má perfektní využití pro lidi,kteří nechtějí bláznit,ale taky se nechtějí oddělat na vysokých dávkách tzv. legálních doplňků.6x40 mg denně stačí pro účely většiny silových sportů.Nezatěžuje to játra a nesnižuje hladinu vlastního TST.Jako využitelné se však počítá pouze malé množství,proto to zdánlivě vysoké dávkování (např zde 6x40 mg denně).Celé je to pouze uvedeno jako příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | hruda napsal: | | L-arginin? Na ktory je plno studii,ze v podstate jeho suplementaciou neboli dokazane ziadne velke rozdieli v hypertrofii svalstva ani sily. | nebuď na arginin tak hodný, nebyly dokázané žádné rozdíly | ..ty jsi nekompromisní...tuším že to byl Reno co tvrdil něco o článku kde se psalo o nitrožioní aplikaci argininu ( tuším v desítkách gramů ) ...jakej byl výsledek si už nepamatuju
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 3:25 pm Předmět: |
|
|
a ja sa Vas takto spytam>
skusali ste Nitrix?
Ako dlho?
Ja mam skusenost jednak z obycajnym Argininom, pri ktorom som necitil absolutne nic, a boli to vyhodene peniaze,
aj z Nitrixom, pri ktorom po cca dvoch tyzdnoch pravidelneho brania /aj mimo cvicebne dni/ sa mi zvysila sila, aj objem a zilnatost.
Ale je pravda ze po vysadeni sa to vracia prakticky na predchadzajucu uroven..
|
|
| nahoru |
|
 |
glutton
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 5:31 pm Předmět: |
|
|
po argininu jsem měl pěkně nafouklé žíli, ale NO .. - žádná sláva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
| erik1 napsal: | a ja sa Vas takto spytam>
skusali ste Nitrix?
Ako dlho?
Ja mam skusenost jednak z obycajnym Argininom, pri ktorom som necitil absolutne nic, a boli to vyhodene peniaze,
aj z Nitrixom, pri ktorom po cca dvoch tyzdnoch pravidelneho brania /aj mimo cvicebne dni/ sa mi zvysila sila, aj objem a zilnatost.
Ale je pravda ze po vysadeni sa to vracia prakticky na predchadzajucu uroven.. | nitrix ne, trac xtreme no...
žilnatost se mi udělala jen dietou...
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 5:08 pm Předmět: |
|
|
Nebudu si zakládat nový nick a použiju přítelky, která tu rozebírala dietu nebo co.
Chtěl bych se Vás chlapy zeptat, jestli máte někdo skušenosti s tímto preparátem. Viděl jsem o tom článek i ve fitu v nějakém časáku, ale chtěl bych vědět i nějaké informace od uživatelů.
Jedná se o nějaký genový aktivátor (Anator-p70) od firmy Muscletech. Nějaké informace jsem našel na webu (dokonce i v češtině). Už asi 3 měsíce jsem bez výsledků a potřeboval bych něco poradit. Pokud o něčem víte, tak dejte vědět. O stravě a cvičení toho vím docela dost. PS: Tribulusi, Diosgeniny apod. placeba nechci :)
díkes
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
| iva20 napsal: | Nebudu si zakládat nový nick a použiju přítelky, která tu rozebírala dietu nebo co.
Chtěl bych se Vás chlapy zeptat, jestli máte někdo skušenosti s tímto preparátem. Viděl jsem o tom článek i ve fitu v nějakém časáku, ale chtěl bych vědět i nějaké informace od uživatelů.
Jedná se o nějaký genový aktivátor (Anator-p70) od firmy Muscletech. Nějaké informace jsem našel na webu (dokonce i v češtině). Už asi 3 měsíce jsem bez výsledků a potřeboval bych něco poradit. Pokud o něčem víte, tak dejte vědět. O stravě a cvičení toho vím docela dost. PS: Tribulusi, Diosgeniny apod. placeba nechci :)
díkes |
Genový aktivátor ...už fakt neví, jak by ty prachy z lidí dostali...co to má jako přesně dělat ???
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 5:47 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | iva20 napsal: | Nebudu si zakládat nový nick a použiju přítelky, která tu rozebírala dietu nebo co.
díkes |
Genový aktivátor ...už fakt neví, jak by ty prachy z lidí dostali...co to má jako přesně dělat ??? |
si to přečti. mě nejdou vkládat adresy
je to na:
muscletech-teččička-a česká doména
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:03 pm Předmět: |
|
|
| iva20 napsal: | | supporter napsal: | | iva20 napsal: | Nebudu si zakládat nový nick a použiju přítelky, která tu rozebírala dietu nebo co.
díkes |
Genový aktivátor ...už fakt neví, jak by ty prachy z lidí dostali...co to má jako přesně dělat ??? |
je to na:
muscletech-teččička-a česká doména |
Hmmm...super...reklama jak prase,účinky o 1000% než růsťák.....složení amina+kreatin.....no,pokud nevíš,co s pracama,hurá do toho
|
|
| nahoru |
|
 |
iva20
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:10 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | iva20 napsal: | | supporter napsal: | | iva20 napsal: | Nebudu si zakládat nový nick a použiju přítelky, která tu rozebírala dietu nebo co.
díkes |
je to na:
muscletech-teččička-a česká doména |
Hmmm...super...reklama jak prase,účinky o 1000% než růsťák.....složení amina+kreatin.....no,pokud nevíš,co s pracama,hurá do toho |
myslíš, že to k ničemu nebude? tak amina a kreatin to jen neobsahuje a jak by jsi chtěl vyjádřit ty genové aktivační látky? to je jen nutriční tabulka šéfe ;)
mě přesvědčil až ten článek ve světě kulturistiky a tam to nevypadá jako reklama - spíš preview
přečti si srovnání po 42 dnech u jeramyho freemana
já chtěl vědět jestli to už někdo testoval. ty co bereš za značku?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|