|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| hrajem hry |
| NFS |
|
10% |
[ 10 ] |
| GTA |
|
15% |
[ 15 ] |
| CS |
|
10% |
[ 10 ] |
| ine (specifikujte v topicu) |
|
48% |
[ 47 ] |
| nehram je to zbytocnost - strata casu |
|
15% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hekinen
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | AHOLA napsal: | | Draper napsal: | GVT
uz se tesim na dalsi, jenze to si asi tak honem nezahraju |
German Volume Training |
ja su kokot |
ja som si to tiez vsimol ale tak som sa radsej nechcel ozyvat ze zas nejaka moja neznalost,zase ma tu vsetci ukatuju ta som radsej bol ticho som myslel ze neaka nova hra...
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:03 pm Předmět: |
|
|
neviete niekto poradit s jednou vecou v GTA SA, ako je letecka skola,tam mi pise ze s klavesou 2 zasuniem podvozok lietadla ale ta klavesa mi nereaguje, ani NUM2,ani alternativna,ani ked zamenim klavesu za inu, a ani reset klavesnice (default setting) nepomaha. vobec neviem co s tym nemal niekto podobny problem?? hram to na notbuku ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitro

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
Warcraft 3 a Dota rekreacne uz tri roky, nove hry ma nejako nelaakaju a vsetky spickove RPG od roku 96 po Gothic2data mam prejdene .. ostava uz iba Planescape torment ktory si nechavam ako dobru knihu na dlhe zimne veceri . . . ked to prejdem zaner PC hier uz nebude mat co ponuknut ak sa budu stale len recyklovat stare napady a obliepat novym pozlatkom ako je to teraz. : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Pitro napsal: | | Warcraft 3 a Dota rekreacne uz tri roky, nove hry ma nejako nelaakaju a vsetky spickove RPG od roku 96 po Gothic2data mam prejdene .. ostava uz iba Planescape torment ktory si nechavam ako dobru knihu na dlhe zimne veceri . . . ked to prejdem zaner PC hier uz nebude mat co ponuknut ak sa budu stale len recyklovat stare napady a obliepat novym pozlatkom ako je to teraz. : ( |
naprostej souhlas,az na par svetlejch vyjimek sou ty novy veci strasny hovadiny,furt cekam kdy se vrati doba her jako baldurs gate a furt nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maroceps

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:44 pm Předmět: |
|
|
to byly časy, Diablo, Fallout .... _________________ stagnuji . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 3:52 pm Předmět: |
|
|
ONline mastím COD 2 na Gameparku, ked je chuť tak Command & Conquer Generals cez hamachi.... _________________ [url=http://www.centrumkolies.sk/alu-disky]Hliníkové disky[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:38 pm Předmět: |
|
|
Momentalne sem propad hre: MEDIEVAL II total war _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
bug on a wire... návyková, strategická, na zvkádnutí velmi náročná.. Flashovka _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:52 pm Předmět: |
|
|
Lineage 2 už asi 3,5 roku:)nic jiného nehraju......
|
|
| nahoru |
|
 |
Ebenezum
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
Asi rok zpatky jsem ulitaval na World of warcraft, od te doby uz nehraju, ale Sapkowskeho Zaklinace bych si zkusil, pokud teda nekdy vyjde... Takze zanrove u me vedou jednoznacne RPG (ne pseudo - RPG typu Diablo a jeho x klonu) a dungeony, napr. Lands of Lore 1, Eye of Beholder 3, Might and Magic 6-8 (sestka je asi nejlepsi hra, co jsem kdy hral) no a z RPG samozrejme Baldurs Gate 1,2... _________________ crashpc: "rozkopat bandě hajzlů hlavy (nerozkopat taky) je umění. ale zmáčknout spoušť je uplně jednoduchý...."
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Ebenezum napsal: | | Asi rok zpatky jsem ulitaval na World of warcraft, od te doby uz nehraju, ale Sapkowskeho Zaklinace bych si zkusil, pokud teda nekdy vyjde... Takze zanrove u me vedou jednoznacne RPG (ne pseudo - RPG typu Diablo a jeho x klonu) a dungeony, napr. Lands of Lore 1, Eye of Beholder 3, Might and Magic 6-8 (sestka je asi nejlepsi hra, co jsem kdy hral) no a z RPG samozrejme Baldurs Gate 1,2... |
vysvětlíš mi rozdíl mezi "rpg" Baldurs Gare a "pseudorpg" Diablo 2?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|