|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 11:29 am Předmět: |
|
|
Ja jim vloc.kasi s jahodovym Ovofitem (tvaroh), popripade jogurtem.
Vlocky smicham s mlikem, hodim do mikrovlnky na 2.5min a pak pridam ovofit, pekne to napeni a je to pak mnohem jemnejsi ... fakt mnamka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 7:15 am Předmět: |
|
|
Ted zrovna vlocky papam :) muslli od Emca s mlikem (bezne s jogurtem,ale dosel...  ) kdyz si delam normalni,ty co stoji 6kc,tak si je nasypu do mlika na sporaku,nakrajim tam co me napadne (banan,mliko,vajicko) a nakonec pridam med  je to mnamka
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
polopes

|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:51 pm Předmět: |
|
|
Kuřecí prsa nakrájím na kostičky, mrkev, ovesné vločky . Nechám povařit v hrnci a mám výborný, hustý a myslím že i výživově hodnotný vývar. Samozřejmě dochutím dle chuti: sůl, pepř, majoránka, vegeta....
|
|
| nahoru |
|
 |
lada666
|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já je peču pak zaleji mlékem ,ale jak tak ctu tak sem snad jediný kdo to peče.
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: pá prosinec 22, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
| lada666 napsal: | | Já je peču pak zaleji mlékem ,ale jak tak ctu tak sem snad jediný kdo to peče. | najlepsie je ich zohriat vo vriacej vode a chvilu nechat postat...su potom makksie a chutnejsie.najradsej ich mam z mliekom a hrozienkami
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 3:15 pm Předmět: |
|
|
jj tak to jim taky popripade jeste nejake orisky
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 12:58 pm Předmět: |
|
|
a varite je ve vode nebo v mlece?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:30 pm Předmět: |
|
|
| leila napsal: | | a varite je ve vode nebo v mlece? |
V mlece. Vznikne z toho ovesna kase, kterou snidam uz asi 2 roky bez jedineho vynechani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|
taky sem asi 2 roky bez vynechani snidal ovesnou kasi v ruznych variacich (treba se v tom mel bilky ,nebo ovocnou a tak),ale ted sem od toho upustil a rano si udelam pudink _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
Tak vločky (mleté Emco) + bílý jogurt Hollandia jsou moje nej jídlo a jím je každý den.
|
|
| nahoru |
|
 |
polopes

|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
Momentálně moje best snídaně jsou vločky zalité rozmíchaným proteinem ve vodě a do to rozmačkám banán. Bych se toho užral
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 02, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | PetkaB napsal: | | Pilot napsal: | Porad tady bastite jenom vlocky na sladko. Nedovedu si predstavit, ze bych jedl okopirovanou snidani odYatese a k 200g vlocek bych si dal 10 vajec a jedl ty vejce prakticky holy, jen s jednim az dvema tousty.
Neznate recept na vlocky, aby to slo dohromady s temi vejci? |
Zkus z těch vloček udělat hmotu jako na sekanou či karbanátky-vločky,vajíčka cibule,česnek,sůl, pepř,popř. sojovka,paprika..prostě aby to mělo nějakou chuť.Potom buď smažit na teflonce,nebo péct v troubě...dá se to udělat i v mikrovlnce.. |
Něco takového jsem jednou jedla na staročeském jarmarku. Bylo to výborné! |
to zni fakt dobre
a ty vlocky nejsou uz predem uvareny?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 12:51 pm Předmět: |
|
|
Ja ich pred tym neupravujem. Maximalne ich hodim do vody nech trosku sa rozmocia. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|