games??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - games??  Úvodní stránka -> Ostatní -> games??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

hrajem hry
NFS
10%
 10%  [ 10 ]
GTA
15%
 15%  [ 15 ]
CS
10%
 10%  [ 10 ]
ine (specifikujte v topicu)
48%
 48%  [ 47 ]
nehram je to zbytocnost - strata casu
15%
 15%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 97

Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
Momentalne sem propad hre: MEDIEVAL II total war

Tak na tvoju radu som si zaobstaral crack tejto hry, ale z neznameho dovodu mi crack nefacha (stalo sa mi to aj pri AOE III: ). Ale aj tak dobre, je skuskove, tak aspon nemrham nad tym cas.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ebenezum

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diablo - kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill, RPG prvek, kill, kill, kill, kill, kill

BG - RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, kill, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek,
Topděfka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ebenezum napsal:
Diablo - kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill,kill, kill, RPG prvek, kill, kill, kill, kill, kill

BG - RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek, kill, RPG prvek, RPG prvek, RPG prvek,

freimene zahraj si to a poznas sam...
Freimen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
Ebenezum napsal:

Já mám právě rád spíš to Diablo nebo Gothic z žánru rpg a třeba v Gothiku taky dost zabíjíš...ale je fakt, že fajnšmějkr na poli rpg to asi může vidět jinak...
Ebenezum

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak rika Topdefka, zkus to a jestli to dohrajes tak uz Diablo ani Gothic nikdy nenazves RPG, ale akcnimi mlatickami s mirnymi prvky RPG (samozrejme nic proti temto hram, obe jsem si s chuti prosel)
ganxterko

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole samy gamez maniik
tak toto som necakal ...
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 2:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Topděfka napsal:
Ebenezum napsal:

Já mám právě rád spíš to Diablo nebo Gothic z žánru rpg a třeba v Gothiku taky dost zabíjíš...ale je fakt, že fajnšmějkr na poli rpg to asi může vidět jinak...

baldurs gate / fallout - to su proste rolls royce v oblasti RPG. Ked k nim porovnas Diablo tak ho uz nikdy nenazves RPGckom. Diablo je super hra, ale neni to hardcore RPG.

Btw dost ma teraz dostali tie tare dungeony / RPGcka - napriklad uz mam upload na Stonekeep :)

Snazim sa zohnat Eye of the Beholder 1, 2, 3
http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_the_Beholder_ (computer_game)
ale mam problem, ze vzdy pocas hrania to odomna pyta heslo z manualu hry - ked nedam tak ma to dropne : (.

Dobry bol Wizardy8 - to vidim ako posledny vykrik dungeonov.

Inac za neaku dobu skusim The Elder Scrolls IV: Oblivion - vypada to slubne (ze by konecne nieco poriadne?).
great

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsetkych beholderov som presiel. potom klasiku dungeon master 2. potom arenu 1 :). a potom mnoho inych dobrych rpg [ishar gates, might of magic...] :) teraz konkretne oblivion ale trosku ma nudi. dalsou mojou srdcovkou su strategie. roky uz hram battle for middle earth 1 dookola. dvoja ma nenadchla, mam ale nehram. potom rome zo serie total war, a ak ma niekto novy mediaval [ahola:)] mohol by sa ozvat, donesiem dvdcko aby mi spalil [najlepsie este dnes :)], lebo to chceeeem :).
zo strategii samozrejme - tycoon 1 :), simcity 1 :), mad tv a rozne ine pecky toho zanru. z akcnych ma naposledy dostalo river raid, international karate, brucelee a potom uz su vsetky rovnake ;)
ale zas hram hry uz 20 rokov uz ;)
AHOLA

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

great: Ja sa zaujimam len o strategie Zialbohu teraz mam na DVD len AOE III. Crack na medieval total war 2 som tahal dakde z netu, nie je problem najst, akurat ze mne cracky nejdu, tak som to zmazal (rovnako aj crack na AOE II., ktory mi siel ale zral vela casu, tak som ho zmazal )
Flappy

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mno takže už asi dva roky hraju Red Alert 2 výborná strategie a našel jsem i patch takže to už úplně suprový a ten Gothic to je hra která mě zabavý a odreaguje a co se týče diabla tak o tom asi něco bude vědět Tyrael když má takovou přezdívku že???:Da nic jinýho už hrát nemůžu páč mám zaspamovanej komp a pěkně mě to sere
ganxterko

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

take ze ULTIMA ONLINE niekomu nieco hovori ? ? myslim ze v cesku dost...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ganxterko napsal:
take ze ULTIMA ONLINE niekomu nieco hovori ? ? myslim ze v cesku dost...

http://ronnie.testwebu.com/forum/viewtopic.php?t=9720&start=0

tenhle topic si mel hnedka na ty prvni strance ... rozebirali sme tam aj tu Ultimu..
Ebenezum

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to g_dgrim: Tu mas odkaz na vsechny Eyes of Beholder a par dalsich old school RPG a dungeonu:

http://www.486games.net/genre.php?cat=roleplay#

Ale ted nevim, jestli to neni proti nejakym pravidlum fora, davat sem odkazy...
ganxterko

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole tak ja som hladal game,games,hry a vsetko tak a nic mi nenaslo tak preto som zalozil tento topic :/ a na prvej stranke to bud nebolo alebo som si nevsimol pozeral som prve tri potom ma to prestalo bavit...
Tyrael

PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diablo II sem dohral cely za Barbara a Paladina. Pak sem mel este rozehranej datadisk (Ball lord of destruction), ale nekomu sem ho pucil a od ty doby uz ho nevidel :-))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - games?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: