|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ganxterko
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
ake mnozstvo ovsenych vlociek cca si davate na ranajkyy?? mozno to tu uz niekde padlo,neviem necital som vsetko...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 2:57 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | ake mnozstvo ovsenych vlociek cca si davate na ranajkyy?? mozno to tu uz niekde padlo,neviem necital som vsetko... |
v objemu 180-250g
v diete 130-150g _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ganxterko napsal: | | ake mnozstvo ovsenych vlociek cca si davate na ranajkyy?? mozno to tu uz niekde padlo,neviem necital som vsetko... |
v objemu 180-250g
v diete 130-150g |
A za jak dlouho sníš 200g vloček? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Draper napsal: | | ganxterko napsal: | | ake mnozstvo ovsenych vlociek cca si davate na ranajkyy?? mozno to tu uz niekde padlo,neviem necital som vsetko... |
v objemu 180-250g
v diete 130-150g |
A za jak dlouho sníš 200g vloček? |
bohuzel tak za 5-7 minut Kdyby to trvalo dele, byl bych stastnej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Draper napsal: | | BUFU napsal: | | Draper napsal: | | ganxterko napsal: | | ake mnozstvo ovsenych vlociek cca si davate na ranajkyy?? mozno to tu uz niekde padlo,neviem necital som vsetko... |
v objemu 180-250g
v diete 130-150g |
A za jak dlouho sníš 200g vloček? |
bohuzel tak za 5-7 minut Kdyby to trvalo dele, byl bych stastnej |
No já třeba těch 100g žeru i tak půl hodiny. Je teda pravda že je žeru po ránu, třeba v neděli (sobotu) a pustím si k tomu Přátele,takže klid a pohoda. Ale za 5 minut bych do sebe teda 200g nenarval. Respekt |
Kdyz to jentak prdnes do misky a zalijes to mlikem, tak se nediv, ze to jis tak dlouho Zkus nekdy ovesnou kasu - neznam lepsi snidani. Z tech 250 g mam 2 plny hluboky talire - takovej ranni orgazmus ted bohuzel jen jeden talir : ( _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
Jn,to bude ono, jen to zaliju a žeru. Někdy musím votestovat tu kašičku  Jednou sem si je vzal na sváču do školy a bylo to spíš jako by se mi tam někdy vyst.íkal _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
Granko dávám taky,je to the best, nebo je smíchám s ovocným jogurtem _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
matahari
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | BUFU napsal: | Jn,to bude ono, jen to zaliju a žeru. Někdy musím votestovat tu kašičku Jednou sem si je vzal na sváču do školy a bylo to spíš jako by se mi tam někdy vyst.íkal |
Na zlepseni chuti vlocek pomuze i to, kdyz je zalejes varici vodou a nechas tak 15 minut nasat a pak to zalijes mlikem. A take existuje cukr / umely cukr a take granko nebo rozinky.
Ta kasa je vyborna, ale musi byt uvarena den predtim. Cerstva mne nechutna. Je to celkem rychly tak 10-15 minut vareni. Ale ty vlocky by se mely namocit do mlika uz nekolik hodin pred varenim a dat to treba do lednicky. |
drapere to delas tak ze namocis vlocky do mleka, nechas je nekolik hodin vsaknout. pak to varis a prilejes tam mleko nebo vodu?to jsem nejak nevydedukoval a predpokladam ze veskere mleko ktere tam bylo pred x hodinama se ti vsakne, nrbo jsem to nejak nepobral?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jj namocim vlocky do mlika (neco nasaje, ale ne zas tak moc) necham to par hodin v lednicce, pak to vsechno dam do hrnce, pridam mliko a varim az to zhoustne. Kdyz je to malo husty, pridam vlocky, kdyz moc, mliko...Osladim to vanilkovym cukrem a sladidlem. Pak to necham vychladnout. Pritom to ztuhne a slepi se. Rano jeste nez to ohreju, tak do toho naliju cca 1dcl mleka a poradne (fakt poradne*a03* ) to rozmicham, ono je to pak takovy jemny a neni to tak slepeny u sebe. Pak to dam na talir a do mikrovlnky. Nakonec posypu grankem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | to nechápu, jak to žereš??? Mě se ta lepkavá kaše vždycky nalepí na patro a na jazyk a nic s tim nejde dělat. Proto to nežeru, nejsem technicky schopnej to pozřít. Musel bych každý sousto zapíjet a to jsem pak nafouklej jak koza. |
Treba to neumis uvarit, nebo fakt nevim co na to rict.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Povařit, rozmixovat, vypít...  sorry, Drapere _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | BUFU napsal: | Jn,to bude ono, jen to zaliju a žeru. Někdy musím votestovat tu kašičku Jednou sem si je vzal na sváču do školy a bylo to spíš jako by se mi tam někdy vyst.íkal |
Na zlepseni chuti vlocek pomuze i to, kdyz je zalejes varici vodou a nechas tak 15 minut nasat a pak to zalijes mlikem. A take existuje cukr / umely cukr a take granko nebo rozinky.
Ta kasa je vyborna, ale musi byt uvarena den predtim. Cerstva mne nechutna. Je to celkem rychly tak 10-15 minut vareni. Ale ty vlocky by se mely namocit do mlika uz nekolik hodin pred varenim a dat to treba do lednicky. |
jo takhle to delam taky
a jeste nez je namocis do toho mlika tak proplachnes je nekolikrat pod vodoou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|