|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
holu
|
Zaslal: so leden 06, 2007 8:59 pm Předmět: |
|
|
Neříkám, že jsem šťastný, když se sejdou ve fitu tři ženské, co si sednou na stroje a prokecají hodinu a odjedou jednu sérii, ale jsou takové, co si chcou zadřepovat, zabenchovat a přitom vypadají pořád žensky. Řekni mi, proč by takové nemohly chodit do fitek? V ženských posilovnách max. najdeš jednoručky zejména gumové 2 kg a nějaké ženské stroje, takže když má někdo jiné ambice, tak má dělat co?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
breaker

|
Zaslal: so leden 06, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
Ja som urcite stastny ak mozem pokecat so zenou ktora ma podobne zaujmy ako ja a to sa da v podstate len vo fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so leden 06, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
me zas pri treninku vadej debilove jako ses Ty,a taky je jich vsude plno.smula.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: so leden 06, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | me zas pri treninku vadej debilove jako ses Ty,a taky je jich vsude plno.smula. |
No tak chlapi, snad se tu jako normálně nepohádáme tradičně kvůli ženským.
Naposledy upravil honza1234 dne so leden 06, 2007 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so leden 06, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
Co, tak to tady trochu zamčít ?!
Nebo se ještě dozvíme, že kdo si ve sprše po tréninku nenechá od honzy umejt záda, nemá taky v posilce co dělat... _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 06, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
Uz sem se te jednou ptal kolik ze ti vlastne je... kvuli podobnym srackam co uz si psal .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BOLO
|
Zaslal: so leden 06, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
Honzo jestli máš problém s tvrdnutím tvého přirození,tak sniž dávky tribulusu na polovic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 08, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
| honza1234 napsal: | No, s ženskýma se o tom nemá moc smysl bavit, ty to ze svého úhlu pohledu stejně nikdy asi nepochopí.
Proč i v jiných sportech asi na soustředění nikdy ženský nesmí?
Prostě ženský do chlapských posilovek nepatří. Proč už jsem napsal zezačátku a nemá smysl to dál rozebírat. Howg |
Možná jsi hodný kluk, ale se svými názory bys měl žít spíše v 19.století. Dnes je doba jiná, ženy zastávají stejné funkce jako muži, a nikdo krom několika jedinců se tomu nepodivuje.
A pokud se ti nelíbí, že do fitek chodí i ženy, máš jedinečnou příležitost si založit vlastní klubové fitko výhradně pro muže,kteří jsou stejného názoru jako ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 08, 2007 11:09 am Předmět: |
|
|
Ale abych nebyla daleko o tématu, doporučuji násl. fitka v Praze :
v centru je výborná Axa, vše nové, čisté a funkční www.axagym.cz
Na Smíchově nebo na ČM Factory Pro http://www.factorypro.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
radino

|
Zaslal: po leden 08, 2007 11:22 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Ale abych nebyla daleko o tématu, doporučuji násl. fitka v Praze :
v centru je výborná Axa, vše nové, čisté a funkční www.axagym.cz
Na Smíchově nebo na ČM Factory Pro http://www.factorypro.cz/ |
ty jo, valím oka, jak tu Axu oblíkli do nového kabátu super, konečně to vypadá trochu důstojně....
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: po leden 08, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | honza1234 napsal: | No, s ženskýma se o tom nemá moc smysl bavit, ty to ze svého úhlu pohledu stejně nikdy asi nepochopí.
Proč i v jiných sportech asi na soustředění nikdy ženský nesmí?
Prostě ženský do chlapských posilovek nepatří. Proč už jsem napsal zezačátku a nemá smysl to dál rozebírat. Howg |
Možná jsi hodný kluk, ale se svými názory bys měl žít spíše v 19.století. Dnes je doba jiná, ženy zastávají stejné funkce jako muži, a nikdo krom několika jedinců se tomu nepodivuje.
A pokud se ti nelíbí, že do fitek chodí i ženy, máš jedinečnou příležitost si založit vlastní klubové fitko výhradně pro muže,kteří jsou stejného názoru jako ty. |
... heh, to by ale zjistil, že bez těch ženskejch by mu to fitko prodělávalo
Už jsem dlouho nečetla ... a o hodně evidentně přicházím
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po leden 08, 2007 11:35 am Předmět: |
|
|
Nevadi mi zeny ve fitku..vadi mi "wannabe" cvicenci ve fitku a je jedno jakeho jsou pohlavi.
Jina vec je, ze ve fitku po slecnach,byt sebehezcich, nehazim pohledem,pac..jsem tam z jineho duvodu...
Uprime zase ale chapu jen panske kluby a jen damske.
Damskych fitek je celkem spousta,tech panskych moc ne..asi sme my chlapi tolerantnejsi  *a0*
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|