|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út leden 09, 2007 1:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | a jeste nez je namocis do toho mlika tak proplachnes je nekolikrat pod vodoou? |
ne...proc? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
nekde jsem cetla ze by se to melo, stejnak jako treba suseny brusinky jde z toho docela bordel
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 09, 2007 2:48 pm Předmět: |
|
|
| leila napsal: | | nekde jsem cetla ze by se to melo, stejnak jako treba suseny brusinky jde z toho docela bordel |
aha...tak tohle ja neresim. Znam cloveka, ktery chorobne umiva vsechno, div nedrhne kazdou rozinku kartacem, ale tohle me nejak nebere :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
radino

|
Zaslal: út leden 09, 2007 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | leila napsal: | | nekde jsem cetla ze by se to melo, stejnak jako treba suseny brusinky jde z toho docela bordel |
aha...tak tohle ja neresim. Znam cloveka, ktery chorobne umiva vsechno, div nedrhne kazdou rozinku kartacem, ale tohle me nejak nebere :) |
hehe tak to je moc
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
ja jsem tedka dostala takovy ty hotovy ovesny vlocky (kousky"jablek"uz vevnit,skorice a nejaky orisky) jak se to jen zalije horkou vodou a pocka 1min ale ty teda byly pekne hnusny mela jsem co delat abych to snedla
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
ja zviknem jest vlocky z bielim jogurtom
ale chcem sa spitat ked dam vlocky do mlieka a budem to miesat tak to zhustne a urobi sa kaša ?
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:38 pm Předmět: |
|
|
ja si do nich jeste davam rozinky,brusinky,med,kesu,mandle a dobry
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
no hej tak som to myslel ze dat do mlieka a varit a bude stoho kaša ? ze to zhustne o dost ? jak krupica alebo tak ?
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
jj zahoustne to,kase proste
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: út leden 09, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
a jaky pomer ma byt vlocky a mlieko ?
a mam si ich dat na noc do toho mlieka a rano to varit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
ja to proste vzdycky odhanu nebo proste nasyp ty vlocky do hrnce a mliko nalij aby byly vlocky uplne ponorene no a pak v prubehu vareni muzes trochu popr.prilit
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: út leden 09, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
no muzes to pripravovat ruzne, jak jsi to napsal to jde taky
|
|
| nahoru |
|
 |
HaniisLevrone

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|