|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
llllullll.hav
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 7:49 pm Předmět: Re: špejle? |
|
|
| Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | |
z meho pohledu zacatecnika jsou to velky pracky jinak ty jsi klasicky pripad,ze mas nabouchanej vrsek a chodis na spejlich,ne?! |
Moje míry jsou nahoře na 14. stránce... posuď sám. (jestli si to teda myslel na mě) | no asi ma pravdu ty stehna sou fakt slabe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Synthetic

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 8:17 pm Předmět: Re: špejle? |
|
|
| llllullll.hav napsal: | | Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | |
z meho pohledu zacatecnika jsou to velky pracky jinak ty jsi klasicky pripad,ze mas nabouchanej vrsek a chodis na spejlich,ne?! |
Moje míry jsou nahoře na 14. stránce... posuď sám. (jestli si to teda myslel na mě) | no asi ma pravdu ty stehna sou fakt slabe |
Teť nevim, jestli to myslíš vážně a nebo je to vtip?
|
|
| nahoru |
|
 |
llllullll.hav
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 8:54 pm Předmět: Re: špejle? |
|
|
| Synthetic napsal: | | llllullll.hav napsal: | | Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | |
Moje míry jsou nahoře na 14. stránce... posuď sám. (jestli si to teda myslel na mě) | no asi ma pravdu ty stehna sou fakt slabe |
Teť nevim, jestli to myslíš vážně a nebo je to vtip? | delam si srandu ale podle miry se neda nic urcit nekdo ma stehno 60 lepsi nez nekdo 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 8:58 pm Předmět: míry |
|
|
To jo, čísla nejsou důležitý. daleko důležitější je, jak to vypadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 8:58 pm Předmět: Re: špejle? |
|
|
| Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | |
Moje míry jsou nahoře na 14. stránce... posuď sám. (jestli si to teda myslel na mě) |
stehna jsou v norme,ale ty lytka ne :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:01 pm Předmět: Re: špejle? |
|
|
| Číča napsal: | | Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | |
Moje míry jsou nahoře na 14. stránce... posuď sám. (jestli si to teda myslel na mě) |
stehna jsou v norme,ale ty lytka ne :P |
Moje lýtka vypadaj daleko větší než ve skutečnosti jsou. Nevim čim to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:27 pm Předmět: Re: špejle? |
|
|
| Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | | Číča napsal: | | Synthetic napsal: | |
stehna jsou v norme,ale ty lytka ne :P |
Moje lýtka vypadaj daleko větší než ve skutečnosti jsou. Nevim čim to je. |
V pohode,to nebyla urazka,ja si zrovna vzpomnel na 2 maniky u nas vposilce... nahore nabouchany jak svine (pres ruce tak 50 s tukem) fakt hovada!!! ale lytka meli tak 35....
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
tak moje miery. hanba mi
Vek:17 Vyska: 182 Vaha:80-82
Hrudnik:108
Brucho:85
Zadok:90
Stehno:58
Lytko:41
Biceps:37-38
hups klikol som na upozornit moderatora
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:38 pm Předmět: |
|
|
lol ja mam cez zadok 95 centi a pripadam si ako keby tam ani nebol :) na bruchu pomaly tolko jak na zadku ufff necel by som _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Humanic145 napsal: | 16let,180cm,70kg
bicak - 37,5cm
hrudnik - 90
pas - 77cm
stehno - 55cm
litko - 32cm |
takovy pracky!!! a zbytek chabej.... |
bohuzel mam po tatovi strasne hubeny nohy,ale strasne moc.snazim se s tim neco delat ale nejde to poradne.JInak nevim kde se presne meri hurdik.jesi pod kozama nebo prez kozy,to bych mel 105cm :)).
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Číča napsal: | | Humanic145 napsal: | 16let,180cm,70kg
bicak - 37,5cm
hrudnik - 90
pas - 77cm
stehno - 55cm
litko - 32cm |
bohuzel mam po tatovi strasne hubeny nohy,ale strasne moc.snazim se s tim neco delat ale nejde to poradne.JInak nevim kde se presne meri hurdik.jesi pod kozama nebo prez kozy,to bych mel 105cm :)). |
to je jina.... pres kozy a kridla se meri
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Číča napsal: | | Humanic145 napsal: | 16let,180cm,70kg
bicak - 37,5cm
hrudnik - 90
pas - 77cm
stehno - 55cm
litko - 32cm |
bohuzel mam po tatovi strasne hubeny nohy,ale strasne moc.snazim se s tim neco delat ale nejde to poradne.JInak nevim kde se presne meri hurdik.jesi pod kozama nebo prez kozy,to bych mel 105cm :)). |
Tak to je snad jasny ze se kozy merej na kozach a ne nekde pod kozama,meris si snad pas na krku?To je docela sila ty otazky .BTW:S tema smajlikama si teda docela off-topic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|