|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Černý Anděl
|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Problemom je, ze pokial si zenska nemysli o svojom zadku, ze vyzera fakt dobre, tak ho sem nehodi, lebo sa hanbi. Vsak prcku |
...hele už jsi viděl ženskou která je spokojená sama se sebou ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:40 am Předmět: |
|
|
prcekja: Spokojnych - neiem, ale mali viacej sebavedomia a zadok tu hodili _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:54 am Předmět: |
|
|
...až si budu myslet že je na co koukat hodím ho sem taky  .to není sebevědomí ale soudnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: po leden 15, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
ja chapu,ze dragon nasadil latku hodne vysoko a ty se ted bojis,ze se svym zadkem mu nemuzes konkurovat _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 15, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | prcekja napsal: | ...až si budu myslet že je na co koukat hodím ho sem taky .to není sebevědomí ale soudnost |
Dalsim problemom je, ze vela zien nevie, co muzi od zenskeho zadku ocakavaju a co nie. Ja trebars vobec nemam vysoke naroky.... |
A není to tím, že spoustě žen je úplně jedno, co si o jejich zadku muži myslí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | pššššt to tady nemůžeš tak veřejně jim brát iluze |
Už to nejsou malé děti, tak se s tím snad srovnají. Za případné sebevraždy nenesu odpovědnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po leden 15, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | prcekja napsal: | pššššt to tady nemůžeš tak veřejně jim brát iluze |
Už to nejsou malé děti, tak se s tím snad srovnají. Za případné sebevraždy nenesu odpovědnost |
kdyby sebevraždy ale ztráta veškerých iluzí a ideí to je složí
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | Diana napsal: | | AHOLA napsal: | | prcekja napsal: | ...až si budu myslet že je na co koukat hodím ho sem taky .to není sebevědomí ale soudnost |
Dalsim problemom je, ze vela zien nevie, co muzi od zenskeho zadku ocakavaju a co nie. Ja trebars vobec nemam vysoke naroky.... |
A není to tím, že spoustě žen je úplně jedno, co si o jejich zadku muži myslí? |
stejne tak jak je treba zenam jedno,co si muzi mysli o jejich poprsi,ze?proto
to maji plasticti chirurgove v dnesni dobe tak tezke,jejich operacni saly zeji prazdnotou |
někde jsem četla anketu ...a vyšlo z ní zhruba tolik , že ženy tohle všechno dělají ne kvůli mužům , ale kvůli ostatním ženám ....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: |
A není to tím, že spoustě žen je úplně jedno, co si o jejich zadku muži myslí? |
Diana, dovol, aby som sa zasmial: B. Dragonovi je jedno, kto si co o jeho zadku mysli, preto ho sem opakovane hadze Zeny stale riesia, kto si co o ich vyzore mysli, najma tie mladsie
Co sa tu clovek nedozvie _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
Ne, že bych chtěl být na straně dam, ale tak nějak u své přítelkyně pozoruji nutkavou potřebu se namalovat a dokonale upravit, když jdeme posedět s jejími kamarádkami.Kdežto, když je zřejmé, že zůstaneme doma, tak už ta potřeba natolik nutkavá není.
když sem se zeptal, proč tomu tak je, bylo mi odvěceno: ,,Ty mě přece dokážeš ocenit takovou, jaká sem"
Takže tolik k ráně pod pas z vlastních řad _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Diana napsal: |
Diana, dovol, aby som sa zasmial: B. Dragonovi je jedno, kto si co o jeho zadku mysli, preto ho sem opakovane hadze Zeny stale riesia, kto si co o ich vyzore mysli, najma tie mladsie
Co sa tu clovek nedozvie |
Je mi opravdu jedno, co si o mém zadku nebo jakékoliv jiné části mého těla někdo myslí. Ale je fakt, že je asi dost holek, co jim na názoru mužů záleží.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|