|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: st leden 17, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
Hodim to semka ...
Tak sem se v posledni dobe docela rozkoukal na serialy ... od moji nejoblibenejsi Battlestar Galacticy ... pres vybornej Prison Break tedka sleduju serial Heroes ...
priznivcum scifi a fantasy doporocuju to Heroes, zatim vybornej serial... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: st leden 17, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
Nadvazujem: Ja som cez Vianoce dopozeral Star Trek - Enterprise a tazko mi to hodnotit....Po stvrtej serii cely Star Trek stopli  Druha seriaa je dost o nicom, najkvalitnejsia je tretia (je vynikajuca - valka s Xindi  ), prva a stvrta ujdu. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: st leden 17, 2007 11:04 pm Předmět: |
|
|
ja jsem se dival na serial Robin of Sherwoord z 1984,uplne mazec,mam rad Robina a jeho pratele,libilo se me to moc _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st leden 17, 2007 11:08 pm Předmět: |
|
|
tak sem za se podlouhý době uvedu jeden z mích top favorited filmů a sice minulý týden na čt2 uvedený Raging bull (Zuřící býk), což je podle mě naprosto geniální biografie Jakea La Motty.
Hodně nedoceněný film. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st leden 17, 2007 11:12 pm Předmět: |
|
|
| sheen napsal: | | ja jsem se dival na serial Robin of Sherwoord z 1984,uplne mazec,mam rad Robina a jeho pratele,libilo se me to moc |
Myslim, ze tento serial som pozeral ako chlapec este. Dobre to bolo... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st leden 17, 2007 11:14 pm Předmět: |
|
|
když už ste u těch seriálů. Nepamatujete si někdo seriál Opičí král? běželo to na jedničce, už si to moc nepamatuju děj, o čem to bylo. Ale utkvělo mi v hlavě jak sem se na to jako malej těšil a taky ten opičák s tyčí a prase. :-))) _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt leden 18, 2007 2:32 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | a ted sem za tejden dal vsechny dily BSG-taky vyborny uz se tesim na novej dil:)heroes vomrknu |
Ani mi nemluv ...ja kdyz zjistil ze musim na novej dil cekat az do 21. , tak sem myslel ze se poseru .. s tim jak to skoncilo ten posledni dil..
ty Heroes fakt doporucuju... kam se hrabou X-mani a podobny ptakoviny.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek78
|
Zaslal: čt leden 18, 2007 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek78
|
Zaslal: čt leden 18, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek78
|
Zaslal: čt leden 18, 2007 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: so leden 20, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
tak jsem videl film Krvavy diamant s Leonardem Dicapriem a musim uznat ze tady mu role sedla paradne,ve filmu se furt neco deje,nejaka akcicka:) doporucuji _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so leden 20, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
Dneska dávaj super film na nově face off - Tváří v tvář, s N. Cagem a Travoltou, jeden z nejlepších akčních filmů, kterej sem kdy viděl. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: so leden 20, 2007 11:35 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | Dneska dávaj super film na nově face off - Tváří v tvář, s N. Cagem a Travoltou, jeden z nejlepších akčních filmů, kterej sem kdy viděl. |
Tak to jsi jich asi moc dobrejch neviděl!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|