|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | nazdar..mohli by ste mi někdo doporučit některý kýbl aminokyselin??kamoška z posilky říkala že to kdysi brala a že jí to hodně zabralo....já sem bral kreatin monohydrat od aminostar, ale temeř žádná změna nebo reakce.... |
ja bych ti doporučil kazdej den kýbl pořádnýho jídla, tam máš amin hafo ! kouzelny nápoje "big svaly za mesic či dokonce tyden" neexistujou |
velkýsvaly zminujes jen ty!! já chci přibrat..potřebuju objem...jenže tech druhů aminokyselin je hodně tak sem myslel že někdo poradí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 02, 2007 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | SCHWACA napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | nazdar..mohli by ste mi někdo doporučit některý kýbl aminokyselin??kamoška z posilky říkala že to kdysi brala a že jí to hodně zabralo....já sem bral kreatin monohydrat od aminostar, ale temeř žádná změna nebo reakce.... |
ja bych ti doporučil kazdej den kýbl pořádnýho jídla, tam máš amin hafo ! kouzelny nápoje "big svaly za mesic či dokonce tyden" neexistujou |
velkýsvaly zminujes jen ty!! já chci přibrat..potřebuju objem...jenže tech druhů aminokyselin je hodně tak sem myslel že někdo poradí... |
1. klidek
2. nastuduj si co to tie aminace vobec su, ked to totiz spravis tak zistis ze meles hluposti _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: so únor 03, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
tak nevim... cha cha taky psal ze s aminokyselinama bych mel zacit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: so únor 03, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | tak nevim... cha cha taky psal ze s aminokyselinama bych mel zacit... |
looool _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so únor 03, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
cha cha je liška podšitá... chodí tady po fóru a hledá, kde by mohl uškodit. Na toho pozor _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so únor 03, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 1:00 pm Předmět: |
|
|
chlapi...nechte toho...:o))....kdo má pořád čistit ten monitor od rejže
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: st únor 14, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
Když nad tím tak přemýšlím, tak je výhodnější si koupit do rýsovačky jen komplexní amina a na samotný BCAA se vykašlat a těch komplexních brát o to víc + bych měl kromě BCAA ještě ostatní aminokyseliny.
Konkrétně jsem porovnával tyhle 2 výrobky, který se mi zdají solidní.
https://obchod.ronnie.cz/s-39-amino-2200.html
https://obchod.ronnie.cz/s-270-bcaa-complex-2200.html
Schválně jsem vybral tyhle, páč mají zhruba stejný poměr všech tří aminok.
Myslíte, že to tak v poho můžu udělat, když obsah BCAA mají obě kapsle stejný nebo v tom ještě vězí něco jinýho ? Radši se ptám, páč jdu teď prvně do pořádný diety. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st únor 14, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
"finta" by mala byt (na BCAA mam tez jednu peknu studiu ze su k nicomu totalne) v tom, ze zvysis pomer BCAA k ostatnym aminam ... teda loadovanie komplexnych amin nespravy "ten trik" _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
majkel
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | SCHWACA napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | nazdar..mohli by ste mi někdo doporučit některý kýbl aminokyselin??kamoška z posilky říkala že to kdysi brala a že jí to hodně zabralo....já sem bral kreatin monohydrat od aminostar, ale temeř žádná změna nebo reakce.... |
velkýsvaly zminujes jen ty!! já chci přibrat..potřebuju objem...jenže tech druhů aminokyselin je hodně tak sem myslel že někdo poradí... | Pokud máš zájem o aminok.tak si kup protein od champion nutrition,tam máš v jedné dávce kolem 6g bcaa,jen pro představu,normálně je třeba bcaa po 0.5g na tebletu a je jich tam třeba 120 za 500kč,takže si to můžeš vypočítat,že je to nehorázně drahé.Tenhle protein máš sice kolem 1500kč,ale vydrží ti dost dlouho,když ho bereš po 30g,jinak ani nemá cenu brát více! (v jedné dávce)
|
|
| nahoru |
|
 |
majkel
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | saty napsal: | | finta by mala byt (na BCAA mam tez jednu peknu studiu ze su k nicomu totalne) v tom, ze zvysis pomer BCAA k ostatnym aminam ... teda loadovanie komplexnych amin nespravy "ten trik" |
Aha, já myslel, že jde jen o čistý množství BCAA a že je jedno v jakým je poměru s ostatníma AMK. Nakoupím tedy víc větvených.
Ale jako psychická pomoc poslouží BCAA i amina dobře. | Doba,kdy se kopovaly přípravky po jedné složce je podle mě už pryč,takže kupovat zvlášť bcaa a ostatní věci je podlě mě nesmysl,už jen co se peněz týče,protože dnes už máme mnoho produktů,kde je mnoho všech potřebných složek,takže kvalitní protein s dostatkem amin.je daleko lepší a hlavně ušetříš!
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: po březen 05, 2007 11:46 am Předmět: |
|
|
No ja mam na to zase opacny nazor,ze hentie pridane vecicky do protakov,gajnerov (kreatin,glutamin,Bcaa...) je len reklamny trik jak zvysit predajnost prodktu.
Ja neverim,ze napr. kreatin bude presne rozmiesany,tak ze ked si dam 100g davku,tak ho tam bude vzdy presne 5g. To plati aj o ostatnych ingredienciach pridavanych do protakov.
V konecnom dosledku su taketo vyrobky drahsie,nez ked si to clovek pokupuje kazde zvlast. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
majkel
|
Zaslal: po březen 05, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | No ja mam na to zase opacny nazor,ze hentie pridane vecicky do protakov,gajnerov (kreatin,glutamin,Bcaa...) je len reklamny trik jak zvysit predajnost prodktu.
Ja neverim,ze napr. kreatin bude presne rozmiesany,tak ze ked si dam 100g davku,tak ho tam bude vzdy presne 5g. To plati aj o ostatnych ingredienciach pridavanych do protakov.
V konecnom dosledku su taketo vyrobky drahsie,nez ked si to clovek pokupuje kazde zvlast. | Samozřejmě na to mam stejný názor,mnoho přípravků např.proteinových má v sobě creatiny a mnoho věcí,které tam stejně nepatří a není tam toho ani minimální množství,ale pokud se budem bavit o aminech,tak v proteinu se dají najít i vysoké dávky,které kdyby byly koupeny zvlášť vycházely by draze.Co se týče creatinu,je to to samé,cr.pokud je zastoupen amin.glutaminem,cukry atd.tak jeho vstřebatelnost je skvělá,pokud si člověk všechno tohle koupí zvlášť,tak možná je lepší účinek,ale za nehorázné peníze,lze najít spoustu skvělích produktů,které mají dostatečné množství všeho potřebného,proto vždy vybírám přední výrobce,např.champion nutrition..Díky tomu nemam rád gainery,neni tam ani dostatečné množství bílovin,ani amin.jen možná tak cukrů..pokud chci protein,koupím "100%",pokud cukry tak už vystačí třeba rýže..Žádné creatino-proteino-cukro výrobky..
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
Vela ludi nadava na BCAA,ze je to zbytocnost, preto som ich nikdy ani neskusal.
Ale je to genialna vec. Davam si tesne pred treningom 15tabliet, a citim vyrazne vyssiu silu, vydrz aj objemove prirastky. Len keby to nebolo tak drahe..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|