|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:09 am Předmět: |
|
|
...ale to uz je historie a ta se prepsat neda :) nicmene kdyz jsem videl fotky z ty 80tky a par zaberu z pumpig iron 2 tak jsem teda koukal v jaky forme dokazal Arnold vylezt na podium, do ty formy kdy byl na vrcholu mu chybelo dobrejch 20-30% _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:10 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | v 1980 sa diali prapodivne veci. Arnold sa rozhodol pripravovat na Olympiu len niekolko mesiacov dopredu , navyse sa oicialne prihlasil po deadline, aj tak mu to uznali. Ocakavalo sa, ze o titul zabojuju Mentzer a Zane a obaja skoncili vyrazne podhodnoteny. Toto asi vyhrat nemal, rovnako ani Olympiu ked vyhral nad Olivom (sam sa vyjadril, ze keby bol rozhodca, da to Sergiovi). |
ad 1980 - konkrétně to bylo 8 týdnů, protože se dozvěděl, že bude točit Conana a bude se muset tak jako tak namakat...Mentzer? Řekl bych spíš Dickerson nebo Boyer Coe...Zane podhodnocený? Viděl jsi ho stát vedle Arnolda?
ad Oliva - ani náhodou, Oliva když pozoval déle jak 15 minut, napumpování šlo do píči a navíc jsem ho neviděl jednou pořádně vyrýsovaného, nebo ne alespoň natolik, aby mohl konkurovat Arnoldovi - a o kvalitě svalů a estetice to je hlavně, být to jen o velikosti, tak je mistr světa kouba
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:11 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ...ale to uz je historie a ta se prepsat neda :) nicmene kdyz jsem videl fotky z ty 80tky a par zaberu z pumpig iron 2 tak jsem teda koukal v jaky forme dokazal Arnold vylezt na podium, do ty formy kdy byl na vrcholu mu chybelo dobrejch 20-30% |
co je zatraceně Pumping Iron 2? Myslíš tím Total rebuilt??? Jo, byl celkově menší, ale vyrýsovaný byl stejně...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:15 am Předmět: |
|
|
| citace: | | ad Oliva - ani náhodou, Oliva když pozoval déle jak 15 minut, napumpování šlo do píči a navíc jsem ho neviděl jednou pořádně vyrýsovaného, nebo ne alespoň natolik, aby mohl konkurovat Arnoldovi - a o kvalitě svalů a estetice to je hlavně, být to jen o velikosti, tak je mistr světa kouba |
Ale musis vziat do uvahy dobu, vtedy sa este nevyhrnali plavky aby sa ukazal vyrysovany zadok. A Arnold vtedy este tak vyrysovany nebol. Oliva mi vzdy pripadal esteticky, v tom sa kludne mohol rovnat s Arnoldom.
EDIT: Schwaca - lahke, Bill Pearl. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:17 am Předmět: |
|
|
A KDO VĚDĚL, ŽE V ROCE 1971 VYHRÁL ARNOLD KONTUMAČNĚ, PROTOŽE BYL JEDINÝ ZÁVODNÍK???????
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 1:15 am Předmět: |
|
|
Pumping Iron 2 je oficialne bodybulding for women  , tohle je Total rebuild neboli the comeback.
jinak ja si myslim že arnold vyhrát měl, protože on uměl udělat dobře takový ten kolotoč toho pozování, takovou show, z fotek se to hodnoti uplně jinak než na živo ( ne že bych tam teda byl  ) , byl to prostě mistr v tom zapůsobit na lidi a skrýt i zdánlivě lehké nedostatky , ne že by to teda potřeboval
| Freimen napsal: | | A KDO VĚDĚL, ŽE V ROCE 1971 VYHRÁL ARNOLD KONTUMAČNĚ, PROTOŽE BYL JEDINÝ ZÁVODNÍK??????? |
chtěl jsi říct, že byl jediný s columbem, vid freimene?
abych nebyl OT, ale tohle je směšně lehké _________________ jsem jenom blbej kondičák
Naposledy upravil DownWithTheSickness dne ne únor 04, 2007 1:31 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ChainMuscle
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
ne, nechtěl, na Olympii 1971 byl jediný...v paříži...
To chainmuscle : chceš poslat ten podpis oscenovaný doporučeně nebo na dobírku za 1500,-?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | ne, nechtěl, na Olympii 1971 byl jediný...v paříži...
To chainmuscle : chceš poslat ten podpis oscenovaný doporučeně nebo na dobírku za 1500,-?! |
???Podrobnosti?nebo nějáký odkaz by nebyl? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
"The first nine Mr. Olympia contests from 1965 to 1973 averaged only 3-4 competitors per contest. Number of contestants in the Mr. Olympia were: 1965 (3), 1966 (4), 1967 (4), 1968 (1), 1969 (3), 1970 (3), 1971 (1), 1972 (5), 1973 (3). "
"Arnold took the title unopposed in 1971. For the first time, the show was held outside of New York. The Mr. Olympia contest was held in Paris the same day as the NABBA Universe was held in London. Arnold, with his loyalty 100% behind the IFBB, competed in the Mr. Olympia while other great champions of that year chose to avoid Arnold and compete in the NABBA competition."
Tak tu na mě doprdele netahej Columba
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | "The first nine Mr. Olympia contests from 1965 to 1973 averaged only 3-4 competitors per contest. Number of contestants in the Mr. Olympia were: 1965 (3), 1966 (4), 1967 (4), 1968 (1), 1969 (3), 1970 (3), 1971 (1), 1972 (5), 1973 (3). "
"Arnold took the title unopposed in 1971. For the first time, the show was held outside of New York. The Mr. Olympia contest was held in Paris the same day as the NABBA Universe was held in London. Arnold, with his loyalty 100% behind the IFBB, competed in the Mr. Olympia while other great champions of that year chose to avoid Arnold and compete in the NABBA competition."
Tak tu na mě doprdele netahej Columba |
nevim, proč jsi sprostej freimene, ja sem chodim za zábavou a bych si tu v klidu popovidal, jinak Columba tam tahat budu, protoze byl druhej za Arnoldem, takze nevim proc pises , ze byl jediny _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
slovo doprdele neni sproste ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|