|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magic-storm

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | faye napsal: | | prcekja napsal: | Faye a Diana : holky tak potom jsme tady v podstatě na tomdle foru všecky nenormální a je to |
No jo no, co se da delat ... budem s tim holt muset zit. |
jako já si tlustá nepřipadnu a to mám 160cm 59kg ale to do tohu do pr....e 4 roky cvičím.To mám mít jako 40kilo?????to bych se s těma ručičkama pak ani nenajedla a když bych chytla kabelku tak by mi jí to urvalo probůh |
No jo, ale muži by ti pomáhali, kdybys byla chudinko tak slabá...na to nesmíš zapomenout.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:26 pm Předmět: Re: ježiš |
|
|
| jnerez napsal: | Faye:já tě nechápu napíšu ti ať si znovu přečteš můj úvodní příspěvek,ale ty jsi to zjevně neudělal, protože kdyby ano nepsala bys mi co teď píšeš....napíšu to tedy znovu...173/54 je jao normál běžná žeská a teď pozor dál sem psal to co tys nečetla zjevně : NA MĚ JE TO TAKY ALE MÁLO!!!! tak mi nepiš abych nechodil na tvůj blog že se nevejdeš do dvří jako podle mě....souhlasím s tebou i s Prcekja a Dianou...ženské má bejt kus a to je taky můj vkus a ne žádný vyžlata......ale říkat že ženská s 54 kilama nemůže porodit zdravý děti? no to snad né todle to |
Smarja chlape neblazni ... to uz byla sranda.
Proste nechapu, co se to tu snazis rict, kdyz se ani tobe samotnymu takovyhle zensky nelibi.
A to bude proc?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | hruda napsal: | | Adriana Sklenarikova je podla vas podvyzivena???? |
ano |
Otazka priorit.
Z lekarskeho hladiska je v norme. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | prcekja napsal: | | faye napsal: | | prcekja napsal: | Faye a Diana : holky tak potom jsme tady v podstatě na tomdle foru všecky nenormální a je to |
No jo no, co se da delat ... budem s tim holt muset zit. |
jako já si tlustá nepřipadnu a to mám 160cm 59kg ale to do tohu do pr....e 4 roky cvičím.To mám mít jako 40kilo?????to bych se s těma ručičkama pak ani nenajedla a když bych chytla kabelku tak by mi jí to urvalo probůh |
No jo, ale muži by ti pomáhali, kdybys byla chudinko tak slabá...na to nesmíš zapomenout. |
no tak někdo tomu říká chudinka slabá já bych to viděla že už bych byla krypl
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | magic-storm
nic sa neboj,si uplne normalna a zdrava. A rodit by si mohla bez problemov jak na beziacom pase. |
Řekl gynekolog Hruda po důkladném vyšetření...
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:28 pm Předmět: Re: ale no tak |
|
|
| magic-storm napsal: | ja viem, ze neutocis ja len hovorim, ze mamca bola taka chuda jak ja aj po 2 detoch :-) |
Jojo to chapu, mam taky takovou kamosku, ale jeste dalsi tri, ktere skoncily zrovna tak jak jsem vysvetlovala ... a po otazce na telo, bylo venku to ... co jsem se snazila vysvetlit uz na zacatku.
Netvrdim, ze kazda vychrtla zenska neporodi (nebo ze snad dokonce porodi mutanta, jak tu uz nekdo velmi vtipne poznamenal) ... ale parvdepodobnost, ze decko nedonosi je v techto podminkach opravdu velmi vysoka.
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
Saty: Napis "Nikdy nevleziem do postele s takou podvyzivenou zenou,ako je Skenarikova" _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:29 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | Saty: Napis "Nikdy nevleziem do postele s takou podvyzivenou zenou,ako je Skenarikova" |
ááá psychyckej terooor čekala jsem kdy to příjde
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
|
Tak sa neviem rozhodnut...Sklenarikova je sexy...ale aj Faye je sexy...dokonca prcekja je sexy...mam to ja tazke... _________________ Komu tim prospejete?!
Naposledy upravil Petey dne čt únor 15, 2007 12:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
|
| Diana napsal: | | hruda napsal: | magic-storm
nic sa neboj,si uplne normalna a zdrava. A rodit by si mohla bez problemov jak na beziacom pase. |
Řekl gynekolog Hruda po důkladném vyšetření... |
Ty brdo, me snad dneska vomejou ... vzdyt ja tady v kanclu nemuzu ani poradne pracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | Saty: Napis "Nikdy nevleziem do postele s takou podvyzivenou zenou,ako je Skenarikova" |
A 100x ty hajzle!
teta Di si to pak přijde zkontrolovat!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|