miry ?:))

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 54, 55, 56  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - miry ?:))  Úvodní stránka -> Začátečníci -> miry ?:))
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hruda

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faye napsal:
Diana napsal:
hruda napsal:
magic-storm

nic sa neboj,si uplne normalna a zdrava. A rodit by si mohla bez problemov jak na beziacom pase.

Řekl gynekolog Hruda po důkladném vyšetření...

Ty brdo, me snad dneska vomejou ... vzdyt ja tady v kanclu nemuzu ani poradne pracovat.

Vykasli sa na pracu,sak uz je vikend (skoro)

Saty:
Di:
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To hruda: Taky pravda .. po tehle diskuzi uz nenapisu srozumitelne ani slovo.

To jnerez: Boooze chlape, precti si muj prispevek jeste jednou, jaky ze nechci?
Hulvate jeden
jnerez

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 12:39 pm    Předmět: ehm Odpovědět s citátem

Faye:hulvát se omlouvá máš to napsaný ve svým deníku, no koukn, snad ho najdu.To víš sem už starší člověk taky, všecko mi jde pomaleji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 12:48 pm    Předmět: jo Odpovědět s citátem

Faye:tak sem to našel, no míry máš momentální hezký vo tym žádná
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:01 pm    Předmět: Re: no no Odpovědět s citátem

faye napsal:
jnerez napsal:
Faye:no jde taky o to jak to cvičení ona bere, jinak 54kg na 173 cm je na běžnou ženskou celkem normál . Ikdyž je fakt že na můj vkus taky málo

Nedubu se k tomu vic vyjadrovat ... bo tohle uz je strasne malo na dospelyho cloveka ... to mi teda promin.
Bezna zenska rikas ... hmmm.

To magic-storm: Tak to ti schvaluju ... hodne stesti.
Hele já ji viděl a vypadá úplně normálně. Prostě štíhlá holka, žádná anorektička...
Moje bývalá měla 174/57 a to mělo dokonce asi trojky prsa a malounko větší zadek i minibříško. Prostě váha a výška neřeknou moc, jde o to jak je to usazený atd...
Slayter

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

54 kg je na 174cm malo..takovyhle holky jsou vetsinou dost vyhubly..nekomu se to libi,me ne.. jeste je mozna vyjimka,kdyz je takova dobre rostla ,ze to ma tak nejak pekne ale too vetsinou nemeri 174+cm

na 174 se da podle me udelat pekna postava pro normal zivot s 58-60 kg a hlevne konecnej vysledek je jak TO vypada..myslim tim telo,pac koukat na vahu dost zkresluje
magic-storm

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
54 kg je na 174cm malo..takovyhle holky jsou vetsinou dost vyhubly..nekomu se to libi,me ne.. jeste je mozna vyjimka,kdyz je takova dobre rostla ,ze to ma tak nejak pekne ale too vetsinou nemeri 174+cm

na 174 se da podle me udelat pekna postava pro normal zivot s 58-60 kg a hlevne konecnej vysledek je jak TO vypada..myslim tim telo,pac koukat na vahu dost zkresluje

hele ja nejsom vyhubla. .. mozno mam lahke kosti..:-))) mam len tenky pas... a hore je to 75B (c. 2) co je v norme..
saty

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale vztahovacna ano, ked to co pisal Slayter nedocitas az sem

citace:
a hlevne konecnej vysledek je jak TO vypada..myslim tim telo,pac koukat na vahu dost zkresluje

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
WildOrchid

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje sestra ma na 170cm 52kg. http://kdybynahodou.wz.cz/bila/fotolil.php
takhle vypada. doktori rikaj ze nema podkozni tuk, ale zas nijak vychrtle nevypada.. jen ma proste stihlounky nohy a pas. Delala judo, takze ma na rukach docela svaly a siroky zada.
jnerez

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:30 pm    Předmět: jejda Odpovědět s citátem

Wild:si děláš prdel ne? Vždyť je hubená jak sviňa.
Slayter

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Magic storme,prepac,ja to beru,co sem za zivot mohl videt a videl..ne z nejaky tabulky spravne mlade divky .-)

Trba jedna kamaradka merila asi 168cm a vazila 52-4kg (presne nevim,jen co tak rekla) a presto,ze byla tedy mensi nez 174 cm tak pusobila krehce az hubene a ted kdyz tady ctu,ze 174 a 52 kg,tak me to trklo do oci

ALE jak sem psal je rozdil mezi sportovkyni a nebo holkou co vzivote necvicila jinde nez ve skole - to se shodnem ne?
kerber

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čím větší chrt tím lepší. Teď mám 51kg doma, ale měl jsem i 47kg.
magic-storm

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Ale Magic storme,prepac,ja to beru,co sem za zivot mohl videt a videl..ne z nejaky tabulky spravne mlade divky .-)

Trba jedna kamaradka merila asi 168cm a vazila 52-4kg (presne nevim,jen co tak rekla) a presto,ze byla tedy mensi nez 174 cm tak pusobila krehce az hubene a ted kdyz tady ctu,ze 174 a 52 kg,tak me to trklo do oci

ALE jak sem psal je rozdil mezi sportovkyni a nebo holkou co vzivote necvicila jinde nez ve skole - to se shodnem ne?

mam 54kg .. :-) a krehka budis :-) ale inak je to oka, nevyzeram jak anorekticka.. a ani nejsom, papam toho vela len moje telo skratka spaluje rychlejsie... a aby som nezabudla snazim sa pribrat!
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kerber napsal:
čím větší chrt tím lepší. Teď mám 51kg doma, ale měl jsem i 47kg.

To bych měl strach že se to pode mnou rozsype
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magic-storm napsal:
Slayter napsal:

mam 54kg .. :-) a krehka budis :-) ale inak je to oka, nevyzeram jak anorekticka.. a ani nejsom, papam toho vela len moje telo skratka spaluje rychlejsie... a aby som nezabudla snazim sa pribrat!

výborně pošlu ti pět kilo a máme to bez práce obě dvě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - miry ?:)) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 54, 55, 56  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: