|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hruda
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:01 pm Předmět: Re: no no |
|
|
| faye napsal: | | jnerez napsal: | Faye:no jde taky o to jak to cvičení ona bere, jinak 54kg na 173 cm je na běžnou ženskou celkem normál . Ikdyž je fakt že na můj vkus taky málo |
Nedubu se k tomu vic vyjadrovat ... bo tohle uz je strasne malo na dospelyho cloveka ... to mi teda promin.
Bezna zenska rikas ... hmmm.
To magic-storm: Tak to ti schvaluju ... hodne stesti. | Hele já ji viděl a vypadá úplně normálně. Prostě štíhlá holka, žádná anorektička...
Moje bývalá měla 174/57 a to mělo dokonce asi trojky prsa a malounko větší zadek i minibříško. Prostě váha a výška neřeknou moc, jde o to jak je to usazený atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
54 kg je na 174cm malo..takovyhle holky jsou vetsinou dost vyhubly..nekomu se to libi,me ne.. jeste je mozna vyjimka,kdyz je takova dobre rostla ,ze to ma tak nejak pekne ale too vetsinou nemeri 174+cm
na 174 se da podle me udelat pekna postava pro normal zivot s 58-60 kg a hlevne konecnej vysledek je jak TO vypada..myslim tim telo,pac koukat na vahu dost zkresluje
|
|
| nahoru |
|
 |
magic-storm

|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
ale vztahovacna ano, ked to co pisal Slayter nedocitas az sem
| citace: | | a hlevne konecnej vysledek je jak TO vypada..myslim tim telo,pac koukat na vahu dost zkresluje | _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
moje sestra ma na 170cm 52kg. http://kdybynahodou.wz.cz/bila/fotolil.php
takhle vypada. doktori rikaj ze nema podkozni tuk, ale zas nijak vychrtle nevypada.. jen ma proste stihlounky nohy a pas. Delala judo, takze ma na rukach docela svaly a siroky zada. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
Ale Magic storme,prepac,ja to beru,co sem za zivot mohl videt a videl..ne z nejaky tabulky spravne mlade divky .-)
Trba jedna kamaradka merila asi 168cm a vazila 52-4kg (presne nevim,jen co tak rekla) a presto,ze byla tedy mensi nez 174 cm tak pusobila krehce az hubene a ted kdyz tady ctu,ze 174 a 52 kg,tak me to trklo do oci
ALE jak sem psal je rozdil mezi sportovkyni a nebo holkou co vzivote necvicila jinde nez ve skole - to se shodnem ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
čím větší chrt tím lepší. Teď mám 51kg doma, ale měl jsem i 47kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
magic-storm

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | Ale Magic storme,prepac,ja to beru,co sem za zivot mohl videt a videl..ne z nejaky tabulky spravne mlade divky .-)
Trba jedna kamaradka merila asi 168cm a vazila 52-4kg (presne nevim,jen co tak rekla) a presto,ze byla tedy mensi nez 174 cm tak pusobila krehce az hubene a ted kdyz tady ctu,ze 174 a 52 kg,tak me to trklo do oci
ALE jak sem psal je rozdil mezi sportovkyni a nebo holkou co vzivote necvicila jinde nez ve skole - to se shodnem ne? |
mam 54kg .. :-) a krehka budis :-) ale inak je to oka, nevyzeram jak anorekticka.. a ani nejsom, papam toho vela len moje telo skratka spaluje rychlejsie... a aby som nezabudla snazim sa pribrat! _________________ dik moreee
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:41 pm Předmět: |
|
|
| magic-storm napsal: | | Slayter napsal: | Ale Magic storme,prepac,ja to beru,co sem za zivot mohl videt a videl..ne z nejaky tabulky spravne mlade divky .-)
ALE jak sem psal je rozdil mezi sportovkyni a nebo holkou co vzivote necvicila jinde nez ve skole - to se shodnem ne? |
mam 54kg .. :-) a krehka budis :-) ale inak je to oka, nevyzeram jak anorekticka.. a ani nejsom, papam toho vela len moje telo skratka spaluje rychlejsie... a aby som nezabudla snazim sa pribrat! |
výborně pošlu ti pět kilo a máme to bez práce obě dvě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|