|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 5:32 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Zajimala by me jedna vec. Kazdy tu tvrdi ze kofein neni spalovac a carnitin to same. Proc se tedy delaji pripravky a prodavaji jako spalovace? Taky by me zajimalo na zaklade ceho kdo pise, ze je to k nicemu. Mam v tom trosku zmatek. Kdyz si prectu nejake zahranicni weby, tak docela obstojne vysvetluji ucinky carnitinu a kofeinu pri splaovani. Cemu tedy verit? |
proč se dělá TI .- JI náplast - zachránce Hollywoodských hvězd?
Proč se dělají capsle s extraktem ze zeleného čaje při nichž můžeš jíst, nic nedělat a přitom zhubneš ani nezafuníš?.....pořád nechápeš , že lidská blbost je nekonečná a pokud to přeci dávají v telce tak je to na tuty pravda ne?....marketing je dobrej obor - měl jsem se na něj dát a ne na nějakou blbou biochemii:o))))))))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saty

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 7:25 am Předmět: |
|
|
na zaklade coho ku karnitinu? jukni napr:
http://www.ast-ss.com/articles/article.asp?AID=69 _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 30, 2007 9:30 am Předmět: |
|
|
Tak tak. Hlavně jde o to, že většina nasyplejch borců co jdou na závody vždycky odpovídá na otázku "co bereš v dietě na spalování?" odpoví l-karnitin, ale to né pro to, že by ho užívala ale nemůže říct cpu do sebe toto a toto a toto a tim dost roste i sláva karnitinu, protože ty borci pak tvrděj "no jasný, dou z toho špeky dolu jako prase..."Však víme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
Ma nekdo osobni skusenosti s pripravkem od Weidera - Speedbooster plus 1 ???
| slozeni napsal: |
(1 dávka - 20 g):
vitamin C 48 mg; vitamin B1 0,8 mg; niacin 10,4 mg; vitamin B12 1,2 µg; vápník 138 mg; fosfor 134 mg; hořčík 54 mg; taurin 2000 mg; kofein 160 mg ; inositol 100 mg | _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st květen 16, 2007 6:21 pm Předmět: |
|
|
co Max Lean EF? znate nekdo, berete nekdo, mate naky zkusenosti? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
Weider SPEED BOOSTER II.
Co vy nato ma niekto skusenost? nebola by to dobra vec do rysky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 8:20 am Předmět: |
|
|
Ted sem si na e-shopu omrknul tento produkt:
https://obchod.ronnie.cz/s-962-3x-guggulbolic.html
a zajimalo by me ohledne tohoto vyrobku neco vic. Mate s tim nekdo nejaky zkusenosti? Je sice hezky to co tam pisou, ale aby to byla taky pravda _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 8:30 am Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:40 am Předmět: |
|
|
Precetl jsem na internetu snad vse co se tykalo carnitinu. A rekl bych ze je vse 50:50. Polovice studii tvrdi ze carnitin spaluje, jine tvrdi ze az pri davkach od 1g a vice atd. A mnoho z nich tvrdi ze nespaluje vubec. Ja osobne rad verim, ze carnitin nespaluje, a neleibi se mi vedeni firmy pro kterou pracuji, ktera na necem podobnem vydelava 10ti tisice denne..... Prodej zarucenych spalovacu a napoju pro trenink. Maximize super burner.... Cena 100Kc za 0,5 l. Denne prodano pri navstevnosti 3000osob priblizne 400 baleni.....
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: |
Precetl jsem na internetu snad vse co se tykalo carnitinu. A rekl bych ze je vse 50:50. Polovice studii tvrdi ze carnitin spaluje, jine tvrdi ze az pri davkach od 1g a vice atd. A mnoho z nich tvrdi ze nespaluje vubec. Ja osobne rad verim, ze carnitin nespaluje, a neleibi se mi vedeni firmy pro kterou pracuji, ktera na necem podobnem vydelava 10ti tisice denne..... Prodej zarucenych spalovacu a napoju pro trenink. Maximize super burner.... Cena 100Kc za 0,5 l. Denne prodano pri navstevnosti 3000osob priblizne 400 baleni..... |
nahod dake co tvrda ze carnitin funguje ... ziadne som nevidel este ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
mrknu po tom. Asi spis ne studei, ale ze stranek firem prodavajici suplementy.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: so červen 23, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Mathaus napsal: |
Precetl jsem na internetu snad vse co se tykalo carnitinu. A rekl bych ze je vse 50:50. Polovice studii tvrdi ze carnitin spaluje, jine tvrdi ze az pri davkach od 1g a vice atd. A mnoho z nich tvrdi ze nespaluje vubec. Ja osobne rad verim, ze carnitin nespaluje, a neleibi se mi vedeni firmy pro kterou pracuji, ktera na necem podobnem vydelava 10ti tisice denne..... Prodej zarucenych spalovacu a napoju pro trenink. Maximize super burner.... Cena 100Kc za 0,5 l. Denne prodano pri navstevnosti 3000osob priblizne 400 baleni..... |
nahod dake co tvrda ze carnitin funguje ... ziadne som nevidel este ... | Jo a z vlastnych skusenosti ti mozem povedat ze fakt L-karnitin nefunguje
co asi neni nic nove,ale tak ked hovoris o 50:50 by som rekel tak 10:90 ze nefunguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Capricorn

|
Zaslal: út červen 26, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, koupil sem si max lean ef a asi po třech dnech žraní týhle věcičky mi napuchnul obličej..nevíte jestli to může bejt nějaká alergická reakce neměl ste někdo podobnej problém?doufám, že to bylo kvůli něčemu jinýmu, protože bych to nerad hodil do koše..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|