|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: so březen 31, 2007 11:51 am Předmět: Re: cizo |
|
|
| maria napsal: | to ani nebol argument, ale fakt
amiňáky zas nie sú tak drahé |
zda se ze jsi necetla celou diskusi, mozna ze kdyz si spocitas kolik by stalo tech 30g BCAA na trenink coz je mnozstvi ktery uz by melo mit nejakej vyznam tak zjistis ze jsou opravdu velmi drahe, pokud ti ovsem staci placebo efekt z nejakych 5ti tablet na trenink pak je to v poradku, ja si dam radsi pred treninkem a po treninku 30-40g proteinu s glukozou a udela mi to 10x lepsi sluzbu za polovicni cenu, ale to uz je kazdyho volba, ja jsem si to spocital myslim celkem dobre _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: so březen 31, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: |
Ale o to jde...pokud si můžeš dovolit 30 gr BCAA na train, proč ne...potom to účinek mít bude... |
podle freie a jeho citace ale nikoliv,snad jen jako energie (ale to tedy dost draha)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 31, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | supporter napsal: |
Ale o to jde...pokud si můžeš dovolit 30 gr BCAA na train, proč ne...potom to účinek mít bude... |
podle freie a jeho citace ale nikoliv,snad jen jako energie (ale to tedy dost draha) |
pravdou je ze vetsi energie pri treninku a zabraneni katabolismu uz by byl padnej argument ale to hlavni je porad to ze nejakejch 5 kapsli to asi opravdu neumi :) ten clanek na biomagu vypada zajimave, zkusim k tomu neco nekde pohledat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so březen 31, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
ok,ale pak mi neni jasne zas proc v objemu poradat hafo bcaa-cek aby z nich byla pred treningem energie..neni lepsi si dat radsi cfm protein (kde sou bcaa taky) ? neudela to ten lepsi pocit za min penez?
a kolik energie musi telo stravit na stepeni BCAA na energii neni to nahodou jako u cele bilkoviny vic nez kolik se v bilkovine ukryva energie? narazim tim,na to,ze samotna bilkovina bez niceho je defacto katabolicka..jelikoz jeji energie,co se v ni ukryva je mensi nez ta potrebana na jeji uvolneni organismem. Narozdil od sachru,a tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 31, 2007 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | ok,ale pak mi neni jasne zas proc v objemu poradat hafo bcaa-cek aby z nich byla pred treningem energie..neni lepsi si dat radsi cfm protein (kde sou bcaa taky) ? neudela to ten lepsi pocit za min penez? |
presne tohle jsem napsal o par radku vys, taky si to myslim, asi takhle, kdybych si mohl davat tech 30-40g BCAA behem treninku tak to otestuju ale zase tolik penez se mi na takovy experimentovani davat nechce :)
| citace: | | a kolik energie musi telo stravit na stepeni BCAA na energii neni to nahodou jako u cele bilkoviny vic nez kolik se v bilkovine ukryva energie? narazim tim,na to,ze samotna bilkovina bez niceho je defacto katabolicka..jelikoz jeji energie,co se v ni ukryva je mensi nez ta potrebana na jeji uvolneni organismem. Narozdil od sachru,a tuku. |
no predpokladam ze u kratkejch peptidu nebo primo uz nastepenej AK ta energie na traveni bude minimalni, jinak by predtreninkovej koktejl uplne ztracel svoji logiku _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so březen 31, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
v predtreningovym koktejlu ale nemas jen bilkoviny,je tam neco energie a to staci ;-)
| citace: | | no predpokladam ze u kratkejch peptidu nebo primo uz nastepenej AK ta energie na traveni bude minimalni, jinak by predtreninkovej koktejl uplne ztracel svoji logiku |
to jedinne,jinak by to nedavalo vubec smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
erik1
|
Zaslal: so březen 31, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
ci funguju alebo nie, to je skor diskusia o uhlu pohladu.
Vselijaky sypaci, ktory kazdu chvilu na niecom "idu", vyskusaju Bcaa, a povedia, ze to vlastne nic nerobi, lebo maju prehnane ocakavania,
ale natural zmenu urcite zisti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | znam takove co si daj jen bcaa pred a po a jdou domu
ja osobne mel posledni samotny bcaa asi pred 5 lety v tabletach (dostal sem je darkem a sezral za asi tyden dva,neptam se na to Freie kvuli sobe,jen me to zajima
Frei: proc se teda vyrobci chlubi zvysenym mnozstvim bcaa? to je taky reklama? |
anp přesně tak, je to jen byznis - jinak já ty zákony nevymyslel, jen je sem zkopíroval
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:07 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | Nepoznám repre kulturistu a kulturistku, dokonca ani fitnesky, ktoré by sa bez týchto doplnkou zaobišli.Strava to neriešim, lebo ju pokladám za samozrejmú.Z týchto príspevkov, ale nejako sedliackym rozumom vychádza nepodstatnosť a dodonca zbytočnosť preparátov.Prosím ak má nejaký sportovec iný názor, nech sa krátko vyjadrí.Ináč je to jednostranné a podľa mňa aj dosť zavádzajúce tvrdenie.
Táto stránka má veľa podrobných a úžasných článkoch o spomínaných látkach a tie vyznievajú v úplne inom duchu. |
a ty jsi tak omezená, že tě nenapadlo, že články v jiném duchu (propagačním) píší výrobci doplňků???
Já nejsem proti doplňkům, jen říkám, že carnitin, glutamin a AMINO jsou nahovno a pokud nejsi v dietě tak BCAA rovněž....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:10 pm Předmět: Re: cizo |
|
|
| maria napsal: | to ani nebol argument, ale fakt
amiňáky zas nie sú tak drahé, aby si ich nemohol bežný kondičák dovoliť, pokiaľ si dovolí vôbec cvičiť, aj vstupné nie je zdarma
necvičila som ešte súťažne, ale už môj tréning mal cieľ a istú formu/myslím četnosť tréningov/ a ako prvé pri úprave stravy boli amiňáky čo pribudli a to čo písal erik, že sa mu lepšie cvičí atď.to je argument a to si myslím potvrdia mnohí
A nakoniec, neviem prečo odpovedáte každému neprofíkovi, ako by bol blb a imbecil, to je asi jedna z mála vecí čo sá tejto stránke vytknúť,včítanie niektorých moder. |
To že nejsi schopná akceptovat pravdu je tvá věc,
to že máš mizerné znalosti na poli výživy a biochemie je tvá věc,
to že někoho poslechneš a jako první si koupíš amiňáky je tvá věc,
ale vše je špatně a je blbost to radit druhým...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jde o to, co člověk vlastně čeká...a asi i čemu věří, a jak na co reaguje...fakt je dle mého soudu ten, že cca 70% lidí by si vystačilo bohatě s kvalitní stravou, 20% s běžnou suplementací (protein, creatin, ionťáky, vitamíny a minerály), a těch posledních 10% opravdu využije veškerou suplementaci....to jsou ti, co soutěží a myslí opravdu hodně vysoko. Pro tu první skupinu má suplementace spíše funkci náhrady stravy (na to, co by bylo opravdu potřeba jíst, nemáme peníze, resp. čas si to shánět a vařit/upravovat), a tam se mi jako dostačující opět jeví kvalitní protein a vit.+min. suplementy.
Já BCAA měl...tekuté od Aminostaru (doporučil mi je jako vcelku ok člověk, který v pwl pár medailí z ME a MS přivezl)...a na rozdíl od creatinu od stejného výrobce jsem účinky moc necítil. Ale je taky fakt, že je to tak neskutečně hnusné, že jsem tomu moc nedal. V každém případě ty peníze raději utratím za flák dobrého masa.....čistě můj osobní názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
já spíš hlavně vidím problém v tom, že někdo ani neví co zkratka BCAA znamená a už jí přisuzuje magické vlastnosti, které za hodinu zvýšší syntézu testosteronu, STH i inzulínu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
A k hádce frei a mária......
Nechte toho....kdo na to má, ať si vyzkouší a sám uvidí....ale ať raději nečeká zázraky. Kdo na to nemá, nebo je, jako já, spořivý  ...ať si raději koupí lepší protein nebo kus svíčkové..i když při dnešních cenách pravé hovězí svíčkové to má tak na dva steaky
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:38 pm Předmět: . |
|
|
cizo, myslela som obyč.amiňáky nie bcaa a tie naozaj nevyndú draho
pred súťažou beriem obyč.amniňáky 20 denne, krome bcaa a glutamínu,a proteín 3 x denne, maso 500 až 700 g denne , ďalšie nespomínam.
mám doplnky od štátu, nikto na mne nezarába, keby boli tak na hovno ako tvrdíte, nič nikto nedostane, serú na nás, povedali by :žerte si maso a vajcia, prepchávajte sa jedlom až na prasknutie, aby vám telo využilo z toho aspoň niečo.
a Ty frei, si jeden z mála ľudí, čo inú pravdu ako svoju nepripustí, to nie je môj názor, je tiež čítam rôzne príspevky a aj Tvoje reakcie, učebnicový príklad narcizmu
jedno mi nejde do hlavy, keď s kulturistikou končíš, čo si minule písal po nie naj ohlasoch na Tvoje aktuálne foto, že sa tu ešte obťažuješ písať, myslela som, že tu majú byť postrehy tých, čo aktívne cvičia, aspoň tak si to niekoľko krát tvrdil na adresu len kondičákov
Vidíš ako hnusne sa dá niečo napísať, aj keď to nemusí byť myslené až tak doslovne,ale mňa čaká tréning, celé paže, tak mi drž palce, aby som dala zo seba to naj.Tvoja internet.mama _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:43 pm Předmět: Re: . |
|
|
| maria napsal: | cizo, myslela som obyč.amiňáky nie bcaa a tie naozaj nevyndú draho
pred súťažou beriem obyč.amniňáky 20 denne, krome bcaa a glutamínu,a proteín 3 x denne, maso 500 až 700 g denne , ďalšie nespomínam.
mám doplnky od štátu, nikto na mne nezarába, keby boli tak na hovno ako tvrdíte, nič nikto nedostane, serú na nás, povedali by :žerte si maso a vajcia, prepchávajte sa jedlom až na prasknutie, aby vám telo využilo z toho aspoň niečo.
|
kdyz ty aminy dostavas tak to je jasny, zadarmo bych je asi daval taky :) nicmene to co mas v tech 20 tabletach amin muzes naprosto jednoduse nahradit jednim proteinakem, kterej znovu vyjde levneji, takze pokud mas ty amina zadarmo, fajn, jenze pro beznyho cloveka se proste vic vyplati koupit si treba o kilo a pul proteinu navic, sorry :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|