SAUNA

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SAUNA  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> SAUNA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bulo

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 4:00 pm    Předmět: SAUNA Odpovědět s citátem

Co hovoríte na saunu? Ma nejaký vplyv na regeneráciu, silu pripadne objem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobra relaxace a trochu povoli zatuhle svaly ale zadny vyznamnejsi ucinek bych tomu neprikladal, kazdopadne jednou za cas si ji ted dopravam

Derek Poundstone
Hefaistos

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 5:55 pm    Předmět: Re: SAUNA Odpovědět s citátem

Bulo napsal:
Co hovoríte na saunu? Ma nejaký vplyv na regeneráciu, silu pripadne objem?

sauna v kombinaci s masážema je prospěšná věc. Dřív jsme jí mívali pravidelně cca jednou za 14 dní bezohledu na zápas. teď už jenom občas před zápasem a je to výborná věc, hlavně co se týče uvolnění napětí ve svalech.
Samotná sauna je taky dobrá věc, mnohem víc v zimním období než teď, ale jak píše cizo dobrej relax, revitalizace (pokud si po 45 minutách v sauně hodíš šipku do ledový vody .-)
Bulo

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som teraz v kure a chcel by som trochu redukovat vodu, ale myslim, ze ked ju doplnim tak asi budem tam kde som bol.
Dr4gan

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JE good na regeneraciu
[img:ccbd5ee679]http://www.dragan.ic.cz/ph.jpg[/img:ccbd5ee679]
My new work
jerinka

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste jsem se chtela zeptat, kdyz chci skombinovat v jendom dnu saunu aposilko, jak to udelat, nejdriv saunu, pak treba hodku pauzu a posilka, nebo opacne?
BigJay

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jerinka napsal:
Jeste jsem se chtela zeptat, kdyz chci skombinovat v jendom dnu saunu aposilko, jak to udelat, nejdriv saunu, pak treba hodku pauzu a posilka, nebo opacne?

povedal by som ze opacne,najprv si zacvicit a potom ako dobru regeneraciu tu saunu,lebo v saune sa z teba vypari dost vody a zivit a budes mat na fitko menej energie,aspon podla mna

http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=oS4zuO72gME
Diana

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jerinka napsal:

Když už kombinace, tak nejprve posilovna a pak sauna...jo a potom pěkně do postele.
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jerinka napsal:

Tedy...myslím že opačně, než je nade mnou doporučováno, by to byl slušný masakr:-))))))))). A po cvičení můžeš jít rovnou...pauza tam je zbytečná, pokud tedy nejedeš jinam....
jerinka

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj diky....ja prave mam saunu i posilku doma, takze to do postele mi staci udelat par kroku a vyjit asi jeste 8 schodu a jsem v postylce :-)
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šťastná to žena.....řekla knežna
WildOrchid

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byla snas poprve v zivote doopravdy v saune (jestli to driv byla taky sauna, kdyz mi bylo asi 5 let, to uz nevim..)

Byla jsem zvedava jaky to bude mit nasledky. no, spis prvni k tomu jak to vypadalo- mame saunu u rodicu doma, takze nevim jak to probiha jinde normalne, a rada bych slysela naky porovnani.
Byli jsme v saune, kdyz z nas uz hodne lilo, asi tak 10-15minut bych rekla, sli jsme do studeny sprchy, zabalili se do rucniku a sli ven. Az nam zacala byt trosku zima, slo se zas do sauny, a takhle se to opakovalo trikrat. pak uz jsme sli do baraku.

Byla jsem z toho nejak rychle unavena, spat jsem sla snad uz v 10, a mela pocit ze jsou snad 3 rano. V noci me zbudila priserna bolest hlavy. Takovou bolest jsem snad jeste nezazila. Bala jsem se, ze snad ta sauna neco udelala s krevnim obehem a ze budu mit mrtvici nebo tak neco (mam nizkej tlak, a trosku tendence ke krecovym zilam, takze nejaka srazenina se tam asi vyskytuje..). Tep jsem mela rychlej jako bych se rozcvicovala v posilovne. Sla jsem se napit a zas lehnout, nakonec to nejak odeslo. Rano jsem to rikala mame, jeste v leze, a ona rikala ze to mela taky, kdyz se saunovala poprve. No, ted jsem vstala, a pri kazdym prudsim pohybu, nebo predklonu me ta hlava jeste zaboli. To ej normalni, nebo by si urcity typy lidi meli davat na saunu pozor?
Nebo muze byt jeste vic vlivu na tu bolest hlavy?

tady vseci pisete jak je to super relaxace, a jajsem z toho zatm jen unavena a boli me hlava :-o
Robb

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem byl v sauně poprvé ve 13/14 a nic se mi nestalo
game_over

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saunu beru jako dobrou regeraci... po cviceni obcas zajdu do sauny a pak si zaplavu par bazenu svaly se mi pak hezky uvolni...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja saunu kombinuji s plavanim, nejdriv si zaplavu a potom se jdu 2x15min posedet do sauny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SAUNA Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: