|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Janca.lt napsal: | Diano díky
Deadlifte asi jsme se špatně pochopili, já myslím jako přímo v sauně, já tam jsem tak 10-15min tuším | tak já tak cca 20 min...pak musím ven...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Matheus

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
Ve fitku máme volně k dispozici saunu, římskou páru a vířivku... takže je to super, ale je fakt že to využívám jen vyjímečně. Málo času a moc mě to tam nebaví, potřeboval bych doprovod  nejlépe slečnu co taky ráda cvičí _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:56 pm Předmět: Re: SAUNA |
|
|
| Bulo napsal: | | Co hovoríte na saunu? Ma nejaký vplyv na regeneráciu, silu pripadne objem? |
uricte ANO ..pokavad si tam vlezes s kamoskama a otevrete si orosenyho lahvace,tak se zregenerujete na tuty
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | Ve fitku máme volně k dispozici saunu, římskou páru a vířivku... takže je to super, ale je fakt že to využívám jen vyjímečně. Málo času a moc mě to tam nebaví, potřeboval bych doprovod nejlépe slečnu co taky ráda cvičí |
cvicit nemusi...staci, kdyz prokaze sve kvality po dobu co se budete sounovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:36 am Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Matheus napsal: | Ve fitku máme volně k dispozici saunu, římskou páru a vířivku... takže je to super, ale je fakt že to využívám jen vyjímečně. Málo času a moc mě to tam nebaví, potřeboval bych doprovod nejlépe slečnu co taky ráda cvičí |
cvicit nemusi...staci, kdyz prokaze sve kvality po dobu co se budete sounovat |
i v té vířivce bych ji dal šanci se předvést |
tak o tom zadna
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: so únor 13, 2010 4:59 pm Předmět: sauna a kreatin |
|
|
zdravím...jsem milovníkem saunování chodím cca 2-3x týdně. Teď momentálně beru kreatin a proto jsem do sauny přestal chodit, ale stejně mi to nedá a asi půjdu aspoň jednou :-) Tak se chci zeptat jestli si myslíte že je sauna v době užívání kreatinu velké zlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Zdar, chtěl jsem se zeptat, pokud mám problémy s výpotkem v koleni, zda je vhodná infrasauna nebo jestli se jí mám vyhýbat obloukem? Dřív jsem si ji dopřával ale prý na koleno není moc dobrý teplo tak nevím : ( Kryo bude určitě dobré ale jak s tou infra, je tam max 55.
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Radzo325
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:54 pm Předmět: Infrasauna |
|
|
| RavenStalker napsal: | Zdar, chtěl jsem se zeptat, pokud mám problémy s výpotkem v koleni, zda je vhodná infrasauna nebo jestli se jí mám vyhýbat obloukem? Dřív jsem si ji dopřával ale prý na koleno není moc dobrý teplo tak nevím : ( Kryo bude určitě dobré ale jak s tou infra, je tam max 55.
Díky moc |
Infrasauna obecně pomáhá regenerovat, tak si myslím, že tím nic nezkazíš. Spousta užitečných informací se můžeš dočíst na http://www.virivkylevne.cz/infrasauny/
|
|
| nahoru |
|
 |
Radzo325
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| jerinka napsal: | | jj diky....ja prave mam saunu i posilku doma, takze to do postele mi staci udelat par kroku a vyjit asi jeste 8 schodu a jsem v postylce :-) |
Já mám doma infrasaunu, na regeneraci po cvičení je super.
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
Oživím starší topic několika tématy k diskusi:
1) je sauna vhodnější před tréninkem, po tréninku nebo v netréninkový den a proč?
2) co sauna vs. používání creatinu a dalších suplementů?
3) doporučíte nějakou saunu v Praze (spíš centrum a východ Prahy..) _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
Miska.9
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
| michal_n napsal: | Oživím starší topic několika tématy k diskusi:
1) je sauna vhodnější před tréninkem, po tréninku nebo v netréninkový den a proč?
2) co sauna vs. používání creatinu a dalších suplementů?
3) doporučíte nějakou saunu v Praze (spíš centrum a východ Prahy..) |
1) pred treninkem? byls nekdy v saune? pak by te takova blbost nemohla napadnout :)
jinak v netreninkovy den je to dobry relax a trocha regenerace k tomu
2) do sauny bych to netahal, jinak to jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
mysH:
Byl jsem v sauně, chodím tam rád :) Ty otázky jsem myslel, že začnou diskusi, což se - pravda - moc nepovedlo
Miska.9:
Sauna je dobrá i v létě, nebývá tam alespoň tolik lidí :) _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|