|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
saty

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:00 am Předmět: Re: MS 2007 v ledním hokeji v Moskvě |
|
|
| Hefaistos napsal: |
btw. Co je s Hossou, (s trenérem)? |
co by bolo? nemal vysledky, tak ho vymenili ...
btw Supler bol ten trener co dostal SK hokej zo skupiny C az na olimpiadu a takysto je to ten trener co viac menej objavil buduce hviezdy ako Satan, Palfy, Demitra atd ...
na toto MS som celkom zvedavy ... inak MS mozno nema najlepsiu uroven na svete, ale pre mna je to najsledovatelnejsi hokej v roku (pokial neni svetovy pohar alebo olimpiada) ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tyrael

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
Osobne moc neverim, ze letos uhrajem nejakej dobrej vysledek (medaile). Doufam ze se mylim. Kazdopadne fandit budu od zacatku, i kdyz ty zapasy ve skupine jsou ,,o nicem,, bo MS zacina az v play-off. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | tak tak osobni averze to neni ja hokej jen sleduju takhle to mistrovstvi atd. jinak mne to vubec nebavi...
jen muj nazor laika ze hadamczik jak nema ten respekt to ze si ho hraci tak nevazej tak nedokaze stmelit ten tym (coz je zaklad) a projevujou se tam jen individuality atd.. neni tam takova ta pohoda a je to znat na vykonu.... radsi budu mit tym novacku ktery pojedou jako tym a srdcem nez tym hvezd kterej kazdej pude sam na sebe a mezi sebou se buou hadat atdd.. | Ach jo, nechci být za otravu, ale opět nemůžu souhlasit.
Minulé mistrovství, odkud jsme si přivezli stříbro (s týmem, který od počátku laická veřejnost odsuzovala!!!), jasně dokazuje, že hráči za trenérem jdou a i když v týmu nejsou jen hvězdy, dokážou uhrát skvělý výsledek. Vždyť kdo z těch, kteří hokej nesledují (popřípadě nefandí Vítkovicím) znal Irgla, dokud nedal ten nádherný gól? Je to o tom, že Hadamczik hokeji opravdu rozumí, má cit pro dokonalé poskládání týmu a výsledky mluví za vše...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
mirio:ok beru tvuj nazor rikam je to muj nazor laika a nemam argumenty... uvidime jak se zadari...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
A jejda a vojna zacina  (mama z Slovenska a otec Cech, no do p  ).Hovorte si co chcete, ale my Slovaci vieme hrat hokey, len na Vas mame smolu a takisto aj smolu na rozhodcof, sak si spomente na zapas proti Can (skureny sudí  ). _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | A jejda a vojna zacina (mama z Slovenska a otec Cech, no do p ).Hovorte si co chcete, ale my Slovaci vieme hrat hokey, len na Vas mame smolu a takisto aj smolu na rozhodcof, sak si spomente na zapas proti Can (skureny sudí ). |
Já vzpomínám , jak jste vybojovali titul MS a jak jsem Vám fandil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | A jejda a vojna zacina (mama z Slovenska a otec Cech, no do p ).Hovorte si co chcete, ale my Slovaci vieme hrat hokey, len na Vas mame smolu a takisto aj smolu na rozhodcof, sak si spomente na zapas proti Can (skureny sudí ). |
To je příspěvej jako kdyby ho psal váš komentátor Stano Pavlík (snad jsem to napsal dobře).To je pořád "nejslabším mužem na hřišti je pan sudí a Ceši mali bohouské štěstí"...
btw. ale s to Kanadou máš recht, jenom mě hned napadl ten komentátor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 11:10 am Předmět: |
|
|
Tak v případě toho zákroku co jsi napsal, to bylo asi jasný podražení za brankou.Ale jak jsem psal někdy se koukám na STV na ty hokeje, protože to je sranda ten komentář.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | | Jirka napsal: | | Dome-V napsal: | A jejda a vojna zacina (mama z Slovenska a otec Cech, no do p ).Hovorte si co chcete, ale my Slovaci vieme hrat hokey, len na Vas mame smolu a takisto aj smolu na rozhodcof, sak si spomente na zapas proti Can (skureny sudí ). |
Já vzpomínám , jak jste vybojovali titul MS a jak jsem Vám fandil. |
No asi myslime kazdy neco ineho , ja som mal na mysli zapas kedy sme s Can prehrali a to sme boli naj rozbehnuty na medaile, ale piskal american a jednoznacny faul na Janka Lasaka nevidek (AKOZE ) .byt na janovom mieste tak mu to hokejku oplyskam o gebulu |
ČO BOLO TO BOLO , TĚRASKI SOM MAJOROM.
Ty vzpomínáš jak vám rozhodčí ukřivdil a já vzpomínám jak jste vyhráli titul MS.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Absolutně nejlepší je ovšem Golonka i když to není přímo komentátor, ten má přehled, nadhled (i podhled). Takového spolukomentátora bych u nás taky rád viděl.. |
Myslím že Hosták nebo Kyslík to je exratřída co se týče spolukomentátorství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|