|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: út květen 01, 2007 11:00 pm Předmět: |
|
|
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
bomba, super zápas!!!! _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: út květen 01, 2007 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
bomba, super zápas!!!! |
ty jsi v jinym casovym pasmu?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 02, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st květen 02, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | AHOLA napsal: |
| citace: | | To je drámo, já z toho dostanu mladé ... | Tak, kolko si ich vrhol ? |
Čtyři a jedno hezčí než druhé... Kolik jich dneska porodíte vy bratia? |
musime najprv odšikovat do porodnice 6hraca kanady.. rozhodcu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 02, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | ne, přišel sem z hospody | Hehe, to je přístup!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | mirio napsal: | | Hefaistos napsal: | ne, přišel sem z hospody | Hehe, to je přístup!!! |
Taky bych šel, ale měl bych strach, že se nechám unést, hlavně pro vyhraném zápase, a potom by se mnou bylo druhý den ho*no... | Já na hokej do hospody nechodím už z principu. Nesnáším, jak se s každým dalším pivem stává každý nezpochybnitelným hokejovým odborníkem a přitom nikdy ani nestál na bruslích...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Douglas napsal: | | mirio napsal: | | Hefaistos napsal: | ne, přišel sem z hospody | Hehe, to je přístup!!! |
Taky bych šel, ale měl bych strach, že se nechám unést, hlavně pro vyhraném zápase, a potom by se mnou bylo druhý den ho*no... | Já na hokej do hospody nechodím už z principu. Nesnáším, jak se s každým dalším pivem stává každý nezpochybnitelným hokejovým odborníkem a přitom nikdy ani nestál na bruslích... |
Tak to mě třeba nijak netrápí, já sám moc nežvaním a kecy jiných mě nevadí, možná i proto, že tomu sám moc nerozumím, i když to sleduju už od dětství, žádný Naganský syndrom hokejového odborníka.
Je pravda, že když se někdo snaží 'odborně' mluvit o věcech z oboru, který ovládám a přitom o tom evidentně moc neví, taky mě to pěkně sere.. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:38 pm Předmět: |
|
|
mirio:A to já si zase při pivku zahodnotím rád. Však jim to neublíží.
A dneska mi tiket podělali lotyšáci:- ( _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
Jo a ještě jsem chtěl dodat, že na medajlové matche se do té hospody doufám podívám. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Jo a ještě jsem chtěl dodat, že na medajlové matche se do té hospody doufám podívám. | To já vždycky pořádám hromadné párty u mě doma. To je teprve atmoška!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st květen 02, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | mirio:A to já si zase při pivku zahodnotím rád. Však jim to neublíží.
A dneska mi tiket podělali lotyšáci:- ( |
aj mne, dopice so sqadrou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|