|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: |
a mate aj slova? lebo v tom linku hra len na trubku... neni to armstrong ty vole? |
já ti dám Armstronga
"Kde domov můj, kde domov můj,
voda hučí po lučinách,
bory šumí po skalinách,
v sadě skví, se jara květ,
zemský ráj to napohled,
a to je ta krásná země,
země Česká, domov můj,
země Česká, domov můj." _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Naposledy upravil Azmodan dne so květen 05, 2007 7:42 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
aholo jen takovy drobny upresneni,to sorry ale lol moje co citujes asi 3 strany zpatky bylo k vykonu nasich s nemcema..takze tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
jestli zejtra prohrajeme a nepostoupíme, tak to bude nejčernější rok v historii českýho hokeje. Kdo sleduje naše juniory 18tky, 20tky tak ví o čem mluvim.
Když už mam tu melancholickou náladu, tak vyjádřim svůj názor, na českej hokej v příštích letech.
Ač bylo za komunistů zle, jedno se jim prostě musí nechat - o svoje sportovce a o sport vůbec se starali. Jak psal jarda jágr, dřív hrál, každej kdo chtěl. Přišel pučil si brusle dostal hokejku. Dneska hraje ten kdo na to má. Ta základna se hodně zužila. Dneska raději pošlou rodiče kluka na fotbal koupí mu merunu od vietnamců a maj klid. TAle hokej to je takovejch 20000,-- ročně, jen to hvízdne a to si bohužel nemůže každej dovolit. Hokej měl u nás vždycky výsadní postavení i dneska je to sport NO1 v naší zemi co do popularity. Ale tý mladéže ubývá a ubývá, raději dou hrát fotbal, basket a atd. To je škoda a ani se mi nechce přemýšlet nad tim, jak náš hokej bude vypadat za takovejch 10 let. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: |
A co si nepamatas? Hymna bezdomovcov - Kde domov muj, kde domov muj |
Ty jsi to s tou Alpou přehnal fiňáku
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
mě to přijde jako hrozná slátanina. Samozřejmě, že každej bude hrdej na to svoje, i kdyby to byla slovenská hymna :-). _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
Dobrej zápas. Výsledek zaslouženej, podle mě.
Čechmánek teda mohl nechat hokejku na ledě při tom prvním banánu _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | mě to přijde jako hrozná slátanina. Samozřejmě, že každej bude hrdej na to svoje, i kdyby to byla slovenská hymna :-). |
Slovenská hymna ?? Myslíš tu - ,, nad Tatrou sa blýská, mama tatu tríská ,,
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | jestli zejtra prohrajeme a nepostoupíme, tak to bude nejčernější rok v historii českýho hokeje. Kdo sleduje naše juniory 18tky, 20tky tak ví o čem mluvim.
Když už mam tu melancholickou náladu, tak vyjádřim svůj názor, na českej hokej v příštích letech.
Ač bylo za komunistů zle, jedno se jim prostě musí nechat - o svoje sportovce a o sport vůbec se starali. Jak psal jarda jágr, dřív hrál, každej kdo chtěl. Přišel pučil si brusle dostal hokejku. Dneska hraje ten kdo na to má. Ta základna se hodně zužila. Dneska raději pošlou rodiče kluka na fotbal koupí mu merunu od vietnamců a maj klid. TAle hokej to je takovejch 20000,-- ročně, jen to hvízdne a to si bohužel nemůže každej dovolit. Hokej měl u nás vždycky výsadní postavení i dneska je to sport NO1 v naší zemi co do popularity. Ale tý mladéže ubývá a ubývá, raději dou hrát fotbal, basket a atd. To je škoda a ani se mi nechce přemýšlet nad tim, jak náš hokej bude vypadat za takovejch 10 let. |
Souhlas.Neni to ale žádná novinka, peníze hrajou hokej místo hráčů už několik let.Já si jen pamatuju když jsem hrál já - protekční dítka hráli a neměli na to a ostatní to věděli.Hráče vyhodili z týmu přišla maminka,druhej den byl zpět.Do kabiny přišel manažer a řek že na to letos nemáme peníze tak do extraligy juniorů nepostoupíme - musíte prohrávat a spousta dalších věcí - hnusí se mi tenhle byznys velice, ale bohužel je to tak _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so květen 05, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
slatanina to je pre niekoho kto nepozna minulost a kontext toho co sa tam spieva... ale budiz, nemienim nikoho presvedcovat samozrejme, je to o vseobecnej inteligencii respektovat cudzi statny symbol (hlavne ak mu nerozumiem) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|