Myslím že vládne až příliš velká tolerance vůči překračování rychlosti. Když někdo na veřejném prostranství začne střílet z pistole, tak ho seberou za veřejné ohrožení. Takže jezdit rychle po veřejných komunikacích a tvrdit, že je to jen zábava, je stejné jako si myslet, že střílet z pistole na ulici plné lidí je jen zábava, adrenalin. A tvrdit "já to umím, já mám na to auto..." je nesmysl, protože nejsi na té silnici sám a ostatní lidé nepočítají s tím, že někdo jezdí 200. Když si někdo chce zastřílet, jde na střelnici. Když si někdo chce zajezdit, ať si zaplatí jízdu na okruhu. Tato zábava tzv "adrenalinové jízdy" je v konečném důsledku stejné svinstvo jako chodit po chodníku a rozhánět se třeba mačetou nebo střílet z pistole.
Rychlost překračuje většina, na ulici střílí lupiči nebo vrazi. Dáváš je na stejnou úroveň. Bara taky překračuje rychlost, né že ne. Baro, ty vrahu!
za tohle bych tem kretenum co si myslej ze umi zavodi sebral na miste ridicak a nechal je jit domu pesky
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
nechapem o co im ide to su fakt ludia ktory si myslia ze mozu vsetko
mam naprostou stejnej nazor jako vy.... ale berte to tak za oni to jsou jedny z nejbohatsich lidi na svete a proste zivot je nudi.... naprosto je chapu ze jdou do takovy akce.... (tim je neomlouvam jen chapu to...)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru