d_grim: nehodnotil sem obsah, ale samotnou hudbu a nemyslim si, že kdybych znal ten kontext jak říkáš, tak by se mi začala líbit.
aha ty hodnotis hudbu v hymne
nazor orchestralneho znalca...
podla mna len "prudis" a blbe poznamky o hymne by si si mohol odpustit ci sa ti paci alebo nie
k tomu přece nepotřebuju být znalec,abych mohl říct co se mi líbi a co ne.
Napsal sem, že nesnášim když prohrajem se slovákama,ne protože bych mi vadili jako národ, ani hráči v týmu, nic proti nim, ale (kromě prohry i samotný) mi vždycky nakonci ta hymna rve uši. to je celý, tak nevim proč mi tu vnucuješ nějakej historickej kontext,atd. - to má co za význam?Opravdu to tu nemusíš obhajovat, já vám ji přeci neberu :-), jenom se mi nelíbí.
Tak si vypni zvuk a nepi*uj do nasej hymne tiez ti tu nikto nepomluva tu tvoj "skvelu" cesku,atak si to nehaj podruhykrat pre seba ja tu tiez nechodim pisat o tom aka hudba sa mi paci a ka zasa nje
_________________ Som tlstý,lebo niesom lenivý sa nažrat.
Ježiš.Jen řekl že se mu nelíbí melodie vaší hymny tak se přestaňte hádat kvůli hymně jak děti.Hymna je spíš o textu a na něco poukazuje a ne jakou to má melodii takže je to fuk
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Ježiš.Jen řekl že se mu nelíbí melodie vaší hymny tak se přestaňte hádat kvůli hymně jak děti.Hymna je spíš o textu a na něco poukazuje a ne jakou to má melodii takže je to fuk
ved oki ja sa hadat ani nechcem ale vadi mi to,tiez by som si vedel predstavit inu hymnu
_________________ Som tlstý,lebo niesom lenivý sa nažrat.
nj tu kanadu by ste mohli dat, ja osobne velmi neznasam ich muzstvo, od casu ked ich trenoval gretzky a mal take dementne poznamky kazdu chvilu, okrem toho hraju uplne hnusne, napadaju, fauluju, keby mohli tak namiesto hokejok zoberu sekery, nikdy mi nevyjde z mysle ten moment ked kanadan napadol nasho brankara lasaka, lasak spadol na zem , kanadan si dalej hral a dal gola, a rozhodca samozrejme - nic sa nedej hrajte dalej...banda kktov, neznasam ich, a taketo alebo podobne situacie niesu u kanadanov nic nove
nj tu kanadu by ste mohli dat, ja osobne velmi neznasam ich muzstvo, od casu ked ich trenoval gretzky a mal take dementne poznamky kazdu chvilu, okrem toho hraju uplne hnusne, napadaju, fauluju, keby mohli tak namiesto hokejok zoberu sekery, nikdy mi nevyjde z mysle ten moment ked kanadan napadol nasho brankara lasaka, lasak spadol na zem , kanadan si dalej hral a dal gola, a rozhodca samozrejme - nic sa nedej hrajte dalej...banda kktov, neznasam ich, a taketo alebo podobne situacie niesu u kanadanov nic nove
myslíš tohle?
_________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
za tohle bych vraždil, pokaždý když to vidim, tak mam vztek.
Co z toho plyne ?? Vychovat do budoucna 2-3 bitkaře do týmu, jako Šlégra, Musila a podobně.... Je hezký že je porážíme chytrostí a technikou, ale jak se pak člověk dívá, jak tam nějakej náš leží na ledě a bijou ho, tak by se člověk vztekem zbláznil...
Co z toho plyne ?? Vychovat do budoucna 2-3 bitkaře do týmu, jako Šlégra, Musila a podobně.... Je hezký že je porážíme chytrostí a technikou, ale jak se pak člověk dívá, jak tam nějakej náš leží na ledě a bijou ho, tak by se člověk vztekem zbláznil...
Kdyz tohle vidim, tak si vzdycky rikam, skoda ze sem nezacal hrat hokej ... takovy mrdky bych rezal s radosti ... kdyz nam Ruutu poslal Jagra k zemi, tak sem byl nasranej maximalne ...
Myslim, loni nebo predloni to bylo, kdyz Kanada dostala naprdel a tesne pred koncem nas zacli rezat, protoze neunesli prohru ..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru