|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mel by se zavod ukoncit? |
| Ano |
|
36% |
[ 17 ] |
| Ne |
|
21% |
[ 10 ] |
| Nezajima me to |
|
42% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | http://video.google.com/videoplay?docid=685365417791589027&q=Gumball+3000
A specialne neco pro Cizu |
Tak to není Gumball,ale Gold na D1 .Policie na dálnici má rekord ve změřené rychlosti radarem 298 km/h.Kdo to asi byl??
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
Ten závod je stejně pitchovina... Ale tak aspon přehlídka hezkej kár, ale jinak _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: |
Nejsem plnoletý , takže víš co asi:-) |
To (asi) vysvetluje tvoje "nazory". Niekto intelektualne dospieva skor, niekto neskor a niekoho to minie celkom.
| citace: | | Vůbec nic, jen že na daný způsob seberealizace máte jiný názor | A preco sa nemozu realizovat na vyhranenych priestoroch, ked maju tolko penazi? Lebo si to ignoranti a dementi, tak je to velebnosti. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
To AHOLA....ale už to necháme.....stejně tu už nic nevyřešíme....a pochybuju, že bys Koubu v jeho nadšení zlomil:-))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
priznajme si to,kto z nas v jeho veku nemal patent na pravdu?  no offense _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | To AHOLA....ale už to necháme.....stejně tu už nic nevyřešíme....a pochybuju, že bys Koubu v jeho nadšení zlomil:-)))))))) |
Tak ja vsetko co pisem, pisem v klude, nic sa nedeje a lamat nikoho nechcem Mas pravdu, Kouba svoj nazor teraz nezlomi, ale aj tak sa cudujem, ako niekto dokaze "mysliet" tymto sposobom, neviem sa akosi do toho vzit. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | priznajme si to,kto z nas v jeho veku nemal patent na pravdu? no offense |
Já...já jsem se k tomu musel dopracovat s věkem
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: po květen 07, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po květen 07, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | kouba sexy beast napsal: |
Nejsem plnoletý , takže víš co asi:-) |
To (asi) vysvetluje tvoje "nazory". Niekto intelektualne dospieva skor, niekto neskor a niekoho to minie celkom.
| citace: | | Vůbec nic, jen že na daný způsob seberealizace máte jiný názor | A preco sa nemozu realizovat na vyhranenych priestoroch, ked maju tolko penazi? Lebo si to ignoranti a dementi, tak je to velebnosti. |
Milý Aholo, motoristicky aktivní jsem 12 let, z toho si lehce můžeš vypočítat, že jezdím od pěti let. Od pěti do desíti jsem byl aktivní závodník na silničních motocyklech. Odjel jsem cca 30 závodů, občas i nějakých mezinárodních. Všechno mezi staršími, o 3 a více roků. Od méně jak pěti let se mi líbí rychlá riskantní jízda, vozil jsem si prdel v kde čem, protože doma bylo aut a motorek vždycky hodně a furt se měnily.
Abych to uvedl na pravou míru, jsem mladý, poměrně úspěšný sportovec, o ženské nemám nouzi, najíst se mám vždy taky za co, skříně a botník mám narvaný značkovejma hadrama, nestěžuju si, jsem optimista a nerad bych se zařadil mezi závistivé, non-stop nasrané ňoumy řešící "problémy" jiných, když se nedokážou postarat sami o sebe. Rozhodně však nejsem znuděný životem, pouze vyhledávám zábavu, která není všední a kterou si třeba budu moct napsat do blogíska a všichni budou říkat "týýýý voleee" (ikdyž ve skutečnosti na blogísek seru:-). Nechtěl jsem to ventilovat, protože nejsem vychloubačný a žiju si svůj život, ale tohle se nedalo, aby pořád nějaký anonymní Ahola šťoural a šťoural:-) Ale i tak je to zbytečné, protože jak jsem několikrát opakoval, všedchno jsou to otázky názorů, ale někteří to nejsou štonc pochopit, že:-))) _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po květen 07, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Edit Kouba: Az do ted sem byl nezavistivy. Od tedka zacinam zavidet, kdeze to bydlis? _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|