|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik je Ti let? |
| 0-15 |
|
3% |
[ 15 ] |
| 16-20 |
|
39% |
[ 158 ] |
| 21-25 |
|
31% |
[ 126 ] |
| 26-30 |
|
15% |
[ 62 ] |
| 31-39 |
|
8% |
[ 35 ] |
| 40-55 |
|
1% |
[ 5 ] |
| 56-?? |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 403 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Black Dragon napsal: | | k tematu topicu - 19, vypadam tak na 23 a psychicky se citim tak na 13 :) |
zajimavy, me je 23, vetsina mi hada tak 26-28 a cejtim se jako usedlej ctyricatnik teda aspon tak jsem byl oznacen pote co jsem svuj idealni den volna popsal jako sezeni/lezeni a cumeni na dvd za konzumace hromady jidla s tim ze vetsiho odvazu nejsem schopen |
mladsi nez ja.. ale ne vo moc :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | jewix napsal: | 27 a jsem pořád krásnější, protože se konečně zbavuju vlasů. | ...ja se taky zacinam dost zbavovat vlasu a to sem o 6 let mladsi nez ty. Problem je v tom, ze si to nenamlouvam ja, ale rikaj mi to nezavisle na sobe lidi z okoli :o) |
sakra chlapi, jeste me serte , me je 17... ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
Tk vidim, ze nas viac patri medzi papucove typy _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
 moj idealny den je nejaky podobny
vstanem, potom na wecko ale sa mi nechce ale tak co uz nechcem predsa chodit mokry. dojdem za PC nieco stiahnem precitam nieco ked nemam co robit zas nieco stiahnem. a idem spat. niekedy este stihnem zacvicit
a este k teme: za 4 mesiace 18
|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Tk vidim, ze nas viac patri medzi papucove typy |
nj, velkovykrm si to zada, kdyz jeste navic nechlastam...
jen otazka, jestli se pak clovek nedostava zbytecne moc do izolace
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
Ja prestala pit alkohol pred tydnem. Nebudu ho pit, dokud bud nezacnu slyset, nebo nez budu mit kluka.
Nekourila jsem nikdy
Posiluju asi od rijna, ale nejlip jsem se citila v dobe, kdy jsem chodila 4krat tydne na judo :)
lidi mi rikaj ze vypadam na 17, nedavno mi bylo receno ze podle vyjadrovani by mi hadal 27, bude mi zachvili 23
a citim se.. jak kdy. Kdyz si uvedomim ze jsem porad v prvaku na vejsce, tak se citim stara.. kdyz si uzivam zivota, nebo jen tak posloucham hudbu, citim se mlada.. skoro nesmrtelna :) vecna. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | Ja prestala pit alkohol pred tydnem. Nebudu ho pit, dokud bud nezacnu slyset, nebo nez budu mit kluka.
Nekourila jsem nikdy
Posiluju asi od rijna, ale nejlip jsem se citila v dobe, kdy jsem chodila 4krat tydne na judo :)
lidi mi rikaj ze vypadam na 17, nedavno mi bylo receno ze podle vyjadrovani by mi hadal 27, bude mi zachvili 23
a citim se.. jak kdy. Kdyz si uvedomim ze jsem porad v prvaku na vejsce, tak se citim stara.. kdyz si uzivam zivota, nebo jen tak posloucham hudbu, citim se mlada.. skoro nesmrtelna :) vecna. |
Já věděl, že tahle lichotka se neujme
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
Hehe, 15 let. Výhodu v tom neshledávám žádnou.
A až mi bude 18, bude ještě hůř.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Aratan napsal: | Hehe, 15 let. Výhodu v tom neshledávám žádnou.
A až mi bude 18, bude ještě hůř. |
15 je pohoda,vsechno dobry pred Tebou :) 18 uz prituhuje
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | Ja prestala pit alkohol pred tydnem. Nebudu ho pit, dokud bud nezacnu slyset, nebo nez budu mit kluka.
Nekourila jsem nikdy
a citim se.. jak kdy. Kdyz si uvedomim ze jsem porad v prvaku na vejsce, tak se citim stara.. kdyz si uzivam zivota, nebo jen tak posloucham hudbu, citim se mlada.. skoro nesmrtelna :) vecna. |
alkohol zpusobuje hluchotu??? nesmis si ho lit do usi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|