|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik je Ti let? |
| 0-15 |
|
3% |
[ 15 ] |
| 16-20 |
|
39% |
[ 158 ] |
| 21-25 |
|
31% |
[ 126 ] |
| 26-30 |
|
15% |
[ 62 ] |
| 31-39 |
|
8% |
[ 35 ] |
| 40-55 |
|
1% |
[ 5 ] |
| 56-?? |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 403 |
|
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: |
Bylo to v 15 dobry, co? I kdyz jsou chvile, kdy bych se do takoveho veku chtel taky vratit, tak jsem rad, ze je mne tolik kolik mne je ale pravda, ze bych to potreboval posunout tak o 3 roky zpatky, par veci udelat jinak a zase se vratit :-) |
Bylo, i když musím říct, že teď, když konečně seriozně vydělávám a kompletně jsem se osamostatnil, je to přece jenom trochu jinej život. I když ta bezstarostnost mládí je nenahraditelná. |
Ja bych ti dal bezstarostnost mladi. Kazdy mame svoje problemy, nekdo mensi nekdo vetsi, ale neni clovek, co by je nemel! Jinak me je 18, silenej vek, at uz je mi 20 a vadi mi, ze nevim sam na kolik vypadam. V bance me tipovali na vysokoskolaka a uzavreli se mnou smlouvu, kterou potom museli stornovat. Kdyz sem nekde v nemocnici, nebo nekde jinde, tak me i 16 lety parchanti rikaji dobry den, ale ja si myslim, ze vypadam na 14, tak nevim _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út květen 08, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | No a 18 od 16ti uz je sakramentsky daleko |
No prave, myslis, ze me to nestve. Ja nemuzu navic zavadit o holku v mym veku, ktery bych se aspon trosku libil. Vzdycky to sou zensky nad 24. Teda ne ze bych si na to stezoval, ale i kdyz vidim, ze se ji libim, tak me pripada vzdalenejsi nez ta 19ctka _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út květen 08, 2007 1:06 pm Předmět: |
|
|
Merhule, ona si z tebe dělá prdel.. naser se na ní _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út květen 08, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
Divam se, ze ty menis avatary zrejme s kazdym novym treninkem _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út květen 08, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
No pažitku sem si zamiloval.. tusi nechám nejmíň do zejtra. Nebo dokud si pažitka nepřestane dělat ze mně legraci
* Jeřiš, to je spam.. 21 mi je _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út květen 08, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: út květen 08, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | faye napsal: | No a 18 od 16ti uz je sakramentsky daleko |
No prave, myslis, ze me to nestve. Ja nemuzu navic zavadit o holku v mym veku, ktery bych se aspon trosku libil. Vzdycky to sou zensky nad 24. Teda ne ze bych si na to stezoval, ale i kdyz vidim, ze se ji libim, tak me pripada vzdalenejsi nez ta 19ctka |
není důležité jak vypadáš nebo jak jsi namakaný..Důležité je mít namakanou držku :))
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | No prave, myslis, ze me to nestve. Ja nemuzu navic zavadit o holku v mym veku, ktery bych se aspon trosku libil. Vzdycky to sou zensky nad 24. Teda ne ze bych si na to stezoval, ale i kdyz vidim, ze se ji libim, tak me pripada vzdalenejsi nez ta 19ctka |
No to je tezky s tebou ... 16ky jsou haranti, o 18ku nezavadis a 24ky a vejs jsou zas nejakym zpusobem ... vzdaleny.
A to zas myslis jak?
To Ča Ča: Neprisazuj si , ja to s Merhulou ... Merhulem ... Merhuli (do prdky jak se tohle sklonuje) myslim dobre.:)
Naposledy upravil faye dne út květen 08, 2007 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út květen 08, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
Faye tys to cely nepochopila. 16 sem myslel tak, ze me zdravi (deti, kluci, holky, atd.), pritom si stare nepripadam! A tim vzdalenym sem to myslel tak jak sem to rekl.
TO holu: V tom by nebyl problem, kdo me zna, tak vi co s hubou dovedu a kdyz si neco hajim, tak dokazu presvedcit kde koho, ale problem je spis v tom prvnim kontaktu a proste proti starsim zenam si pripadam moc mlade, proto sem rekl vzdaleny FAYE _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|