Zaslal: po květen 14, 2007 12:41 pm Předmět: Re: .
weightlifter napsal:
Včera se mi podařilo v I. lize juniorů ve vzpírání vytvořit nové osobní rekordy v trhu (120 kg), nadhozu (148 kg) a ve dvojboji (268 kg), při osobní hmotnosti 78,30 kg.
Mám z toho velikou radost, protože mi chybí v trhu i v nadhozu po 2 kg do rekordů juniorů ČR (do 17 let), které vytvořil loni jeden junior, který má nyní 2 roky dištanc...
Tady jsem to uploadnu:
na tom prvnim pokusu v trhu jsi mel kolik? to vypadalo jako by ty kotouce byly z polystyrenu, jak jsi to tam skoro znudene premistil..
Kazdopadne moc hezky.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Velká gratulace...
Náhodou jsem tam shlídnul i Koubovo videa. Dva silní mladí lidé, ale u každýho ta síla vypadá úplně jinak
pošli mi prosím tě odkaz na to koubovo video. díky.
Jestli myslíš ten jeho pokus o sebevraždu, tak ten je do 18let nepřístupný a i pak je potřeba se dívat nalačno.....je dost děs. Po prvních pár vteřinách jsem cítil nezvladatelnou chuť začít řvát na Koubu něco neslušného...což s ohledem na to, že byl jen na monitoru, svědčí o síle zážitku
Velká gratulace...
Náhodou jsem tam shlídnul i Koubovo videa. Dva silní mladí lidé, ale u každýho ta síla vypadá úplně jinak
Jestli myslíš ten jeho pokus o sebevraždu, tak ten je do 18let nepřístupný a i pak je potřeba se dívat nalačno.....je dost děs. Po prvních pár vteřinách jsem cítil nezvladatelnou chuť začít řvát na Koubu něco neslušného...což s ohledem na to, že byl jen na monitoru, svědčí o síle zážitku
smarja.. jaktoze jeste zije?
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Velká gratulace...
smarja.. jaktoze jeste zije?
ty vole
_________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
Včera se mi podařilo v I. lize juniorů ve vzpírání vytvořit nové osobní rekordy v trhu (120 kg), nadhozu (148 kg) a ve dvojboji (268 kg), při osobní hmotnosti 78,30 kg.
Mám z toho velikou radost, protože mi chybí v trhu i v nadhozu po 2 kg do rekordů juniorů ČR (do 17 let), které vytvořil loni jeden junior, který má nyní 2 roky dištanc...
Tady jsem to uploadnu:
na tom prvnim pokusu v trhu jsi mel kolik? to vypadalo jako by ty kotouce byly z polystyrenu, jak jsi to tam skoro znudene premistil..
Kazdopadne moc hezky.
1. pokus v trhu - 115 kg, 2. pokus - 119 kg a 3. pokus - 120 kg
1. pokus v nadhozu - 140 kg, 2. pokus - 145 kg a 3. pokus - 148 kg. ´
Jinak díky za pochvalu
Koubo,ty komentare tech bedrichu na youtube sou fakt drsny..prej :
let me share with you the idiocy of this young man: he isn't going down far enough, his feet are too far apart and he's sitting on a bench, which is giving you no real workout at all. lose a few pounds off the bar and do some real lifting, buddy.
nebo
you will never gain mass or power like just a broken spine
nebo
i bet thats the farthest he ever bent over to see his feet in a while...LOL FAT BOY
to se ti tam sesla banda lolku u toho videa ze sem treda cumel
Fakt dobrej -jsem se konečně na to video podíval...a i když mé cíle jsou někde jinde,tak jen tichá závist ...jak to děláš,že tě ta činka nepřepůlí,nebo nepřeklopí dozadu nechápu
Koubo,ty komentare tech bedrichu na youtube sou fakt drsny..prej :
let me share with you the idiocy of this young man: he isn't going down far enough, his feet are too far apart and he's sitting on a bench, which is giving you no real workout at all. lose a few pounds off the bar and do some real lifting, buddy.
nebo
you will never gain mass or power like just a broken spine
nebo
i bet thats the farthest he ever bent over to see his feet in a while...LOL FAT BOY
to se ti tam sesla banda lolku u toho videa ze sem treda cumel
ha ha.. dobrý retardíci tam komentujou .. už sem si vzpomněl na svůj nick na youtube.. asi si půjdu zanadávat :)
Poslala jsem mamine kytky (objednany pres net) a po mensim stresu dorazily a vypadaj uplne nadherne ... mam z toho takovou radost, ze je mi proste fajn.
Haha, čtu to tady až teď, rozhodně jsem ten negativní gutenmorgen neplánoval a komentáře mi tam mi sou u prdele, všechno to sou beztak anonymní nuly s velkou držkou:-) Videa mám na youtube takřka všechny důležitý, ale další doufám budou přibývat:-)
Na vysvětlenou, tak daleko jsem chodil kvůli extra širokému postoji, nevešel jsem se prostě do stojanu, jistil mě pouze jeden, protože nemám svůj tým který by mi mohl jistit každou půlku prdele extra, na činku se nevešlo ani o půl gramu víc, bylo to prostě maximum a vůbec, ty kydy, komntující, to je strašný, ale je mi to víte co:-) A maso sem docela nabral, aji síla byla docela solidní na podmínky, ti lidi tam prostě neví o čem mluví.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru