GPS Navigace ... ?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - GPS Navigace ... ?  Úvodní stránka -> Ostatní -> GPS Navigace ... ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaka firma dela nejlepsi GPS navigace do aut?
TomTom
25%
 25%  [ 7 ]
Garmin
14%
 14%  [ 4 ]
Clarion
3%
 3%  [ 1 ]
Mio
7%
 7%  [ 2 ]
Jina ... upresnete :)
7%
 7%  [ 2 ]
Nemam šajnu :(
40%
 40%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 27

Autor Zpráva
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 7:34 pm    Předmět: GPS Navigace ... ? Odpovědět s citátem

Potrebovala bych si koupit navigaci do auta (jak pro CR, tak pro zapadni Evropu) a jelikoz tomu houbelec rozumim, tak se ptam na Vase zkusenosti.

Ktery pristroj mate vy a jake mate "vlastni" zkusenosti s navigacema do auta vubec?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám cca 6 měsíců tuto:

http://www.alza.cz/navigacni-zarizeni-acer-d156-gps-d66355.htm

...a jsem s ní - až na drobnosti - spokojený. Občas má tendenci až moc zkracovat cestu ve smyslu tom, že se nedrží hlavní velké silnice, ale žene mě všelijakými zkratkami po vedlejších - což nevadí, pokud není zima a člověk v půlce cesty nezjistí, že ta silnice není udržovaná:). Dotykové ovládání je super, příjemné a bezproblémové, displej je dostatečně velký, dá se s tím (ač by se to nemělo) v pohodě manipulovat za jízdy. Nevím, co o ní dál psát, kdyby tě zajímalo něco konkrétního, ptej se...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 8:09 pm    Předmět: Re: GPS Navigace ... ? Odpovědět s citátem

faye napsal:
Potrebovala bych si koupit navigaci do auta (jak pro CR, tak pro zapadni Evropu) a jelikoz tomu houbelec rozumim, tak se ptam na Vase zkusenosti.

Ktery pristroj mate vy a jake mate "vlastni" zkusenosti s navigacema do auta vubec?

Ja mam skusenosti s timto pristrojem ... zatim nezklamal

faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Ronnie: Diky, vypada pekne.
Jedinej problem co mam, ze ji nemuzu chargovat skrz cigaretovej zapalovac, bo ho v aute nemam (divny, ale je to tak).
To se takhle chargujou vsechny?
Jo a jak se pridelava (na palubku ci na sklo), ma nejakej stojan?

To Dragon:
Nestvi ... atlas mam a stejne jsem se po ceste z Havlickova Brodu do Chrudimi ztratila nekde ve Veprikove ... takze papirum uz neverim.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš-li cigaretový zapoalovač, zajel bych do prvního servisu a nechal tam někde něco nějak dodělat, protože neustále to nabíjet by byla asi otrava... Já se teď chystám, protože mě ten kabel k nabíjení trošku rozčiluje, že udělám díru do palubky a chytím pro to napájení někde pod ní - to ti někdo udělá jedna dvě.

Držák to má na sklo, teď nevím jistě, jestli v balení nebyl i nějaký na palubku, možná že ano, fakt si nepamatuju, protože ho nepoužívám. Ale ten na sklo je v pohodě, drží jako čert.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lubomír Krhut

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 8:33 pm    Předmět: Navigace Odpovědět s citátem

Mam navigaci od blaupunktu a je součástí rádia.je v pohod naviguje i hlasově.Ale Občas chce vložit navigační cd misto narmálního -jen na chvili před cestou. Škrábneš li toto cd už ho navi nepřečte a nove cd stoji min 5500 navic se mapy dělaji max po 2-3 statech další prachy navíc.nevim jak to maji ostatní firmy,ale blau nebrat.Navic cesty se mění a soft.se musí upgradovat.na to se taky zeptej prodejce.Jinač hodně štěstí na cestách.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faye napsal:

atlas mam a stejne jsem se po ceste z Havlickova Brodu do Chrudimi ztratila nekde ve Veprikove ... takze papirum uz neverim.

jen jestli to bylo tou mapou
Bara

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faye napsal:
To Ronnie: Diky, vypada pekne.
Jedinej problem co mam, ze ji nemuzu chargovat skrz cigaretovej zapalovac, bo ho v aute nemam (divny, ale je to tak).
To se takhle chargujou vsechny?
Jo a jak se pridelava (na palubku ci na sklo), ma nejakej stojan?

To Dragon:
Nestvi ... atlas mam a stejne jsem se po ceste z Havlickova Brodu do Chrudimi ztratila nekde ve Veprikove ... takze papirum uz neverim.

A sakra,tak to musíš být teda solidní telátko (promiň),protože to se snad nedá ani kdybys chtěla.Havl.Brod -Chrudim je furt po hlavní a jedeš dokonce přes moje bydliště.Jinak bych určitě volil TomTom nejlépe řadu 5 a výš.Je perfektní.Já mám tedy origo Audi DVD navi,ale TomTom je špička.Mám ho v mobilu a fakt funguje dokonale.
Bara

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 9:01 pm    Předmět: Re: Navigace Odpovědět s citátem

Lubomír Krhut napsal:
Mam navigaci od blaupunktu a je součástí rádia.je v pohod naviguje i hlasově.Ale Občas chce vložit navigační cd misto narmálního -jen na chvili před cestou. Škrábneš li toto cd už ho navi nepřečte a nove cd stoji min 5500 navic se mapy dělaji max po 2-3 statech další prachy navíc.nevim jak to maji ostatní firmy,ale blau nebrat.Navic cesty se mění a soft.se musí upgradovat.na to se taky zeptej prodejce.Jinač hodně štěstí na cestách.

Tak ty už jsi kámo bohužel o století mimo.To už je pasé
Topděfka

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

znamej ma taky tomtom a pochvaluje si moc
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

merlin

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Minulý týdej jsem si pořídil Mio 520: http://navigovat.mobilmania.cz/testynavigaci/AR.asp?ARI=113299

designově povedená, zatím funguje bezchybně
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pocki, zase aby jste si nemysleli, ze jsem nejaky tele (ze Baro) ... na zenskou (a na tak 70% chlapu) mam orientaci hodne v poradku, akorat jsem neridila v CR cca 9let a pak z dalnice jsem sjela blbym sjezdem (bo ten spravnej byl rozestaven) a pak zrejme jedno, dve odboceni blbe a byla jsem ve Veprikove. Nerikejte mi, ze jste v zivote nezabloudili, bych Vas chtela videt tady u nas, to by bylo ztracenych dusi.

PS: Ne fakt ... diky moc za tipy.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při nákupu si dej hlavně pozor, aby jsi všechny mapy, které potřebuješ měla v ceně a nemusela je pak dokupovat zvlášť. Mohlo by se ti to prodražit.

Pak dej vědět, pro co ses rozhodla...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - GPS Navigace ... ? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: