|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaka firma dela nejlepsi GPS navigace do aut? |
| TomTom |
|
25% |
[ 7 ] |
| Garmin |
|
14% |
[ 4 ] |
| Clarion |
|
3% |
[ 1 ] |
| Mio |
|
7% |
[ 2 ] |
| Jina ... upresnete :) |
|
7% |
[ 2 ] |
| Nemam šajnu :( |
|
40% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 7:34 pm Předmět: GPS Navigace ... ? |
|
|
Potrebovala bych si koupit navigaci do auta (jak pro CR, tak pro zapadni Evropu) a jelikoz tomu houbelec rozumim, tak se ptam na Vase zkusenosti.
Ktery pristroj mate vy a jake mate "vlastni" zkusenosti s navigacema do auta vubec?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
Já mám cca 6 měsíců tuto:
http://www.alza.cz/navigacni-zarizeni-acer-d156-gps-d66355.htm
...a jsem s ní - až na drobnosti - spokojený. Občas má tendenci až moc zkracovat cestu ve smyslu tom, že se nedrží hlavní velké silnice, ale žene mě všelijakými zkratkami po vedlejších - což nevadí, pokud není zima a člověk v půlce cesty nezjistí, že ta silnice není udržovaná:). Dotykové ovládání je super, příjemné a bezproblémové, displej je dostatečně velký, dá se s tím (ač by se to nemělo) v pohodě manipulovat za jízdy. Nevím, co o ní dál psát, kdyby tě zajímalo něco konkrétního, ptej se...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:09 pm Předmět: Re: GPS Navigace ... ? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
To Ronnie: Diky, vypada pekne.
Jedinej problem co mam, ze ji nemuzu chargovat skrz cigaretovej zapalovac, bo ho v aute nemam (divny, ale je to tak).
To se takhle chargujou vsechny?
Jo a jak se pridelava (na palubku ci na sklo), ma nejakej stojan?
To Dragon:
Nestvi ... atlas mam a stejne jsem se po ceste z Havlickova Brodu do Chrudimi ztratila nekde ve Veprikove  ... takze papirum uz neverim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
Nemáš-li cigaretový zapoalovač, zajel bych do prvního servisu a nechal tam někde něco nějak dodělat, protože neustále to nabíjet by byla asi otrava... Já se teď chystám, protože mě ten kabel k nabíjení trošku rozčiluje, že udělám díru do palubky a chytím pro to napájení někde pod ní - to ti někdo udělá jedna dvě.
Držák to má na sklo, teď nevím jistě, jestli v balení nebyl i nějaký na palubku, možná že ano, fakt si nepamatuju, protože ho nepoužívám. Ale ten na sklo je v pohodě, drží jako čert.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubomír Krhut
|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:33 pm Předmět: Navigace |
|
|
Mam navigaci od blaupunktu a je součástí rádia.je v pohod naviguje i hlasově.Ale Občas chce vložit navigační cd misto narmálního -jen na chvili před cestou. Škrábneš li toto cd už ho navi nepřečte a nove cd stoji min 5500 navic se mapy dělaji max po 2-3 statech další prachy navíc.nevim jak to maji ostatní firmy,ale blau nebrat.Navic cesty se mění a soft.se musí upgradovat.na to se taky zeptej prodejce.Jinač hodně štěstí na cestách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út květen 22, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | To Ronnie: Diky, vypada pekne.
Jedinej problem co mam, ze ji nemuzu chargovat skrz cigaretovej zapalovac, bo ho v aute nemam (divny, ale je to tak).
To se takhle chargujou vsechny?
Jo a jak se pridelava (na palubku ci na sklo), ma nejakej stojan?
To Dragon:
Nestvi ... atlas mam a stejne jsem se po ceste z Havlickova Brodu do Chrudimi ztratila nekde ve Veprikove ... takze papirum uz neverim. |
A sakra,tak to musíš být teda solidní telátko (promiň),protože to se snad nedá ani kdybys chtěla.Havl.Brod -Chrudim je furt po hlavní a jedeš dokonce přes moje bydliště.Jinak bych určitě volil TomTom nejlépe řadu 5 a výš.Je perfektní.Já mám tedy origo Audi DVD navi,ale TomTom je špička.Mám ho v mobilu a fakt funguje dokonale.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út květen 22, 2007 9:01 pm Předmět: Re: Navigace |
|
|
| Lubomír Krhut napsal: | | Mam navigaci od blaupunktu a je součástí rádia.je v pohod naviguje i hlasově.Ale Občas chce vložit navigační cd misto narmálního -jen na chvili před cestou. Škrábneš li toto cd už ho navi nepřečte a nove cd stoji min 5500 navic se mapy dělaji max po 2-3 statech další prachy navíc.nevim jak to maji ostatní firmy,ale blau nebrat.Navic cesty se mění a soft.se musí upgradovat.na to se taky zeptej prodejce.Jinač hodně štěstí na cestách. |
Tak ty už jsi kámo bohužel o století mimo.To už je pasé
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út květen 22, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
znamej ma taky tomtom a pochvaluje si moc
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 22, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: st květen 23, 2007 7:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
Zaslal: st květen 23, 2007 7:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:44 am Předmět: |
|
|
No pocki, zase aby jste si nemysleli, ze jsem nejaky tele (ze Baro)  ... na zenskou (a na tak 70% chlapu) mam orientaci hodne v poradku, akorat jsem neridila v CR cca 9let a pak z dalnice jsem sjela blbym sjezdem (bo ten spravnej byl rozestaven) a pak zrejme jedno, dve odboceni blbe a byla jsem ve Veprikove.  Nerikejte mi, ze jste v zivote nezabloudili, bych Vas chtela videt tady u nas, to by bylo ztracenych dusi.
PS: Ne fakt ... diky moc za tipy.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
Při nákupu si dej hlavně pozor, aby jsi všechny mapy, které potřebuješ měla v ceně a nemusela je pak dokupovat zvlášť. Mohlo by se ti to prodražit.
Pak dej vědět, pro co ses rozhodla...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|