|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kouříte? |
| ANO |
|
19% |
[ 42 ] |
| OBČAS |
|
17% |
[ 38 ] |
| NIKDY KOUŘENÍ JE PRO SRÁČE (jako Wirruss) |
|
63% |
[ 138 ] |
|
| Celkem hlasů : 218 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: ne květen 27, 2007 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: ne květen 27, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | YUD napsal: | | g_dgrim napsal: | na druhej strane treba v tom vidiet aj nieco pozitivne:
kedze fajciari umieraju skor ako nefajciari, paradne tym odtazuju dochodkovy fond . |
Jenže když kuřák zemře mladej nebo prostě před důchodem, tak tím zase oslabuje ty, kteří na ty důchody vydělávají. Jinými slovy: čím víc mladých kuřáků umře nebo se nedožije důchodu, tím víc my nekuřáci musíme makat, abychom vydělali na důchodce.
Ale uznávám, že to je úvaha přitažená za vlasy |
Oni právě umírají právě těsně po důchodu |
No, je potřeba to načasovat. Když se kuřák dožije důchodu, ale neužije si ho moc dlouho, je to teoreticky pro stát ideální stav
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po květen 28, 2007 12:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po květen 28, 2007 12:06 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | g_dgrim napsal: | na druhej strane treba v tom vidiet aj nieco pozitivne:
kedze fajciari umieraju skor ako nefajciari, paradne tym odtazuju dochodkovy fond . |
Což je mimochodem argument proti údajným ztrátám za léky...
btw ot Grime, sem potkal na dotě maníka slováka se stejným nickem jak máš ty, zeptal sem se jestli nedělá powerlift. napřed se ptal, co to je, a pak řekl, že do toho má hodně daleko |
ja som hraval dotu asi rok dozadu, nick som mal neaky podobny ako tu :)
za takeho pol roka zacnem znovu :), je to droga _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
santero

|
Zaslal: po květen 28, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
Shari napsala:
| citace: | Tak to zpomal, sekaci...I pouhy prd prispiva nepatrnou merou ke globalnimu oteplovani. A jezdis na koni, chodis peso nebo si vozis prdelku ve vozidle, h? Ja se neobhajuju, jen reaguju na tvuj prizemni prispevek. Mimochodem je rozdil mezi ohleduplnosti a neohleduplnosti a ja se hrde hlasim k ty casti kuraku, ktera bere ohledy.. ...no a taky me treba sere, ze si vedle ke stolu v KURACKY kavarne prisedne matka s kojencem...to zase omezuje me, ktera nema srdce na to videt mimino, aby dychalo to co musi. |
ale prosím tě..ty jsi hrdá, že funíš kouř na matky s kojenci? to je hezké..
autem jezdím, nicméně podle studií je zátěž na živ. prostředí v poměru:
kouření vs výfukové plyny 10 : 1 !!
ale v jednom máš pravdu..mezi ohleduplností a neohleduplností JE jistý rozdíl
Naposledy upravil santero dne po květen 28, 2007 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
Zaslal: po květen 28, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
to santero:Jo, jsem hrda, ale na to, ze si pred matkou s kojencem nezapalim..u know..  [/quote] _________________ "...teplý český mladý svale..."
Naposledy upravil Shari dne út květen 29, 2007 7:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 29, 2007 5:41 am Předmět: |
|
|
osobně kouřím jen při ohromným stresu....státnice....vývoj něčeho co nikdo předemnou neudělal....před důležitým životním rozhodnutím...kouření někde na baru je mi putna...i u holek...ovšem jen na tom baru...představa, že se ráno vzbudím a můj miláček si půjde zapálit na balkon mě lehce děsí....no a s tím kouřením v restauracích ( Shari si zacpe ouška  )...úplně bych to zakázal...ať se zřídí restaurace jen pro kuřáky...kde nebudou obtěžováni nekuřáky a naopak...mě osobně třeba vadí, když obědvám a třeba přes tři stoly dál si někdo vypaluje zobák
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út květen 29, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
[quote="santero"]
autem jezdím, nicméně podle studií je zátěž na živ. prostředí v poměru:
kouření vs výfukové plyny 10 : 1 !!
quote]
posli odkaz na studii.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út květen 29, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | YUD napsal: | | g_dgrim napsal: | na druhej strane treba v tom vidiet aj nieco pozitivne:
Jenže když kuřák zemře mladej nebo prostě před důchodem, tak tím zase oslabuje ty, kteří na ty důchody vydělávají. Jinými slovy: čím víc mladých kuřáků umře nebo se nedožije důchodu, tím víc my nekuřáci musíme makat, abychom vydělali na důchodce.
No, je potřeba to načasovat. Když se kuřák dožije důchodu, ale neužije si ho moc dlouho, je to teoreticky pro stát ideální stav |
kurak je ale na druhou stranu casto nemocnej a tak zatezuje vic zdravotni pojistovny.. pojisteni by mel mit drazsi _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: út květen 29, 2007 9:11 am Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | YUD napsal: | | g_dgrim napsal: | na druhej strane treba v tom vidiet aj nieco pozitivne:
No, je potřeba to načasovat. Když se kuřák dožije důchodu, ale neužije si ho moc dlouho, je to teoreticky pro stát ideální stav |
kurak je ale na druhou stranu casto nemocnej a tak zatezuje vic zdravotni pojistovny.. pojisteni by mel mit drazsi |
Tak tak. Kouřil jsem 8 let 20 až 30 válců denně; před půl rokem jsem přestal a je to na zdraví fakt hodně znát!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas44
|
Zaslal: út květen 29, 2007 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | ChickenEater napsal: | | YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | YUD napsal: | | g_dgrim napsal: | na druhej strane treba v tom vidiet aj nieco pozitivne:
kurak je ale na druhou stranu casto nemocnej a tak zatezuje vic zdravotni pojistovny.. pojisteni by mel mit drazsi |
Tak tak. Kouřil jsem 8 let 20 až 30 válců denně; před půl rokem jsem přestal a je to na zdraví fakt hodně znát!!!! |
myslel jsi to tak ,ze se ti zdravotni stav zlepsil, nebo ze te to koureni hodne poznamenalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
Stav se mi zlepšil; poznamenalo mě to asi jenom do té doby, než se vyčistily plíce (i když možná jsem díky těm prohuleným letem náchylnější k zánětům dýchacích cest)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: |
tazko nastavis zdravotne poistenie tak aby viac zatazovalo fajciarov :)
na druhej strane, na cigarety je navalena dan, ktora tiez prispieva do statnej pokladnice _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | na druhej strane, na cigarety je navalena dan, ktora tiez prispieva do statnej pokladnice |
A to vyznamnou mierou, zvysovanie spotrebnych dani sa urcite nedeje za ucelom obmedzenia spotreby alkoholu, alebo cigariet, ale za ucelom zvysenia prijmov statneho rozpoctu. Aj ked je to dvojsecna sekera, ktorou ide stat proti sebe... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|