Věk lidí na fóru

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Věk lidí na fóru  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Věk lidí na fóru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik je Ti let?
0-15
3%
 3%  [ 15 ]
16-20
39%
 39%  [ 158 ]
21-25
31%
 31%  [ 126 ]
26-30
15%
 15%  [ 62 ]
31-39
8%
 8%  [ 35 ]
40-55
1%
 1%  [ 5 ]
56-??
0%
 0%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 403

Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:
Drapere, když si uvědomíš, že je to půlka z 50 tak se s tím těžko smiřuje... no přecejen už mi táhne na 30, uuufff.. Kdybych nebyla blbá a makala na sobě už dřív, mohla jsem být teď někde jinde, ale stejne - zlatá mladá léta

Teď jistě žertuješ!

S čím? S půlkou z 50 nebo s tím, že se na 25 necítím? :-)))No není to až takový věk, že jo, ale stejně

S tím, že jsi psala, " že ti táhne na 30 uuuufffufff". Copak 30let je nějaký babičkovský věk?

Heh, no to neee, ve třiceti mi to jistě tak nepřijde Jj, je to pravda, ve 30 je žena nejkrásnější :-))) prý :-DDD

Nejkrásnější žena pro muže je ta, která je mladá, blbá a nemluví
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cha cha

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mladá ano
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Někteří si myslí že chytají druhý dech, ale chytí maximálně rýmu....

Diana

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faye napsal:
To Di: No nevim jak u ostatnich, ale me uz to slovo po tolika letech proste napadne driv nez cesky a ve slovniku rychle hledat nechci.

Jinak s tou rymou mas uplnou pravdu. Souhlas

Asi jsem staromódní, ale narodila jsem se v Čechách, vyrůstala jsem zde a svůj jazyk nechci prznit.
Pochopitelně nejsem "obrozenec",který by vymýšlel taková slova jako nosočistoplenka apod. Sama také kolikrát některé ustálené nebo převzaté výrazy použiji - viz. např. fitko ( fitness ) apod.
Můj kmotr žije na Floridě už asi 20let a mluví krásnou mateřštinou.
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Asi jsem staromódní, ale narodila jsem se v Čechách, vyrůstala jsem zde a svůj jazyk nechci prznit.
Pochopitelně nejsem "obrozenec",který by vymýšlel taková slova jako nosočistoplenka apod. Sama také kolikrát některé ustálené nebo převzaté výrazy použiji - viz. např. fitko ( fitness ) apod.

S prznenim jazyka take nesouhlasim a vim, ze az se vratim dom, tak to bude uplne jinak. Staci chvili a jsem tam, kde nasi. Taky nechapu decka, co zijou v Cechach a jen se predvadej a nebo ti co jsou v cizine pul roku, rok a uz delaj ze zapominaj. Pokud venku ale zijes, v praci mluvis jinak, doma, na ulici, v kramech, proste uplne vsude (od kina, televize, knih, novin po zapraseny napisy na zachodech, dverich) ... tak se to proste pomalu zapomina. Nejni uplna sranda, kdyz to jde podvedomne ... sny se ti v tom zdaji, nadavas (kdyz ti neco uleti nebo se leknes), pocitas si sama pro sebe ... a to vsechno v cizim jazyce, proste uz to prijde automaticky. Taky je uplne jiny pokud mas s sebou partnera z Cech. Nezalezi na tom kde zijes, ale jak casto ten jazyk pouzivas. Pokuds nezazila, nevis a proto ti to nema cenu vysvetlovat ... bo pokud nechces, tak nepochopis. Btw kmotr asi mluvi cesky casto.

Jsme OT ... takze pokud chces, zbytek po pm.

Naposledy upravil faye dne pá červen 01, 2007 3:58 pm, celkově upraveno 3 krát
Tessi

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:
Drapere, když si uvědomíš, že je to půlka z 50 tak se s tím těžko smiřuje... no přecejen už mi táhne na 30, uuufff.. Kdybych nebyla blbá a makala na sobě už dřív, mohla jsem být teď někde jinde, ale stejne - zlatá mladá léta

Teď jistě žertuješ!

S čím? S půlkou z 50 nebo s tím, že se na 25 necítím? :-)))No není to až takový věk, že jo, ale stejně

S tím, že jsi psala, " že ti táhne na 30 uuuufffufff". Copak 30let je nějaký babičkovský věk?

Heh, no to neee, ve třiceti mi to jistě tak nepřijde Jj, je to pravda, ve 30 je žena nejkrásnější :-))) prý :-DDD

Jak pro které
Diana

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:
Diana napsal:
Tessi napsal:

Teď jistě žertuješ!

Jak pro které

To byla nadsázka.................
Diana

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faye napsal:
Diana napsal:

S prznenim jazyka take nesouhlasim a vim, ze az se vratim dom, tak to bude uplne jinak. Staci chvili a jsem tam, kde nasi. Taky nechapu decka, co zijou v Cechach a jen se predvadej a nebo ti co jsou v cizine pul roku, rok a uz delaj ze zapominaj. Pokud venku ale zijes, v praci mluvis jinak, doma, na ulici, v kramech, proste uplne vsude (od kina, televize, knih, novin po zapraseny napisy na zachodech, dverich) ... tak se to proste pomalu zapomina. Nejni uplna sranda, kdyz to jde podvedomne ... sny se ti v tom zdaji, nadavas (kdyz ti neco uleti nebo se leknes), pocitas si sama pro sebe ... a to vsechno v cizim jazyce, proste uz to prijde automaticky. Taky je uplne jiny pokud mas s sebou partnera z Cech. Nezalezi na tom kde zijes, ale jak casto ten jazyk pouzivas. Pokuds nezazila, nevis a proto ti to nema cenu vysvetlovat ... bo pokud nechces, tak nepochopis. Btw kmotr asi mluvi cesky casto.

Jsme OT ... takze pokud chces, zbytek po pm.

O tomhle právě mluvím. Proč např. říkat I´m happy, když se dá jednoduše říct, že jsem šťástný/á... nebo takové ty kecy že je něco cool, free apod. Na to jsem vysloveně alergická a jsem ráda, že se v mém okolí podobní "cool a happy týpci" nevyskytují.
Zapomínat je lidské. Já např. pořád hledám telefon, klíče a až budu mít oční vadu, budou to jistě brýle.
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jo, to chapu ... a souhlasim
Petey

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi anglicke vyrazy nepouzivam (pokial nehovorim po anglicky )ale teraz som proste adekvatny vyraz v slovencine nenasiel (namiesto peak napisat sexualny vrchol? )
Diana

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Velmi anglicke vyrazy nepouzivam (pokial nehovorim po anglicky )ale teraz som proste adekvatny vyraz v slovencine nenasiel (namiesto peak napisat sexualny vrchol? )

Ano správně! Vrchol sexuální aktivity. To je běžně používaný výraz.

Teď mě tak napadlo, jak strašně mohou působit některé odborné výrazy a jak snadno je lze nahradit těmi jadrnými... Např. když řeknu : " Miláčku, chceš dnes provádět koitus, i když není středa, ale úterý?" To zní strašně ( obsahově jsem to tak schválně pojala ). Ale místo toho : " Miláčku, chceš si zaš...?". Zní to sice vulgárně, ale mnohem lidštěji. No, možná je lépe konat a moc nemluvit..
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2007 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tessi napsal:
ygg napsal:
Jak která

Tak to v tom případě asi moc nezáleží na věku

Přesně....takže koho zajímá kolik komu je
Psycho

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem starej okurka 31 let. Ale furt jsem v puberte.
post-fipa

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21, za měsíc 22
post-fipa

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tereska.Z. napsal:
za dva mesice 17

Čerstvé masíčko

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Věk lidí na fóru Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: