|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik je Ti let? |
| 0-15 |
|
3% |
[ 15 ] |
| 16-20 |
|
39% |
[ 158 ] |
| 21-25 |
|
31% |
[ 126 ] |
| 26-30 |
|
15% |
[ 62 ] |
| 31-39 |
|
8% |
[ 35 ] |
| 40-55 |
|
1% |
[ 5 ] |
| 56-?? |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 403 |
|
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | Drapere, když si uvědomíš, že je to půlka z 50  tak se s tím těžko smiřuje... no přecejen už mi táhne na 30, uuufff.. Kdybych nebyla blbá a makala na sobě už dřív, mohla jsem být teď někde jinde, ale stejne - zlatá mladá léta  |
Teď jistě žertuješ! |
S čím? S půlkou z 50 nebo s tím, že se na 25 necítím? :-)))No není to až takový věk, že jo, ale stejně |
S tím, že jsi psala, " že ti táhne na 30 uuuufffufff". Copak 30let je nějaký babičkovský věk? |
Heh, no to neee, ve třiceti mi to jistě tak nepřijde Jj, je to pravda, ve 30 je žena nejkrásnější :-))) prý :-DDD |
Nejkrásnější žena pro muže je ta, která je mladá, blbá a nemluví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cha cha

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 3:17 pm Předmět: |
|
|
Mladá ano _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Někteří si myslí že chytají druhý dech, ale chytí maximálně rýmu.... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 3:26 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | To Di: No nevim jak u ostatnich, ale me uz to slovo po tolika letech proste napadne driv nez cesky a ve slovniku rychle hledat nechci.
Jinak s tou rymou mas uplnou pravdu. Souhlas |
Asi jsem staromódní, ale narodila jsem se v Čechách, vyrůstala jsem zde a svůj jazyk nechci prznit.
Pochopitelně nejsem "obrozenec",který by vymýšlel taková slova jako nosočistoplenka apod. Sama také kolikrát některé ustálené nebo převzaté výrazy použiji - viz. např. fitko ( fitness ) apod.
Můj kmotr žije na Floridě už asi 20let a mluví krásnou mateřštinou.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Asi jsem staromódní, ale narodila jsem se v Čechách, vyrůstala jsem zde a svůj jazyk nechci prznit.
Pochopitelně nejsem "obrozenec",který by vymýšlel taková slova jako nosočistoplenka apod. Sama také kolikrát některé ustálené nebo převzaté výrazy použiji - viz. např. fitko ( fitness ) apod.
Můj kmotr žije na Floridě už asi 20let a mluví krásnou mateřštinou. |
S prznenim jazyka take nesouhlasim a vim, ze az se vratim dom, tak to bude uplne jinak. Staci chvili a jsem tam, kde nasi. Taky nechapu decka, co zijou v Cechach a jen se predvadej a nebo ti co jsou v cizine pul roku, rok a uz delaj ze zapominaj. Pokud venku ale zijes, v praci mluvis jinak, doma, na ulici, v kramech, proste uplne vsude (od kina, televize, knih, novin po zapraseny napisy na zachodech, dverich) ... tak se to proste pomalu zapomina. Nejni uplna sranda, kdyz to jde podvedomne ... sny se ti v tom zdaji, nadavas (kdyz ti neco uleti nebo se leknes), pocitas si sama pro sebe ... a to vsechno v cizim jazyce, proste uz to prijde automaticky. Taky je uplne jiny pokud mas s sebou partnera z Cech. Nezalezi na tom kde zijes, ale jak casto ten jazyk pouzivas. Pokuds nezazila, nevis a proto ti to nema cenu vysvetlovat ... bo pokud nechces, tak nepochopis. Btw kmotr asi mluvi cesky casto.
Jsme OT ... takze pokud chces, zbytek po pm.
Naposledy upravil faye dne pá červen 01, 2007 3:58 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | Drapere, když si uvědomíš, že je to půlka z 50  tak se s tím těžko smiřuje... no přecejen už mi táhne na 30, uuufff.. Kdybych nebyla blbá a makala na sobě už dřív, mohla jsem být teď někde jinde, ale stejne - zlatá mladá léta  |
Teď jistě žertuješ! |
S čím? S půlkou z 50 nebo s tím, že se na 25 necítím? :-)))No není to až takový věk, že jo, ale stejně |
S tím, že jsi psala, " že ti táhne na 30 uuuufffufff". Copak 30let je nějaký babičkovský věk? |
Heh, no to neee, ve třiceti mi to jistě tak nepřijde Jj, je to pravda, ve 30 je žena nejkrásnější :-))) prý :-DDD |
Nejkrásnější žena pro muže je ta, která je mladá, blbá a nemluví |
Jak pro které
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | | Diana napsal: | | Tessi napsal: | Drapere, když si uvědomíš, že je to půlka z 50  tak se s tím těžko smiřuje... no přecejen už mi táhne na 30, uuufff.. Kdybych nebyla blbá a makala na sobě už dřív, mohla jsem být teď někde jinde, ale stejne - zlatá mladá léta  |
Teď jistě žertuješ! |
Nejkrásnější žena pro muže je ta, která je mladá, blbá a nemluví |
Jak pro které |
To byla nadsázka.................
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | | Diana napsal: | Asi jsem staromódní, ale narodila jsem se v Čechách, vyrůstala jsem zde a svůj jazyk nechci prznit.
Můj kmotr žije na Floridě už asi 20let a mluví krásnou mateřštinou. |
S prznenim jazyka take nesouhlasim a vim, ze az se vratim dom, tak to bude uplne jinak. Staci chvili a jsem tam, kde nasi. Taky nechapu decka, co zijou v Cechach a jen se predvadej a nebo ti co jsou v cizine pul roku, rok a uz delaj ze zapominaj. Pokud venku ale zijes, v praci mluvis jinak, doma, na ulici, v kramech, proste uplne vsude (od kina, televize, knih, novin po zapraseny napisy na zachodech, dverich) ... tak se to proste pomalu zapomina. Nejni uplna sranda, kdyz to jde podvedomne ... sny se ti v tom zdaji, nadavas (kdyz ti neco uleti nebo se leknes), pocitas si sama pro sebe ... a to vsechno v cizim jazyce, proste uz to prijde automaticky. Taky je uplne jiny pokud mas s sebou partnera z Cech. Nezalezi na tom kde zijes, ale jak casto ten jazyk pouzivas. Pokuds nezazila, nevis a proto ti to nema cenu vysvetlovat ... bo pokud nechces, tak nepochopis. Btw kmotr asi mluvi cesky casto.
Jsme OT ... takze pokud chces, zbytek po pm. |
O tomhle právě mluvím. Proč např. říkat I´m happy, když se dá jednoduše říct, že jsem šťástný/á... nebo takové ty kecy že je něco cool, free apod. Na to jsem vysloveně alergická a jsem ráda, že se v mém okolí podobní "cool a happy týpci" nevyskytují.
Zapomínat je lidské. Já např. pořád hledám telefon, klíče a až budu mít oční vadu, budou to jistě brýle.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
Velmi anglicke vyrazy nepouzivam (pokial nehovorim po anglicky  )ale teraz som proste adekvatny vyraz v slovencine nenasiel (namiesto peak napisat sexualny vrchol?  ) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Velmi anglicke vyrazy nepouzivam (pokial nehovorim po anglicky )ale teraz som proste adekvatny vyraz v slovencine nenasiel (namiesto peak napisat sexualny vrchol? ) |
Ano správně! Vrchol sexuální aktivity. To je běžně používaný výraz.
Teď mě tak napadlo, jak strašně mohou působit některé odborné výrazy a jak snadno je lze nahradit těmi jadrnými... Např. když řeknu : " Miláčku, chceš dnes provádět koitus, i když není středa, ale úterý?" To zní strašně ( obsahově jsem to tak schválně pojala ). Ale místo toho : " Miláčku, chceš si zaš...?". Zní to sice vulgárně, ale mnohem lidštěji. No, možná je lépe konat a moc nemluvit..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Tessi napsal: | | ygg napsal: | Jak která |
Tak to v tom případě asi moc nezáleží na věku |
Přesně....takže koho zajímá kolik komu je
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út únor 12, 2008 6:01 am Předmět: |
|
|
Jsem starej okurka 31 let. Ale furt jsem v puberte. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: út únor 12, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
| Tereska.Z. napsal: | za dva mesice 17 |
Čerstvé masíčko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|