|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Černý Anděl
|
Zaslal: st červen 06, 2007 11:22 am Předmět: |
|
|
mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
...hergot i s datumama kdo si to má furt pamatovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cha cha

|
Zaslal: st červen 06, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
Kalendář na nočním stolku a upomínka v mobilu, že se mám každý ráno podívat do kalendáře _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st červen 06, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
a tak upomínka v mobilu byla ale mám asi 14 dní novej a to mi nedocvaklo přeházet si diář
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 06, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
...hergot i s datumama kdo si to má furt pamatovat |
Tak to mě pobavilo! Většinou na to zapomínají muži. To je taková malá odplata ( vtip ).
Mimochodem, já si to své výročí pamatuji jedině z důvodu, že má moje kamarádka narozeniny
Ale doporučuji pomůcku mé babičky, kterou jsem odkoukala. Na A4 mám vytištěné jednotlivé měsíce v roce a pod nimi několik volných chlívečků, kam vždy napíši narozeniny, jmeniny apod. toho dotyčného z okruhu rodiny nebo přátel. A průběžně se na ten papír dívám.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st červen 06, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
Hmm, tak z toho by som bol dost smutny teda :- ( To se "povedlo" :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st červen 06, 2007 11:54 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
Tak to mě pobavilo! Většinou na to zapomínají muži. To je taková malá odplata ( vtip ).
Mimochodem, já si to své výročí pamatuji jedině z důvodu, že má moje kamarádka narozeniny
Ale doporučuji pomůcku mé babičky, kterou jsem odkoukala. Na A4 mám vytištěné jednotlivé měsíce v roce a pod nimi několik volných chlívečků, kam vždy napíši narozeniny, jmeniny apod. toho dotyčného z okruhu rodiny nebo přátel. A průběžně se na ten papír dívám. |
no jako na datumy jsem expert,a manžel slaví i datum kdy jsme se poznali , kdy jsme se brali a všecko ...no uznej ...tolik si toho člověk pamamtovat nemůže
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 06, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
prcekja: Ja si na datumy nepotrpim, sam si pamatam len svoje meniny, narodeniny a Vianoce. To len tak, aby si vedela _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st červen 06, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | prcekja: Ja si na datumy nepotrpim, sam si pamatam len svoje meniny, narodeniny a Vianoce. To len tak, aby si vedela |
výborně dík za oporu aspon nejsem sama hlava děravá
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Douglas: S tymto mam problem vzdy. Ked zene nieco jemne naznacim, nepochopi to (alebo sa tak tvari) a ked to poviem na rovinu, tak je z toho zle nedobre.
Asi budem balit Douglasa, ten pochopi _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Douglas: S tymto mam problem vzdy. Ked zene nieco jemne naznacim, nepochopi to (alebo sa tak tvari) a ked to poviem na rovinu, tak je z toho zle nedobre.
Asi budem balit Douglasa, ten pochopi |
Douglas pochopí, ale nepodrží...
Já jsem bral jako náznak, už když Prcekja napsala do topicu 'Co se vám povedlo, z čeho máte radost', že zapoměla na výročí svatby. Jen jsem si říkal, kdo se ozve dřív Ygg, nebo Ahola. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|