Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
...hergot i s datumama kdo si to má furt pamatovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cha cha

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kalendář na nočním stolku a upomínka v mobilu, že se mám každý ráno podívat do kalendáře
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a tak upomínka v mobilu byla ale mám asi 14 dní novej a to mi nedocvaklo přeházet si diář
Diana

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer

Tak to mě pobavilo! Většinou na to zapomínají muži. To je taková malá odplata ( vtip ).
Mimochodem, já si to své výročí pamatuji jedině z důvodu, že má moje kamarádka narozeniny

Ale doporučuji pomůcku mé babičky, kterou jsem odkoukala. Na A4 mám vytištěné jednotlivé měsíce v roce a pod nimi několik volných chlívečků, kam vždy napíši narozeniny, jmeniny apod. toho dotyčného z okruhu rodiny nebo přátel. A průběžně se na ten papír dívám.
PAVUK

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:

Hmm, tak z toho by som bol dost smutny teda :- ( To se "povedlo" :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
prcekja napsal:

Tak to mě pobavilo! Většinou na to zapomínají muži. To je taková malá odplata ( vtip ).
Mimochodem, já si to své výročí pamatuji jedině z důvodu, že má moje kamarádka narozeniny

Ale doporučuji pomůcku mé babičky, kterou jsem odkoukala. Na A4 mám vytištěné jednotlivé měsíce v roce a pod nimi několik volných chlívečků, kam vždy napíši narozeniny, jmeniny apod. toho dotyčného z okruhu rodiny nebo přátel. A průběžně se na ten papír dívám.

no jako na datumy jsem expert,a manžel slaví i datum kdy jsme se poznali , kdy jsme se brali a všecko ...no uznej ...tolik si toho člověk pamamtovat nemůže
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Víte co je horší než ješitná žena?Sebestřední a ješitní muži To nemám ze sebe.To je zase od mé babičky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moudrá to žena
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem poprve vyzkousela na mt novy pasek a slo to mnohem lip nez s tim od kluku (ktery jsem si musela jeste vykladat rucnikem) ... mam z toho radost, bo je dost sirokej a i presto to bylo fajn.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja: Ja si na datumy nepotrpim, sam si pamatam len svoje meniny, narodeniny a Vianoce. To len tak, aby si vedela
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
prcekja: Ja si na datumy nepotrpim, sam si pamatam len svoje meniny, narodeniny a Vianoce. To len tak, aby si vedela

výborně dík za oporu aspon nejsem sama hlava děravá
Douglas

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
AHOLA napsal:

výborně dík za oporu aspon nejsem sama hlava děravá

Myslím, že Ahola ti jemně naznačil jistou relativní výhodu proti tvému současnému muži....
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas: S tymto mam problem vzdy. Ked zene nieco jemne naznacim, nepochopi to (alebo sa tak tvari) a ked to poviem na rovinu, tak je z toho zle nedobre.
Asi budem balit Douglasa, ten pochopi
Douglas

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Douglas: S tymto mam problem vzdy. Ked zene nieco jemne naznacim, nepochopi to (alebo sa tak tvari) a ked to poviem na rovinu, tak je z toho zle nedobre.
Asi budem balit Douglasa, ten pochopi

Douglas pochopí, ale nepodrží...
Já jsem bral jako náznak, už když Prcekja napsala do topicu 'Co se vám povedlo, z čeho máte radost', že zapoměla na výročí svatby. Jen jsem si říkal, kdo se ozve dřív Ygg, nebo Ahola.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
kdo se ozve dřív Ygg, nebo Ahola

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: