Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A Prcek k tomu mlčí, to zase Ronniemu bude padat server z trafficu u PM.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lucy

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcekja napsal:
mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
...hergot i s datumama kdo si to má furt pamatovat

vyroci svatby 5.6. tak to je sranda, dneska jsem v praci prepisovala denni menu a nad datumem mi to docvaklo, sakra, vcera jsme meli vyroci svatby , ale u nas to zazdeni bylo z obou stran, tak si nemuzeme nic vycitat
Worth

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:
prcekja napsal:
mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer

vyroci svatby 5.6. tak to je sranda, dneska jsem v praci prepisovala denni menu a nad datumem mi to docvaklo, sakra, vcera jsme meli vyroci svatby , ale u nas to zazdeni bylo z obou stran, tak si nemuzeme nic vycitat

pripada mi ze vetsina manzelek nebo i slecen si proste potrpi nato kdyz jim muz udela radost ze jim prinese treba kytku..... a vyroci je prece jen necim jedinecne holky ted nevim jestli tak jaksi ste se nesmirili stim proste ze neni oco stat nebo fakt uz zapominate jako my chlapi
lucy

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Worth napsal:
lucy napsal:
prcekja napsal:

pripada mi ze vetsina manzelek nebo i slecen si proste potrpi nato kdyz jim muz udela radost ze jim prinese treba kytku..... a vyroci je prece jen necim jedinecne holky ted nevim jestli tak jaksi ste se nesmirili stim proste ze neni oco stat nebo fakt uz zapominate jako my chlapi

priznavam, ze fakt uz zapominam jako chlapi a taky se musim priznat, ze to pro me neni zivotne dulezite, coz asi neni zrovna dobre, ale je to tak
Worth

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:
Worth napsal:
lucy napsal:
prcekja napsal:

priznavam, ze fakt uz zapominam jako chlapi a taky se musim priznat, ze to pro me neni zivotne dulezite, coz asi neni zrovna dobre, ale je to tak

to je hruza, kde je to nadseni jako zamlada pro vztah ale je fakt ze tech datumu je vic a vic- narozeniny deti.. a taky clovek starne..
Poman

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spolknul jsem živou mouchu
ChickenEater

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

myslim,ze uz ted asi ziva nebude
Topděfka

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ChickenEater napsal:
Poman napsal:

LOL

dostal sem praci.a vybral sem si auto,ani si ho nekoupim,jen tam budu kazdej vejkend chodit a chtit zkusebni jizdy.
Worth

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
ChickenEater napsal:
Poman napsal:

LOL

dostal sem praci.a vybral sem si auto,ani si ho nekoupim,jen tam budu kazdej vejkend chodit a chtit zkusebni jizdy.

myslis to Hyundai.. ?
Topděfka

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim to hyundai.co na nej rikas?
Worth

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
myslim to hyundai.co na nej rikas?

vypada suprove.. ale skoda tech zaporu..
Topděfka

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt sem se zamiloval.a v realu je jeste 500x hezci,bezte se tam nekdo se podivat.ale budu potrebovat auto,co jezdi,ne drahou sochu na kolech :- ( dost OT.
ygg

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
AHOLA napsal:
Douglas: S tymto mam problem vzdy. Ked zene nieco jemne naznacim, nepochopi to (alebo sa tak tvari) a ked to poviem na rovinu, tak je z toho zle nedobre.
Asi budem balit Douglasa, ten pochopi

Douglas pochopí, ale nepodrží...
Já jsem bral jako náznak, už když Prcekja napsala do topicu 'Co se vám povedlo, z čeho máte radost', že zapoměla na výročí svatby. Jen jsem si říkal, kdo se ozve dřív Ygg, nebo Ahola.

V tomhle nejedu...mně když někdo nepopřeje, tak vetšinou ani nevím že mám svátek nebo narozeniny.....já vždy značím do kalendáře barevnou fixou, takže už na dálku (coby krátkozraký:-))) vidím, že se něco děje. Co si nepoznačím...neexistuje ...a značím si zásadně jen potenciální průsery (což v prckově případě pozdě bycha... ). Jinak si vystačím s pondělím, úterým a tak dále .
Každý den, kdy se nic neposralo, je svátek, a co se narozenin týče...jak zpívával Ducháček...Se smrtí vstávám, se smrtí usínám...
HULK

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska pritahy k prsam s 60 a zadna bolest na zebrach!!!!!!!
pristi tyden jedu konecne mrtvolku, sice trocha ,ale jedu
Černý Anděl

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2007 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
A Prcek k tomu mlčí, to zase Ronniemu bude padat server z trafficu u PM.

prcek k tomu mlčí protože má jiný věci na práci po pracovní době než sedět u PC, to byl jediný důvod, velmi dobře chápu obsah toho co jsi napsal ....hezkej pokus se "někomu "zalíbit...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: