|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
A Prcek k tomu mlčí, to zase Ronniemu bude padat server z trafficu u PM. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lucy

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
...hergot i s datumama kdo si to má furt pamatovat |
vyroci svatby 5.6. tak to je sranda, dneska jsem v praci prepisovala denni menu a nad datumem mi to docvaklo, sakra, vcera jsme meli vyroci svatby , ale u nas to zazdeni bylo z obou stran, tak si nemuzeme nic vycitat
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
vyroci svatby 5.6. tak to je sranda, dneska jsem v praci prepisovala denni menu a nad datumem mi to docvaklo, sakra, vcera jsme meli vyroci svatby , ale u nas to zazdeni bylo z obou stran, tak si nemuzeme nic vycitat |
pripada mi ze vetsina manzelek nebo i slecen si proste potrpi nato kdyz jim muz udela radost ze jim prinese treba kytku..... a vyroci je prece jen necim jedinecne holky ted nevim jestli tak jaksi ste se nesmirili stim proste ze neni oco stat nebo fakt uz zapominate jako my chlapi
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | | lucy napsal: | | prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
vyroci svatby 5.6. tak to je sranda, dneska jsem v praci prepisovala denni menu a nad datumem mi to docvaklo, sakra, vcera jsme meli vyroci svatby , ale u nas to zazdeni bylo z obou stran, tak si nemuzeme nic vycitat |
pripada mi ze vetsina manzelek nebo i slecen si proste potrpi nato kdyz jim muz udela radost ze jim prinese treba kytku..... a vyroci je prece jen necim jedinecne holky ted nevim jestli tak jaksi ste se nesmirili stim proste ze neni oco stat nebo fakt uz zapominate jako my chlapi |
priznavam, ze fakt uz zapominam jako chlapi a taky se musim priznat, ze to pro me neni zivotne dulezite, coz asi neni zrovna dobre, ale je to tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st červen 06, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | Worth napsal: | | lucy napsal: | | prcekja napsal: | mě se povedlo zapomenout na výročí svatby a ještě jsem se dosypala domů až později večer
pripada mi ze vetsina manzelek nebo i slecen si proste potrpi nato kdyz jim muz udela radost ze jim prinese treba kytku..... a vyroci je prece jen necim jedinecne holky ted nevim jestli tak jaksi ste se nesmirili stim proste ze neni oco stat nebo fakt uz zapominate jako my chlapi |
priznavam, ze fakt uz zapominam jako chlapi a taky se musim priznat, ze to pro me neni zivotne dulezite, coz asi neni zrovna dobre, ale je to tak |
to je hruza, kde je to nadseni jako zamlada pro vztah ale je fakt ze tech datumu je vic a vic- narozeniny deti.. a taky clovek starne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
spolknul jsem živou mouchu _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | spolknul jsem živou mouchu |
myslim,ze uz ted asi ziva nebude _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:36 pm Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | Poman napsal: | | spolknul jsem živou mouchu |
myslim,ze uz ted asi ziva nebude |
LOL
dostal sem praci.a vybral sem si auto,ani si ho nekoupim,jen tam budu kazdej vejkend chodit a chtit zkusebni jizdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | ChickenEater napsal: | | Poman napsal: | | spolknul jsem živou mouchu |
myslim,ze uz ted asi ziva nebude |
LOL
dostal sem praci.a vybral sem si auto,ani si ho nekoupim,jen tam budu kazdej vejkend chodit a chtit zkusebni jizdy. |
myslis to Hyundai.. ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
myslim to hyundai.co na nej rikas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | myslim to hyundai.co na nej rikas? |
vypada suprove.. ale skoda tech zaporu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st červen 06, 2007 5:51 pm Předmět: |
|
|
fakt sem se zamiloval.a v realu je jeste 500x hezci,bezte se tam nekdo se podivat.ale budu potrebovat auto,co jezdi,ne drahou sochu na kolech :- ( dost OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 06, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | AHOLA napsal: | Douglas: S tymto mam problem vzdy. Ked zene nieco jemne naznacim, nepochopi to (alebo sa tak tvari) a ked to poviem na rovinu, tak je z toho zle nedobre.
Asi budem balit Douglasa, ten pochopi |
Douglas pochopí, ale nepodrží...
Já jsem bral jako náznak, už když Prcekja napsala do topicu 'Co se vám povedlo, z čeho máte radost', že zapoměla na výročí svatby. Jen jsem si říkal, kdo se ozve dřív Ygg, nebo Ahola. |
V tomhle nejedu...mně když někdo nepopřeje, tak vetšinou ani nevím že mám svátek nebo narozeniny.....já vždy značím do kalendáře barevnou fixou, takže už na dálku (coby krátkozraký:-))) vidím, že se něco děje. Co si nepoznačím...neexistuje ...a značím si zásadně jen potenciální průsery (což v prckově případě pozdě bycha... ). Jinak si vystačím s pondělím, úterým a tak dále .
Každý den, kdy se nic neposralo, je svátek, a co se narozenin týče...jak zpívával Ducháček...Se smrtí vstávám, se smrtí usínám...
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: st červen 06, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
dneska pritahy k prsam s 60 a zadna bolest na zebrach!!!!!!!
pristi tyden jedu konecne mrtvolku, sice trocha ,ale jedu _________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 8:14 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | A Prcek k tomu mlčí, to zase Ronniemu bude padat server z trafficu u PM. |
prcek k tomu mlčí protože má jiný věci na práci po pracovní době než sedět u PC, to byl jediný důvod, velmi dobře chápu obsah toho co jsi napsal ....hezkej pokus se "někomu "zalíbit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|