|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kouříte? |
| ANO |
|
19% |
[ 42 ] |
| OBČAS |
|
17% |
[ 38 ] |
| NIKDY KOUŘENÍ JE PRO SRÁČE (jako Wirruss) |
|
63% |
[ 138 ] |
|
| Celkem hlasů : 218 |
|
| Autor |
Zpráva |
cha cha

|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | zvysovanie spotrebnych dani sa urcite nedeje za ucelom obmedzenia spotreby alkoholu, alebo cigariet, ale za ucelom zvysenia prijmov statneho rozpoctu. Aj ked je to dvojsecna sekera, ktorou ide stat proti sebe... |
Hehe, dělám na benzínce asi rok... Za tu dobu se cena cigár zvedla dvojnásobně a spotřeba právě tak :)
* vím, však jenom přikyvuju _________________ We only get what we give
Naposledy upravil cha cha dne st květen 30, 2007 4:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 30, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Hehe, dělám na benzínce asi rok... Za tu dobu se cena cigár zvedla dvojnásobně a spotřeba právě tak :) |
Ved prave o tom hovorim...
Inak kazdy kto fajci, podporuje zvrhly tabakovy priemysel:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Kull

|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:22 am Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | YUD napsal: | | CrazyLom napsal: | | YUD napsal: | | g_dgrim napsal: | na druhej strane treba v tom vidiet aj nieco pozitivne:
kedze fajciari umieraju skor ako nefajciari, paradne tym odtazuju dochodkovy fond . |
Jenže když kuřák zemře mladej nebo prostě před důchodem, tak tím zase oslabuje ty, kteří na ty důchody vydělávají. Jinými slovy: čím víc mladých kuřáků umře nebo se nedožije důchodu, tím víc my nekuřáci musíme makat, abychom vydělali na důchodce.
Ale uznávám, že to je úvaha přitažená za vlasy |
Oni právě umírají právě těsně po důchodu |
No, je potřeba to načasovat. Když se kuřák dožije důchodu, ale neužije si ho moc dlouho, je to teoreticky pro stát ideální stav |
kurak je ale na druhou stranu casto nemocnej a tak zatezuje vic zdravotni pojistovny.. pojisteni by mel mit drazsi |
Hm, tak to mi přijde jako tvrdit, že lyžaři mají víc zlomenin než nelyžaři, tak budou platit vyšší zdrvaotko
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 12, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
| Kull napsal: | Hm, tak to mi přijde jako tvrdit, že lyžaři mají víc zlomenin než nelyžaři, tak budou platit vyšší zdrvaotko |
geni (t)alni dedukce, mnozi by ovsem namitli ze existuje asi tak milion a pul studii ze koureni zpusobuje poskozeni zdravi, pochybuju ovsem ze existuje nejaka studie ktera by se v podobnem duchu zabyvala lyzovanim, nehlede na to ze rocne nesjou na sjezdovkach desitky tisic mrtvol, teda alespon jsem o tom jeste neslysel _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Kull napsal: | Hm, tak to mi přijde jako tvrdit, že lyžaři mají víc zlomenin než nelyžaři, tak budou platit vyšší zdrvaotko |
geni (t)alni dedukce, mnozi by ovsem namitli ze existuje asi tak milion a pul studii ze koureni zpusobuje poskozeni zdravi, pochybuju ovsem ze existuje nejaka studie ktera by se v podobnem duchu zabyvala lyzovanim, nehlede na to ze rocne nesjou na sjezdovkach desitky tisic mrtvol, teda alespon jsem o tom jeste neslysel |
já myslím ale, že pokud děláš něco takovýho rizikovýho, tak jim to musíš říct při vyplňování úrazovýho _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vykouřim pres jeden pakl denne a na kondici nebo dychani to nijak nepoznavam |
fakt jednu krabku denne?
Otazka je jestlis vubec poznal trenink nebo cinnost plic jeste kdyzs nekouril :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | kubaz napsal: | vykouřim pres jeden pakl denne a na kondici nebo dychani to nijak nepoznavam |
fakt jednu krabku denne?
Otazka je jestlis vubec poznal trenink nebo cinnost plic jeste kdyzs nekouril :) |
nj mam sedavou praci takze kafe + cigaro u pc , bez toho uz to nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po květen 30, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | kubaz napsal: | vykouřim pres jeden pakl denne a na kondici nebo dychani to nijak nepoznavam |
fakt jednu krabku denne?
Otazka je jestlis vubec poznal trenink nebo cinnost plic jeste kdyzs nekouril :) |
nj mam sedavou praci takze kafe + cigaro u pc , bez toho uz to nejde |
Ty uz delas? JA myslel ze mas 17 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po květen 30, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vykouřim pres jeden pakl denne a na kondici nebo dychani to nijak nepoznavam |
Jsi pořád stejná zadejchaná hajtra jako dřív
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|