|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave. |
to znam, kafe taky nedokazu odbourat, proste to nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave. |
to znam, kafe taky nedokazu odbourat, proste to nejde |
Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
no ja teda nevim.. caj piju po litrech, jsem na nem zavisla. ale zelenej caj ve vetsim mnozstvi nezvladam. je mi po nem blbe. resp. nedokazu po nem nic pozrit, a ze by nejak povzbuzoval teda nepozoruju. (vetsi mnozstvi = 2 hrnky a vic).
Kdyz uz caj na povzbuzeni, tak piju prazeny mate. I pred maturitou jsem ho pila ve velkym mnozstvi, a rekla bych ze pomahalo pri uceni. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:42 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned |
Nevim nevim...mozna sem jeste nenasel ten pravy caj, ale nad dobre uvarenou kavu s mlekem nic nema (pro me osobne)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned |
Nevim nevim...mozna sem jeste nenasel ten pravy caj, ale nad dobre uvarenou kavu s mlekem nic nema (pro me osobne) |
Doporučuju Green tea gun Powder,ale jen pravý a kvalitní.Já pil denně tak 6-8 kafíček a u mně kafe je malej šálek a do něj 2 vrchovatý lžičky kafe.Odvykl jsem si i když si myslím,že je to spíš v mozku než v čaji a závislost na kafi se přeceňuje Zelený čaj je perfektní na trávení.Kafe si dám jen zřídka a to spíš na návštěvě když mám trochu chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Odvykl jsem si i když si myslím,že je to spíš v mozku než v čaji a závislost na kafi se přeceňuje |
To mas pravdu. Je to zajimave ale nedovedu si predstavit, ze vylezu z postele a nedam si kafe i kdyz uz davno vim, ze ty povzbuzujici ucinky jsou davno pryc. Ty jsou vzdy jen kdyz si na nej telo odvykne a pak ho znovu zacnu brat
O tom gun powderu jsi nedavno nekde psal, ale nikde sem ho nevidel.
Kazdopadne najdu a zkusim kdyz rikas ze je tak dobrej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
jo no vím,že se píše na každé plechovce nemíchat s chlastem,ale může mi někdo vysvětlit proč?!
třeba křídla (vodka,red bull)mi příjde mnohem lepší než samotná vodka..a mohl bych pokračovat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
no,energeticke drinky dost klamu,ked si das vodku citis to,ked mix,ani nie,a tak to rychlejsie prepalis  a este aj kvoli taurinu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: st červen 13, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :) |
já ti věřím,ale někde sem slyšel četl?že kofein ve velkých dávkách naopak utlumuje..možná to bylo něco jinýho něž kofein..rád bych znal i tohle odpověd:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: st červen 13, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | no,energeticke drinky dost klamu,ked si das vodku citis to,ked mix,ani nie,a tak to rychlejsie prepalis a este aj kvoli taurinu | dík..a na co je špatnej taurin?!vždyt ten organismus podporuje přece?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|