|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte bolesti zad ??? |
| Ano |
|
39% |
[ 33 ] |
| Ne |
|
18% |
[ 15 ] |
| Někdy |
|
42% |
[ 35 ] |
|
| Celkem hlasů : 83 |
|
| Autor |
Zpráva |
Arnie

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 2:59 am Předmět: |
|
|
Jo jo, taky jsem měl problémy - teď asi 5 tejdnů, neni to žádná sranda.
Děláš strečink a cvičíš břicho?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stan

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:37 am Předmět: |
|
|
| Arnie napsal: | Jo jo, taky jsem měl problémy - teď asi 5 tejdnů, neni to žádná sranda.
Děláš strečink a cvičíš břicho? |
Uz jsem cetl tve veci v jinem topicu..
Jestli ti opravdu pomohlo omezeni vah,strecing a cviceni bricha,mas zada jeste relativne v poradku..
Jestlize jsi dosel az do stadia deformovanych plotynek,pak ti pomuze uz jen buh..
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:44 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | Arnie napsal: | Jo jo, taky jsem měl problémy - teď asi 5 tejdnů, neni to žádná sranda.
Děláš strečink a cvičíš břicho? |
Uz jsem cetl tve veci v jinem topicu..
Jestli ti opravdu pomohlo omezeni vah,strecing a cviceni bricha,mas zada jeste relativne v poradku..
Jestlize jsi dosel az do stadia deformovanych plotynek,pak ti pomuze uz jen buh.. |
Přesně tak jak jsem napsal.
Jsem za to moc rád, už jsem měl taky strach, aby to nebyla plotýnka, snad ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: ne únor 08, 2004 10:24 am Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | Mára napsal: | | pku napsal: | | ElChino napsal: | | Karda napsal: | | Záda mě nebolej, ale ramena mám v pr... |
..moje ramená sú v p*** | Tak to jsi na tom ještě dobře já jsem v Piči celej a to nepřehánim.Od 6let vrcholově sportuji a ani vesnu si nedovedu představit jak budu vypadat až budu starej jestli se toho dožiju!!! |
Pku co jsi dělal za sport, když jsi byl malý...
Já to samý od mala sportuji a taky odchází nějaké věci jako klouby...
|
Pku , myslím hrál hokej . Teda hrál , šoupli ho do branky a protože už tenkrát byl velikej , tak přes něj nic neprošlo . |
Myslim ze asi nebyl v brance kdyz vazil 58kg
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 10:44 am Předmět: |
|
|
Ale jo byl jsem v brance!!!
Ale ještě ktěm zádum je to přesně jak píše Stan jakmile to domrdáš úplně tak je to v píči a nikdo ti nepomůže!!! *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 10:50 am Předmět: |
|
|
| pku napsal: | Ale jo byl jsem v brance!!!
Ale ještě ktěm zádum je to přesně jak píše Stan jakmile to domrdáš úplně tak je to v píči a nikdo ti nepomůže!!! *16* |
Takže pku byl za mlada golman!
|
|
| nahoru |
|
 |
magistr

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 10:57 am Předmět: záda |
|
|
pku, Stan...sportuju od 3 let a jsem ve věku, kdy už se občas něco ozve..ale základem je: vyhnout se tomu, co prostě nesmíš..fakt to není tak hrozný..takže se zase toho stáří tak nebojte  /sporty: do 18 atletika,vytrvalostní běhy..pak karate/
[b]Máro [/b]:-může jít o růstový problém..klouby, obratle,kosti se natahují rychleji než stíhají svaly=dysbalance
-může jít o přetížení..viz Arnie..máš přetížený a zkrácený quadr.lumborum a paravertebrální svalstvo, k tomu zkrácený m. iliopsoas a k tomu nedostatečně silné břicho=dysbalance= protahuj dolní záda, posiluj SPRAVNE břicho
- může jít o vrozenou deformaci /snížené meziobratlové prostory,tlak na plotýnky
-může jít o získanou deformaci z přetížení=degenerativní změny
v obou případech vyšetření, zákaz jakéhokoliv zvedání z hloubky, ne mrtvoly, dřepy jen lehké a spíše vpředu, žádný cheating, žádné nahazování činek na tlaky, vše pokud možno v sedě,vleže..neprostydnout, ne mokré triko a slipy, hned do suchého
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 11:05 am Předmět: Re: záda |
|
|
| magistr napsal: | pku, Stan...sportuju od 3 let a jsem ve věku, kdy už se občas něco ozve..ale základem je: vyhnout se tomu, co prostě nesmíš..fakt to není tak hrozný..takže se zase toho stáří tak nebojte /sporty: do 18 atletika,vytrvalostní běhy..pak karate/
[b]Máro [/b]:-může jít o růstový problém..klouby, obratle,kosti se natahují rychleji než stíhají svaly=dysbalance
-může jít o přetížení..viz Arnie..máš přetížený a zkrácený quadr.lumborum a paravertebrální svalstvo, k tomu zkrácený m. iliopsoas a k tomu nedostatečně silné břicho=dysbalance= protahuj dolní záda, posiluj SPRAVNE břicho
- může jít o vrozenou deformaci /snížené meziobratlové prostory,tlak na plotýnky
v obou případech vyšetření, zákaz jakéhokoliv zvedání z hloubky, ne mrtvoly, dřepy jen lehké a spíše vpředu, žádný cheating, žádné nahazování činek na tlaky, vše pokud možno v sedě,vleže..neprostydnout, ne mokré triko a slipy, hned do suchého |
Takže myslíš, že mám cvičit dřepy i přez tu bolest?
Nehrozí, že se mi tam něco podělá? chrupaka apod...
Já jsem objednaný k ortopedovy, ale až za měsíc a rád bych se už pustil do dřepů:-)))
Díky
Mára
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 11:47 am Předmět: Re: záda |
|
|
| Mára napsal: | | magistr napsal: | pku, Stan...sportuju od 3 let a jsem ve věku, kdy už se občas něco ozve..ale základem je: vyhnout se tomu, co prostě nesmíš..fakt to není tak hrozný..takže se zase toho stáří tak nebojte /sporty: do 18 atletika,vytrvalostní běhy..pak karate/
v obou případech vyšetření, zákaz jakéhokoliv zvedání z hloubky, ne mrtvoly, dřepy jen lehké a spíše vpředu, žádný cheating, žádné nahazování činek na tlaky, vše pokud možno v sedě,vleže..neprostydnout, ne mokré triko a slipy, hned do suchého |
Já jsem objednaný k ortopedovy, ale až za měsíc a rád bych se už pustil do dřepů:-)))
Díky
Mára | Já si spíš myslím že jestli ti je 16let tak že by jsi měl na dřepy hodně rychle zapomenout!!!Jezdi předkopávání a zakopávání to ti stačí a až se ti zastavý růst tak dřepuj klidně od rána do večera!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 1:12 pm Předmět: Re: záda |
|
|
| pku napsal: | | Mára napsal: | | magistr napsal: | pku, Stan...sportuju od 3 let a jsem ve věku, kdy už se občas něco ozve..ale základem je: vyhnout se tomu, co prostě nesmíš..fakt to není tak hrozný..takže se zase toho stáří tak nebojte /sporty: do 18 atletika,vytrvalostní běhy..pak karate/
Díky
Mára | Já si spíš myslím že jestli ti je 16let tak že by jsi měl na dřepy hodně rychle zapomenout!!!Jezdi předkopávání a zakopávání to ti stačí a až se ti zastavý růst tak dřepuj klidně od rána do večera!!! |
Abych pravdu řekl je mi něco méně než 16...
Jinak tato slova co mi říkáš jsem už slyšel od mnoha,mnoha lidí!
Že prý když rostu ať to tak nepřehánim jak s váhama tak i s některýma cvikama do nich patří i dřepy.
Když jsem začínal cvičit tak jeden osobní trener mi říkal ať dřepuju co se dá...že je to nej...na nohy!
Měl pravdu, ale zapoměl na můj věk!
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 2:00 pm Předmět: |
|
|
Hele mě je to jedno klidně si dřepuj ale pak nebreč až zjistíš ve 25letech že nemůžeš vstát z postele!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 2:05 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | Hele mě je to jedno klidně si dřepuj ale pak nebreč až zjistíš ve 25letech že nemůžeš vstát z postele!!! |
Ne, pro mě jakákoliv informace od lidí co mají z tohole sportu zkušenosti teší!
Od kolika cvičíš ty ?
Nebo takhle od kolika dřepuješ!
díky
m
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: ne únor 08, 2004 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Mně je taky 16 !! A normálně dřepuju váha něco kolem 80kg a kolena ani záda mně nebolej |
Nepsal si nedke ze ti je 17? ty ani nevis kolik ti je? Tak to je drsny...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|