|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loolan
|
Zaslal: po červen 18, 2007 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Velku radost mam z tohto
Len vymysliet kam ju dam,za chvilku si kupim stojan ako Hattori Hanzo |
Dej si ju do podpisu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: út červen 19, 2007 12:33 am Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | | Douglas napsal: | | Po dlouhe dobe jsem normalne v obchode narazil na tvaruzky, ty ceske, 100gr za 18,50kc. HURAAAAA | som zvedavi ci budu vykrikovat hura aj ti,pri ktorych to budes jest |
Cheche..
Ale neni to tak tragicke, tunak je vetsinou horsi. Pekne jsem si to s obycejnym tvrdym sejrem zapekl do tortil, potrel studenou kari omackou, mnam. Huraa to bude az zitra na zachode, ale tam budu sam a nejak uz to holt dam... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út červen 19, 2007 6:38 am Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Petey napsal: | Velku radost mam z tohto
Len vymysliet kam ju dam,za chvilku si kupim stojan ako Hattori Hanzo |
Dej si ju do podpisu |
Tak na to zapomeň.Tam může jen originál
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út červen 19, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
vcera se mi povedlo pred spanim snist dva tydny prosly tvaroh, zdal se mi divny, trochu na jazyku palil.. kdyz jsem se podival na obal, tak mi to doslo..
zatim jsem ok :-) uvidime, co to bude delat dal.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
To je tedy úroveň..
Jeden sní starý tvaroh a čeká, jestli se po.....
Druhý se přetěžuje a pak pozvrací.
Pánové, lepší zážitky nemáte?
Opravdu jsem se pobavila!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Diana napsal: | To je tedy úroveň..
Jeden sní starý tvaroh a čeká, jestli se po.....
Druhý se přetěžuje a pak pozvrací.
Pánové, lepší zážitky nemáte?
Opravdu jsem se pobavila! |
Mě se neska konečně povedlo ostříhat si vlasy má taků radost |
Jestli si se u toho nepo... tak je to úspěch!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
2000m za 6:39 at mas teda motivaci na 2000m. 500m sprint za 1:27
Obcas se radtakto vyblbnu. Minuly tyden jsem si dal vystupy na bednu s 10kg jednoruckami. Bedna 40cm. 400opakovani
Diana: Neboj se, to neni normalni, jen setak obcas snazim vytrhnout ze stereotypnich treninku :)
A jeste se mi povedla jedna vec a to jsem zvoast hrdy. Prosel jsem celni kontrolou aniz by se me na neco ptali..... To jsem nezazil za posledni 3 roky
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červen 19, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | 2000m za 6:39 at mas teda motivaci na 2000m. 500m sprint za 1:27
Obcas se radtakto vyblbnu. Minuly tyden jsem si dal vystupy na bednu s 10kg jednoruckami. Bedna 40cm. 400opakovani
Diana: Neboj se, to neni normalni, jen setak obcas snazim vytrhnout ze stereotypnich treninku :)
A jeste se mi povedla jedna vec a to jsem zvoast hrdy. Prosel jsem celni kontrolou aniz by se me na neco ptali..... To jsem nezazil za posledni 3 roky |
Taky se mi to občas povede, ale nedělám to cíleně.
Ale přiznám se, že veslovací trenažér taky zbožňuji! Bohužel ho u nás ve fitku nemají, tak musím občas zajít jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|