|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mathaus
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
pocasi je tema vecne. A ja tu mam 7 stupnu. ALe aspon nefouka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm |
Skoro bych rekl ze zname stejnou rodinu, tcahn, tchyne a dva spratkove akorat ak nacpat do popelnice
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm |
To mi připomnělo můj oblíbený film Kočka na rozpálené plechové střeše...
Strašlivé bezkrké zrůdičky Tak nazvala Meggy své neteře
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | prcekja napsal: | vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm |
Skoro bych rekl ze zname stejnou rodinu, tcahn, tchyne a dva spratkove akorat ak nacpat do popelnice |
ehm mnooo já jsem to nenapsala
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | pocasi je tema vecne. A ja tu mam 7 stupnu. ALe aspon nefouka :) |
Kde že to přebýváš? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | Mathaus napsal: | | prcekja napsal: | vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm |
Skoro bych rekl ze zname stejnou rodinu, tcahn, tchyne a dva spratkove akorat ak nacpat do popelnice |
ehm mnooo já jsem to nenapsala |
To jeden z tech zmetku prtavych rika, mami, ja chci zmrzku. A mama rika, az po veceri. tak vezme stolicku co ma na sezeni a prask ji pod koleno. Tak ho vyzvedne a rika, ale Kristijane, to nemuzes, to maminku moc boli Smejdi jedni mali. Ale z toho jsem ho vzal na bazen, prisel k jednomu velkymu panovi a rika, ty ses ale hnusne tlustej to jsem uz nemohl vydrzet ...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | prcekja napsal: | | Mathaus napsal: | | prcekja napsal: | vděčné nevděčně jestli nezačne pršet strávím podvečer v přítomnosti tchyně, tchána a dvou naprosto nesnesitelných dětí !!!takže sem s tím deštěm |
ehm mnooo já jsem to nenapsala |
To jeden z tech zmetku prtavych rika, mami, ja chci zmrzku. A mama rika, az po veceri. tak vezme stolicku co ma na sezeni a prask ji pod koleno. Tak ho vyzvedne a rika, ale Kristijane, to nemuzes, to maminku moc boli Smejdi jedni mali. Ale z toho jsem ho vzal na bazen, prisel k jednomu velkymu panovi a rika, ty ses ale hnusne tlustej to jsem uz nemohl vydrzet ... |
no tak todle je nemlich to samý v bledě modrým akorát bych řekla že o dost horší
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
Prcku, tak to te vazne lituju. ja uz jim zaal riakt mali kazisuci. protoze s nema okolo si clovek nemohl v klidu sednout ani k pc. Hnus takova nevychovana sebranka.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Prcku, tak to te vazne lituju. ja uz jim zaal riakt mali kazisuci. protoze s nema okolo si clovek nemohl v klidu sednout ani k pc. Hnus takova nevychovana sebranka. |
ehm já teda když mají přijet i s tchýní většinou vypustím všecky 3 psy a pro jistotu jim nmedám týden najjíst :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Mathaus napsal: | Objem celej rok, vedro tu chut nezkazi :) A polarni den te prinuti se hybat i ve 3 rano |
jj to znám, když sem byl v létě v Norsku, mazec, jak je tam celej den světlo. Sem v jednu ráno jezdil na kole po Norsku - úlet. |
Nejhorsi je, ze telo nema zadny smysl pro cas. Ve 3 vsatnes, je slunce na oblzoe, tak jdes neco delat. Ale usetris na elektrice a kdyz jdes kempovat, tak nikdy nezatmis se stavbou stanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|